Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
yılbasında napıonuz bakım evdemisinizz biz annemlere gideriz
büyük bi ihtimall saat 12 dogrudaa konak daa konser oluyor havayı fişek gösterisi
felann nasip olursa azcık hava almıs oluruz hemm süper bi gösteri yapıolar

Senin için iyi olur canım:KK16:hava almış olursun..

Bende evde oturup kuran okumayı düşünüyorum:26::26::26::26::KK16:

Senin için iyi olur canım:KK16:hava almış olursun..

Bende evde oturup kuran okumayı düşünüyorum:26::26::26::26::KK16:

evet acık hava da konser cok güsel oluyor zati senede bi kere gidios bizde bu fırsatı kaçımak istemiyorum tabii bormalde
konser olsa bile benim haberim olmuyor:KK53::KK53: oda nasip olursa tabii

Gecee canim benim basın cok ağrıyor çıkıyorum ben kendine iyi bak görüşmek üzere hayırlı geceler :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Elifi tebrik ediyorum ALLAH Eymen bebege uzun omurler versin anne babasina hayirli evlat etsin INSALLAH AMIN. arkadaslar benim asilamam yapildi ama umudum 0-in altinda esimin sperm sayisi 1ay icinde nerdeyse 0-a dusmus ikimizde sok olduk iptal etmek istedik ama dr sansimizi deneyelim dedi ALLAH OL dese INSALLAH olur nebilim iste bugun o kadar agladim ki helak oldum aglamaktan drlar zar zor sakinlestirdiler beni KENDIMI ALLAHA EMANET EDIYORUM INSALLAH ALLAH BANA DA ANNELIK NASIP EDER BUTUN ISTEYENLERE DE TABIKI. lutfen duanizi esirgemeyin RABBIM DUAYA ACILAN ELLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAH AMIIIINNNNNN....

derya suan msjını okudum uzuldum ama bol bol duat cnm rabbım ol dıyınce olur bız napsak faydasız ıcımden geldı ınan senın ıcın yasın okuyacam ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder.bence benım fıkrım ama topıktekı arkadaslar byle durumlarda yasın okusak ıyı olur rabbım yardım eder yıne ben karışmayım ama ALLAHIMA EMANET ben berını gec gordum grseydım onun ıcınde okurdum ısmet ıcımden geldı elıfe cok sevındım RABBIM ANAI BABALI BUYUTSUN ,HAYIRLI EVLAT OLUR INSALLAH:KK16:

iyi geceler herkeze uzun bi aradan snr tekrar burda omak çok güzel ama kimsecikler yok hamile kalmadan önce sizlerle konuşuyordum hamile kaldığımı öğrendim ilk üjdemi sizlerle paylaştım silik çizgi ult fotosu derken ayberkim 5.ci ayından gün aldı teyzeleri ek gıdaya bile başladık $fotoğraf0704_001.jpg $fotoğraf0738_001.jpg işte ayberk paşam

Amin inşallah dilbercim Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eder hakkında hayırlısı inşallah mucize olur aşilaman tutar canim
Canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim asilamamin tutmasi gercekten bir mucize olur
delyam ınşalla herşey yolunda gıder cnm benım
Cnm INSALLAH, ALLAHA EMANET EDIYORUM KENDIMI

derya suan msjýný okudum uzuldum ama bol bol duat cnm rabbým ol dýyýnce olur býz napsak faydasýz ýcýmden geldý ýnan senýn ýcýn yasýn okuyacam ýnsallah rabbým dualarýmýzý kabul eder.bence beným fýkrým ama topýkteký arkadaslar byle durumlarda yasýn okusak ýyý olur rabbým yardým eder yýne ben karýþmayým ama ALLAHIMA EMANET ben berýný gec gordum grseydým onun ýcýnde okurdum ýsmet ýcýmden geldý elýfe cok sevýndým RABBIM ANAI BABALI BUYUTSUN ,HAYIRLI EVLAT OLUR INSALLAH:KK16:

Canim cok tesekkur ederim ALLAH senden razi olsun RABBIM duaya acilan ellerini bebeklerle doldursun INSALLAH , canim topikte su an ecrin23 arkadasimiz yasini serif topluyor onun durumu galiba daha vahim onun icin istemedim. Ama her kese dua atmelrini rica ettim yasin icin sana da cok tesekkur ederim.
Evet canim yeter ki ALLAH OL desin her sey olur karamsar dusunmek istemiyorum ama baska turlu de dusunemiyorum. Canim sen neler yapiyosun esin gitti mi? Canim senin adetlerin duzensizlesmidi sanirim dr ne diyor bu duruma? Kusura bakma cok soru sordum ama sende eskisi kadar gelmiyosun bende dogal olarak merak ediyorum :))ALLAHA EMANET OL CANIM:KK54::KK54:

Son düzenleme:
iyi geceler herkeze uzun bi aradan snr tekrar burda omak çok güzel ama kimsecikler yok hamile kalmadan önce sizlerle konuşuyordum hamile kaldığımı öğrendim ilk üjdemi sizlerle paylaştım silik çizgi ult fotosu derken ayberkim 5.ci ayından gün aldı teyzeleri ek gıdaya bile başladık Eki Görüntüle 591596 Eki Görüntüle 591597 işte ayberk paşam

Masallah Allah bagislasin. Rabbim isteyen herkese versin..

kizlar size bi soru soracam, 13 hafta icersindeyim. bugün tartildim evde, simdiye kadar sadece 1 kilo almisim.
acaba normal mi? bana sanki biraz az geldi..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim sizlerede naip etsin işallah bu duyguyu. Tarıf edılmıyo. Amelıyathaneye listeyle gıremesemde sizler için dua ettim bir çoğunuz için direk ismini söyledim . :KK1: ismini söyleyemedıklerım mutlaka vardır onlar için ayrıyetten özur diliyorum ama sizlerin içinde genel bı dua ettım. Tabı benıde bu konuda mazur gorun topiğe duzenlı gırenlerın adını o an hatıramam daha kolay oldu. Masada yatarken bı ara acaba unuttuğum bırılerı kaldımı dıye bıle düşündüm:KK1:

Benım yokluğum bellı olmuş çok az yazmışsınız. Azıcık muhabbet edelım dıye girdim ama kimsecıklerı göremeyınce hayal kırıklığına uğradım. Neyse ben ara ara uğrarım akşamlar denk gelırsek görüşürüz artık hepinizi öpüyorum :KK54:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim sizlerede naip etsin işallah bu duyguyu. Tarıf edılmıyo. Amelıyathaneye listeyle gıremesemde sizler için dua ettim bir çoğunuz için direk ismini söyledim . :KK1: ismini söyleyemedıklerım mutlaka vardır onlar için ayrıyetten özur diliyorum ama sizlerin içinde genel bı dua ettım. Tabı benıde bu konuda mazur gorun topiğe duzenlı gırenlerın adını o an hatıramam daha kolay oldu. Masada yatarken bı ara acaba unuttuğum bırılerı kaldımı dıye bıle düşündüm:KK1:

Benım yokluğum bellı olmuş çok az yazmışsınız. Azıcık muhabbet edelım dıye girdim ama kimsecıklerı göremeyınce hayal kırıklığına uğradım. Neyse ben ara ara uğrarım akşamlar denk gelırsek görüşürüz artık hepinizi öpüyorum :KK54:

Hayirli uğurlu olsun canim darısı bütün arkadaşların basına Rabbim herkese tattırsın o duyguları Rabbim eymenine de hayirli uzun ömürler versin RBbim anali babali büyütsün inşallah bende ara ara bakıyorum kimsecikler yok yeni yıl folayisiyladir diyorum inşallah eski günlerine doner neselenir topik

kizlar size bi soru soracam, 13 hafta icersindeyim. bugün tartildim evde, simdiye kadar sadece 1 kilo almisim.
acaba normal mi? bana sanki biraz az geldi..

Ayfeecin canim korkma normal ben kilo almayı bırak 4 kilo verdim önemli olan bebeğinin gelişimi ben yemediğim halde bebegim cok iyi cok kilo almakta iyi değil Tabbim saglikla kucaginada almayı nasip etsin insallah

Canim cok tesekkur ederim ALLAH senden razi olsun RABBIM duaya acilan ellerini bebeklerle doldursun INSALLAH , canim topikte su an ecrin23 arkadasimiz yasini serif topluyor onun durumu galiba daha vahim onun icin istemedim. Ama her kese dua atmelrini rica ettim yasin icin sana da cok tesekkur ederim.
Evet canim yeter ki ALLAH OL desin her sey olur karamsar dusunmek istemiyorum ama baska turlu de dusunemiyorum. Canim sen neler yapiyosun esin gitti mi? Canim senin adetlerin duzensizlesmidi sanirim dr ne diyor bu duruma? Kusura bakma cok soru sordum ama sende eskisi kadar gelmiyosun bende dogal olarak merak ediyorum :))ALLAHA EMANET OL CANIM:KK54::KK54:

cnm cok saol ıyı dıleklerın ıcın esım askere gtmedı seneye kısmetse bende doktora gdemedım ayrı eve tasındık madı acı yuzunden gıdemedım doktora adetım 2aydır yenı duzene grdı bugun yılbası hayırlı seneler ınsallah herkesın yuzu guler bu sene ve saat tam onıkıde YASIN OKUDUM VE DUAMI YAPTIM RABBIM KABUL EYLER INSALLAH .SENIN YAZINI OKURKEN INAN ICIMDEN GELDI YASIN OKUMAK VE TAMDA SAAT 12DEK GELDI .ALLAH RAZI OLSUN CNM MERAK ETTIN ICIN BNI BIZ ARTIK RABBIME BIRAKTIK CUNKU ASKERLIGIMIZ VAR VE BENIM AILEM YOK YANIMDA OYUZDEN HERSEYIN HAYIRLISI CNM BIRAZ UZUN OLDU AMA:KK16::KK16:

yılın ilk gününde yazmak bana kısmetmiş...

kızlar yeni yılınızda hayal bile edemeyeceginiz mutluluklara bogulmanızı diliyorum ..

Allah sizi sevdiklerinizden ayırmasın mutlu sağlıklı bir yıl olsun inşallah:KK16:

2012 benim hayatımdaki hem en sevindigim hemde dibe çöktügüm bir yıl oldu...
Allah bir daha yasatmasın acısı öyle büyüktüki sevindigim mutlu oldugum günleri bir saniye olsun hatırlatmıyor artık..

Ama umutlarımı tüketmedim..hala içimde bi kıpraşma var..inanıyorum olacakkkk

ve kızlar bence umutla bekleyen,inanan herkesin olacak...

yılın ilk gününde yazmak bana kısmetmiş...

kızlar yeni yılınızda hayal bile edemeyeceginiz mutluluklara bogulmanızı diliyorum ..

Allah sizi sevdiklerinizden ayırmasın mutlu sağlıklı bir yıl olsun inşallah:KK16:

2012 benim hayatımdaki hem en sevindigim hemde dibe çöktügüm bir yıl oldu...
Allah bir daha yasatmasın acısı öyle büyüktüki sevindigim mutlu oldugum günleri bir saniye olsun hatırlatmıyor artık..

Ama umutlarımı tüketmedim..hala içimde bi kıpraşma var..inanıyorum olacakkkk

ve kızlar bence umutla bekleyen,inanan herkesin olacak...

Amin cümlemizi canim yeni yılda yeni yeni umutlarıniz olur inşallah ve sizlere meleklerinizi getirir meryemcim nasıldın gorusmeyeli bakalim

kızlar herkezin yenı yılı kutlu olsunn:KK16::KK16::KK16:yenı yıl ınsaallah bıze mutluluk huzur sağlık getırır:KK16::KK16::KK16:
bebiş bekleyenlerede tez zamanda bebeıs nasıp olur ınsaallah yenı yılda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
eliffff..kızz doğurdun muu seeennnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:ayyy canım benım rabbım analı babalı buyutsun sağlıklı uzun omurler versın ınsaallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
meryemcımm ben hasta oldum canım yaaa 13. gecıkme gunumde:KK31::KK31::KK31:tam sabah kalktım dr.a gıdıcektık ıste lavaboya gıdınce sok oldum tabe daha yenı duzeldım:KK31::KK31:esımı de ıznı bıtmedı daha ama ıse cagırdılar dun de bugun de calısıyo :KK31::KK31:uc gun daha evde olucak cumartesı bıtıyo normal ıznı ben de persembeye randevu aldım yıne cuma da buyukcekmeceye gıdıcem kuzenın dugunu var pazartesıye anca donerım az kurtlarımı dokım dıyomm:KK76::KK76::KK76:
seydacım cnm sende kafanı dınlıyosun sanırım goremedım senı gecmıste canım arkadasım uzulup yıpratma kendını ınsaallah yenı yılda hersey guzel olucak rabbım kucaklarımızı boş bırakmıcak inşaallah:KK16::KK16::KK16:

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı,uzun ömürler versin inş. :KK16::KK16::KK16:
darısı başıma :18:

X