• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
oh senemim geliyomu ikizler bide neydi du bakım sıraç bide bi isim daha diyodun senin zaten yumurta buyumesi ile ilgili sorun vardı değilmi tatlım ay ilaca başlamam bile yeni bi umut yeni eve bebeiş gelcek belkide

inş cnm ya sıraç ve asel mina hayırlısı evet yumurtlama problemmiş demekki adap şıp die anladı

inşallah kızlar inşallah annelik duygusunu tüm herkes doyasıya tadacak inşallah , tez zamanda hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle :49: hoş sohbetler sizlere iyi geceler bol müjdeli yorumlarınız olsun :emir_bebek::nazar::kkk::16::10:

inş cnm ya sağlıklı olsunda ikiz tek kız erkek hiç fark etmes rabbim hayırlısıyla nasip etsinde

tabi cnm ay bi olsunda ya bana da kızım varya erkek olsun muhappeti yapıyolar ay bi olsunda diyorum hiç farketmez yani çok zor beklemek ya kız ggitti calışmalarda boşa ay benimkiler ne olcak bilmem çok emek harcadık dimi tatlım

ebvet talım varmı senin aklında olan isim bakım

valla ben hep kız istediğim için hep kız isimlerine gidiyor aklım:1: bide A ile başlayan isimler çok ilgimi çekiyor.ben kızım olursa eğer alara yada alanur istiyorum ama yeni önerilere de açığım asel de güzelmiş

tabi cnm ay bi olsunda ya bana da kızım varya erkek olsun muhappeti yapıyolar ay bi olsunda diyorum hiç farketmez yani çok zor beklemek ya kız ggitti calışmalarda boşa ay benimkiler ne olcak bilmem çok emek harcadık dimi tatlım

Sorma yanarım yanarım ona yanarım kendini sık zorla fatmagül modunda sonre gelsin kırmızılar

bEN AĞIRILARLA CEBELLEŞİYOM BEN KASIK FENAYIM YATIYORUM CANLAR HADİ ALLAH RAHATLIK VERSİN HERKESE YARIN GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE ...İYİ GECELER

valla ben hep kız istediğim için hep kız isimlerine gidiyor aklım:1: bide A ile başlayan isimler çok ilgimi çekiyor.ben kızım olursa eğer alara yada alanur istiyorum ama yeni önerilere de açığım asel de güzelmiş

aynen bizde öle tatlım ya bitane oldupğu halde yine kız istiyoruz yaren yağmur a harfi ilgini çekiyo he hımm açelya yeğenim

Back