Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh senemim geliyomu ikizler bide neydi du bakım sıraç bide bi isim daha diyodun senin zaten yumurta buyumesi ile ilgili sorun vardı değilmi tatlım ay ilaca başlamam bile yeni bi umut yeni eve bebeiş gelcek belkide
inş cnm ya sıraç ve asel mina hayırlısı evet yumurtlama problemmiş demekki adap şıp die anladı
çok guzel isimler tatlım ya ikiz olur belkide
inş cnm ya sağlıklı olsunda ikiz tek kız erkek hiç fark etmes rabbim hayırlısıyla nasip etsinde
serrancım asel mina nın anlamı ne çok güzelmiş
serrancım asel mina nın anlamı ne çok güzelmiş
inş cnm ya sağlıklı olsunda ikiz tek kız erkek hiç fark etmes rabbim hayırlısıyla nasip etsinde
Asel:Muhammed suresi 15. ayette geçiyor cennetteki bal ırmağının ismi
Mina.Gökyüzü
ebvet talım varmı senin aklında olan isim bakım
tabi cnm ay bi olsunda ya bana da kızım varya erkek olsun muhappeti yapıyolar ay bi olsunda diyorum hiç farketmez yani çok zor beklemek ya kız ggitti calışmalarda boşa ay benimkiler ne olcak bilmem çok emek harcadık dimi tatlım
valla ben hep kız istediğim için hep kız isimlerine gidiyor aklım bide A ile başlayan isimler çok ilgimi çekiyor.ben kızım olursa eğer alara yada alanur istiyorum ama yeni önerilere de açığım asel de güzelmiş
Sorma yanarım yanarım ona yanarım kendini sık zorla fatmagül modunda sonre gelsin kırmızılar
ares
arin
arya
asel diyom ya 2 kızım olrsa
asel ve minel
hadi iyi geceler
mucks