cnm napıyosun bakalım yoksun bıkaçgunudr
iyiidir kuzum ne olsun iste ya... ugrasip duruorum, bugün arkadasimla bulustum, öyle iste.. kocam calisio gelmesini bekliorum... sen nasilsin bebeisimiz nasil???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm napıyosun bakalım yoksun bıkaçgunudr
Elifi tebrik ediyorum ALLAH Eymen bebege uzun omurler versin anne babasina hayirli evlat etsin INSALLAH AMIN. arkadaslar benim asilamam yapildi ama umudum 0-in altinda esimin sperm sayisi 1ay icinde nerdeyse 0-a dusmus ikimizde sok olduk iptal etmek istedik ama dr sansimizi deneyelim dedi ALLAH OL dese INSALLAH olur nebilim iste bugun o kadar agladim ki helak oldum aglamaktan drlar zar zor sakinlestirdiler beni KENDIMI ALLAHA EMANET EDIYORUM INSALLAH ALLAH BANA DA ANNELIK NASIP EDER BUTUN ISTEYENLERE DE TABIKI. lutfen duanizi esirgemeyin RABBIM DUAYA ACILAN ELLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAH AMIIIINNNNNN....
iyiidir kuzum ne olsun iste ya... ugrasip duruorum, bugün arkadasimla bulustum, öyle iste.. kocam calisio gelmesini bekliorum... sen nasilsin bebeisimiz nasil???
Hayırlı geceler kizlar nasilsiniz berrin sen nasılsın canim..
Hayırlı geceler kizlar nasilsiniz berrin sen nasılsın canim..
oh ıyı yapmısın cnm ay elif olsa önce benzıncıye sonra dönercıye deerdı
benımde koçiş yok cnm taaa gece 3 bucukta gelcez ondan buradaz zaman gecırıyorum cocuklarda uyudu teyzesı
sonun da benimle konustuu bi bayann
ii canım saol sen nasılsınn
iyi aksamlar canim...
ooo iyi canim uyudularsa sana zaman kalmistir ne güzel.. elifcik de kurtuldu ohhh masallah.... ben de vakit geciriom öyle iste herif gelene kadar acin bi konu da konusalim zaman gecsin
Aaa neden konuşmayalım canim Rabbim iyilikler versin cok şükür bende iyiyim gecee sen nasılsın canim sessiz durmactepki ver ya hu
iyiyim canım.bende yalnız yalnız takılıom işte evde..Kıs napim facebook,twitter burası anca yetiştiriyorum
tatlım baş basa kalmısızz:)))))))
tatlım baş basa kalmısızz:)))))))
ay ben bunu görmemişimm:26::26:iyiyim canım.bende yalnız yalnız takılıom işte evde..Kıs napim facebook,twitter burası anca yetiştiriyorum
göremedim senii dee pardonOlur mü ya hu bende varım yaa(
biz hep baş başayız ki
ay ben bunu görmemişimm:26::26:
göremedim senii dee pardon
evet tatlım bunu dogru söyledin bakk
ikimiz bi konusuruz şimdii sormayın gitsin
Anaa beni istemiyorlar galiba biri biz hep basbasayiz diyo digeri görmedim diyo alinsam mı küssem mı bilemedim şimdi
Anaa beni istemiyorlar galiba biri biz hep basbasayiz diyo digeri görmedim diyo alinsam mı küssem mı bilemedim şimdi
Aşk olsunn kıssssSen arada kayboluyosun ya ondan böyle şey yapttık