• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
cnm bılıyon benım öle bı secenegım yok dr cok karşı sonrasındakı tecrubelerıne dayanarak
bıde aras mosmor gelış dunyaya orda canlı canlı yatıp elınden bışey gelmemesı
dayanılacak şey degıl kalp dr u cocuk dr u ordaydılar
aileme bıle göstermeden ucurmuşar kuveze puffff bayılmam en ıyısı bu durumda
yoksa zaten bayılırdım

Yaaa cıdden çok zor bı durum senın yasadıgın dedığın doğru ınsan boyle bışeyı gormeye daynamaz

Ayda yada 2 yda bır face gırıyo ondada konuşmuyo belkıde daha gec gırıyordur. Sanırım evınde net yok bı yere gıdınce gırıyo
hımm anladm kuzu..evet evde net olmaması mantıklı yoksa insan ayda birde olsa gelmesmi:26:
evet ya ınşalla hamıştır

inşallah canm:54:

herkes hamiş olsun istiyoruz bizim ne güzel kafamız var:49::9:

bütün kadınlarrrrrrr hamileee kalsınlarrrrrrrrrrrr

berrin nerde acaba bu gece de görüşemedik:53::53::53:

böcügümmmmm sen nerelerdesin acaba bayadır yoksun:50::50:

lamişşşşşşşşşşşş peki ya sen nerdesin kuzum:26:

benin anmışsın canımm cok saol netde sorun var oturdugum odadan cekmiyor salondan cekiyor kablo almam gereklii
onun için gelemedim dün eşimde dügün sidisini taktı onu izledik yıllar sonraa ahh ne günlermişş:16::16::16:
tabi rüyam da da hep kaybettiklerimi gördüm çok özlemişim çokkk

kızlar lıste tam zamanında tamamlanmış elıfımız doğum yamış
bugun suyu gelmış dr sezeryana almış
bebışte eymen de cok saglıklılarmış hepınıze slm ı var

şükürler olsun elifimde sağlıcakla almış bebişini kucagına ...Allah anneli babali büyütsün, uzun ömürlü, hayirli bir evlat olsun insallah:16::16:

Saa eymen paşa daha fazla bekleyenden demekki ve aleykum selam cok gecmis olsun Rabbim evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin amalı babali büyüsün inşallah...

Elifi tebrik ediyorum ALLAH Eymen bebege uzun omurler versin anne babasina hayirli evlat etsin INSALLAH AMIN. arkadaslar benim asilamam yapildi ama umudum 0-in altinda esimin sperm sayisi 1ay icinde nerdeyse 0-a dusmus ikimizde sok olduk iptal etmek istedik ama dr sansimizi deneyelim dedi ALLAH OL dese INSALLAH olur nebilim iste bugun o kadar agladim ki helak oldum aglamaktan drlar zar zor sakinlestirdiler beni KENDIMI ALLAHA EMANET EDIYORUM INSALLAH ALLAH BANA DA ANNELIK NASIP EDER BUTUN ISTEYENLERE DE TABIKI. lutfen duanizi esirgemeyin RABBIM DUAYA ACILAN ELLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAH AMIIIINNNNNN....

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elif dogurdu mu??? ayyyy cok sevindimmm :16::16::16::16::16: gecmis olsun, hadi bakalim bebesin fotlarini bekliyoruzzz :32::32::32::32:

Back
X