Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hosbulduk canım ıyısın ınsallah yarenımde ıyıdır . topıgı sık kullanılanlara ekledım sımdı.. buradasınız artık dıger topıkte yoksunuz ..

evet tatlım can sıkıcı bi kaç olaydan sonra böle bişey oldu burada görmektenn mutluluk duydum cnm kızım iyi derin uykularda derin napıo bakım

evet tatlım can sıkıcı bi kaç olaydan sonra böle bişey oldu burada görmektenn mutluluk duydum cnm kızım iyi derin uykularda derin napıo bakım
ıyıyız teyzesı cok ıyıyız hemde ama sen tecrubelı oldugun ıcın sana bıseler sormak ısterız .. 1- Ben hep yuz ustu uyuyorum bebege zararı var mıdır ?
2-sürekli uyuz keçi gibi kaşınıp duruyorum yuzum kabardı sence bu neden oluyo dr. gıdeyım mı?
3-meyveli yogurt ve kakaolu süt ıcıyorum habıre sence bebıse zararı var mı ?

cnm sut ve yoğurt bebeğine çok çok faydalı aferinsa karnının üstune yatman doğru değil tatlım yana dönerek uyu ay bende kaşınıyorum ya bide sivilce olmazdı sivilcem varcilt bozulması normal cnm

merhaba hanimlar
ben size birsey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim
bu ay bebek calismalarina baslamak istiyordum ama esim grip nezle gibi birsey oldu
acaba spermlerinde bir sorun olusurmu ? 2 ay once 8 haftalik bebegimi kaybettim dr yumurtada , spermde yada
dollenme sirasinda problem olustugunu soyledi o ara esim zaturre olmadan once son iliskiden hamile kalmistim sonrasinda
esim hasta oldu ve uzunca bir sure zaten ara vermistik. simdide grip oldu bende denemeleri biraktim fikri olan var mi?

şeydacım iyi günler canım. ben bişey soracaktım ateş ölçme tablosu hakkında bi bilgin varmı? varsa banada yarcımcı olurmusun nerden ve nasıl yapılıyo acaba

şeydacım iyi günler canım. ben bişey soracaktım ateş ölçme tablosu hakkında bi bilgin varmı? varsa banada yarcımcı olurmusun nerden ve nasıl yapılıyo acaba

tatlım geçmişi okuyodum benim fikrim yok o konuda sekercinn kızı çok ii

heyyoooo herkes gelmiş yaaa kızlar nerdesiniz sizi bekloom ben burda yaaa
geldmm sekerim geldim nasılsın bakalım sarı şekerim
Kızlar naber çok ağırım var hiç halim yok
ayyy canmmm üşüttünmü acaba sen alttaraflarını..
gecmş olsun cok
slm kankimm bak ben gündüzde gel dedim beni kırmamış gelmiş hoşgelmişşşş

evet yavrucummm sen gel dersn de gelmesmiyim ben

geldmm sekerim geldim nasılsın bakalım sarı şekerim

ayyy canmmm üşüttünmü acaba sen alttaraflarını..
gecmş olsun cok

evet yavrucummm sen gel dersn de gelmesmiyim ben

ayy hoşgeldin kankim yaa yarende zaten güne gitti akşama anca gelirim dedi iyi geldin yaniii

ay benim midem bulanıyo bide çok acıktım hemen bişeyler yaptım mayonezli makarnaa yiyom şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…