• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim sakin kotu dusunme lutfen, gec dollenmedendir bence bak iyi dusun olumlu dusun her sey iyi olsun bol dua et bizim de dualarimiz seninle RABBIM yuzunu guldurecek bundan eminim:nazar::nazar::nazar:

Canim benim inşallah degilsindir bir yanlışlık olmuştur hakkında hayırlısı olsun kötu düşünme canınıza sıkma inşallah bebişin vardir

canım benım yaa uzulme sakın ıkısını de farklı yerlerde yaptırdıgın ıcın oyle cıkmıstır deger ben daha onceden de duydum farklı merkezlerde degerler farklı cıkabılıyo dıye:34::34:mesela ılkını de ozelde yaptırsan 540 degılde 440 gıbı bı deger cıkıcaktı karsına:34:korkma sen canımın ıcı allah buyuktur ınsaallah hersey guzel olacak senın ıcın bundan sonra ben ınanıyorum:16::16:

canım benim bozma moralinii hakkın da hayırlısı ben inanıyorum bebeişin seninle
sanmıyorum dış gebeligii sen elinden geleni yaptın AALLAHIM duydu duaalarını üzme kendini
bebşini dee

doktor altdan bakmadimi? Dua et canim Insaallah dogru yerde dogru zamanda saglikli gene gelismeye hazir. sen dert etme kendini üzme bebegini düsün. belki ilk verdigin kan degerin yanlisti. Biraz sabirli olacagiz ve iyi düsünecegiz tamammi?
okudugumda burnum sizladi. neden kendini bukadar helak ediyorsun doktor tahminde bulunmus ama kesin bir cevap vermemiski. bak benim eltim 6 aylik hamile iken bebeginin hareketlerini hissetmiyordu ve doktor sakat bu ccocuk demis. yikildilar üzüntüden ve arabaya atlayip uzaga tavsiye edilen bir doktora güründü. bu cocuk saglam hicbir problem yok ilk gebelikte hemen hissedemeyebilirsin demis. simdi kizi Masaallah 2yasina girecek.
Allah büyüktür ne mucizeler gösterir bize isterse. dimdik dur her sonuca hazir ol ve güzel seyler düsün. senin icin hayirli olacagini bil unutma

bence üzülmemelisin erken farkedilen bir dış gebelik senin hayatın açısından çok önemli bir hayal kırıklığı yaşaman çok normal ama kendin herşeye iyi tarafından bak hem tek seferlik bir şansın yok tekrar anne olabilirsin umarım dış gebelik değildir ama öyle ise bile psikolojini bozma geçmiş olsun

şeydam tatlım sabah berı com araştrıdım 2 farklı yerde yapılan tahlıller farklı sonuc verebılıyo
ben bıle s.o ta kan tahlılı yaptırdım o degere göre kan takılmaydı
ama hastanede yapıldı alakasız bı deger cıktı o yuzden kafana takma cnm herşey guzel olucak

ben geldim kuzucuklarım......

seydacım sana sabahta dedigim gbi bence farklı yerlerde yapılan testlerden dolayı bu sayı farkı..

ama suan en önemlisi senin psikolojini bozup strese girmemen
ah ne kolay bize sölemesi degil mi...seni ancak sen anlarsın

ama bende 8.haftaya kadar ne bebegi gördm ne kalp atısını duydum hele 7.haftada daolmayınca kesın boş gebelik die die agladım aama biz pkos gec döllenme oluyor böle farklılıklar cıkıormus

hem hersey olacagına varıyor arkadasım ben o zaman kendimi hırpaladım ama sonra duydum da ne oldu..
gidecek olan herseye ragmen gidiyor...

sen ina bu bebek senin kısmetin ve kaderindir insallah...
inan aklım hep sende ve cok dua ediyorum

Canım hıç sıkma canını pazartesı gunu guzel haberler alıcaksın ışallah bana gelene kadar herkez demış zate farklı yelerde yapılan testler farklı olabılıyo sen içini ferah tut morale ıhtıyacın var unutma canım bebişini de uzme:20:

Ahaha yok canlarım yaa ara ara bakıyom kımse yok gerı çıkıyom bu saatten sonrada kımse gelmez dıyom. Sonra yataga gırıyom bı bakayım gelen olmuşmu dıyom anaa:53: muhabbet almış başını gıdıyo:1: o yuzden yanı
Herkeze ıyı geceler bu arada arkıdışler

HER ŞEYN HAYIRLISI DİYORUM..ama canımçok sıkkın hiç bir şey düşünemiyorum hatta hiç bir şey yapamıyorum....sürekli uyuyorum..uyuyomuş gibi olorum..ama sadece gözm kapalı.düşünmek istemiyorum.ama yapamıyorum..eşimin salak salak şakalarını hiç kaldıramıyorum..beni neşendirmesinden uyuz oloyorum..sürekli gülüyorum yaptıklarına.ama morelimin bozuk oldunu belli etmemkten yoruldum..oysabeynimin büyktarafı olumlu düşünmem konusunda ısrar ediyor..
bende araştrdım farklı oloyor ama bu kadrmı farklıolur..benm kan değerim 2000 lerde olmasıgerkirken 743..off annemde sürekli arıyor onu sakinleştiryorum..btn yük yine bana klaıyor...
tek avunduğum şey dış gebelikse erkenden teşhis edilcek..ve tüplerim alınmak zorunda kalmıck...
pazaretsiyi bekliyorum olmulu düşünmeye çalışıyorum.hakkımda her şeyin hayırlısı olsun..ama bunu nasıl kaldırıırm bilmiyorum..velet rahime değilde başka bir yere tutndusa göstercem ben ona..aslında burayada girmek istemyorum girince daha çok düşünyorum..en kötüsüne hazırldım kendimi..dedim gibi eğer öyleyse benm için rabbmn bir mucizesi bana bir şey olmadan kurtulcm..heee yok değilse bebğime tutuncam.
ne düşünceğimide bilmiyorum..canım hiç bir şey yapmak istemyor..inşşllh pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirim...
eşim olck yanımda songül size msj atamayabilirm..ama güzel bir sonuçsa hemen atrım ztnn..akşama gelrim gerçi saat 9 dan sonra..öptüm sizi bana bol bol dua edin kuzularım

HER ŞEYN HAYIRLISI DİYORUM..ama canımçok sıkkın hiç bir şey düşünemiyorum hatta hiç bir şey yapamıyorum....sürekli uyuyorum..uyuyomuş gibi olorum..ama sadece gözm kapalı.düşünmek istemiyorum.ama yapamıyorum..eşimin salak salak şakalarını hiç kaldıramıyorum..beni neşendirmesinden uyuz oloyorum..sürekli gülüyorum yaptıklarına.ama morelimin bozuk oldunu belli etmemkten yoruldum..oysabeynimin büyktarafı olumlu düşünmem konusunda ısrar ediyor..
bende araştrdım farklı oloyor ama bu kadrmı farklıolur..benm kan değerim 2000 lerde olmasıgerkirken 743..off annemde sürekli arıyor onu sakinleştiryorum..btn yük yine bana klaıyor...
tek avunduğum şey dış gebelikse erkenden teşhis edilcek..ve tüplerim alınmak zorunda kalmıck...
pazaretsiyi bekliyorum olmulu düşünmeye çalışıyorum.hakkımda her şeyin hayırlısı olsun..ama bunu nasıl kaldırıırm bilmiyorum..velet rahime değilde başka bir yere tutndusa göstercem ben ona..aslında burayada girmek istemyorum girince daha çok düşünyorum..en kötüsüne hazırldım kendimi..dedim gibi eğer öyleyse benm için rabbmn bir mucizesi bana bir şey olmadan kurtulcm..heee yok değilse bebğime tutuncam.
ne düşünceğimide bilmiyorum..canım hiç bir şey yapmak istemyor..inşşllh pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirim...
eşim olck yanımda songül size msj atamayabilirm..ama güzel bir sonuçsa hemen atrım ztnn..akşama gelrim gerçi saat 9 dan sonra..öptüm sizi bana bol bol dua edin kuzularım

KIZ NİYE BU KADAR TAKIYOSUN belki gec döllenmedir bu değerler kişiye göre değişir beklesene biraz :) Hamdolsun hamiş kaldın artık Sen dikkta edeceksin korumayı Allaha bırak bitanem

Ben bıgün adet oldum Benim umudum 2013 ocağa kaydı yeni yıl müjdeyide beraberinde getirir inşallah:) Zaman geciyor daha dün 2012yi konuşuyoduk Şimdi o hayal kırıklığı oldu serap oldu ama olsun 2012 çoğu arkadaşıma müjde oldu belkide olacak Daha batı gelmeyenler var demi ama :) Onları yeni baştan kutluyorum Veeeeee 2013 ü benimle göğüsleyecek arkadaşlarımada sabır ve sonucunda güzellikleri de hemen ardından getirmesini diliyorum

Ayrıca doğum yapmış arkadaşlarıma
Hamiş olan arkadaşlarıma
Ve anne olmayı düşleyen arkadaşlarıma Güzzeell bir video önericem
Belkide aranızda izleyen vardır
Ben bugün ağlaya ağlaya izledim videomuzun ismi Yaşama yolculuk
MUTLAKA İZLEYİN DERİM:)HATTA EŞİNİZLE İZLEYİN:)

Saygılarımla.....Sevgilerimle......

canım iyi düşün iyi olsun fazla kafana takma RABBİM hayırlısını verir İNŞALLAH kendini olumsuz düşünerek boşa strese sokma dualarımız seninle sıkma canını..:nazar::nazar:

Ben bıgün adet oldum Benim umudum 2013 ocağa kaydı yeni yıl müjdeyide beraberinde getirir inşallah:) Zaman geciyor daha dün 2012yi konuşuyoduk Şimdi o hayal kırıklığı oldu serap oldu ama olsun 2012 çoğu arkadaşıma müjde oldu belkide olacak Daha batı gelmeyenler var demi ama :) Onları yeni baştan kutluyorum Veeeeee 2013 ü benimle göğüsleyecek arkadaşlarımada sabır ve sonucunda güzellikleri de hemen ardından getirmesini diliyorum

Ayrıca doğum yapmış arkadaşlarıma
Hamiş olan arkadaşlarıma
Ve anne olmayı düşleyen arkadaşlarıma Güzzeell bir video önericem
Belkide aranızda izleyen vardır
Ben bugün ağlaya ağlaya izledim videomuzun ismi Yaşama yolculuk
MUTLAKA İZLEYİN DERİM:)HATTA EŞİNİZLE İZLEYİN:)

Saygılarımla.....Sevgilerimle......
canımm hayırlısı olsun 2013 senin yılın olur İNŞALLAH..:16:o videoyu izledimmi hatırlamıyorum ama bi bakıym..nasılsın bakim gecen şaka yapmıştım ama cıktın:9::9::9::9:bi takılamadım sana yaa..

canımm hayırlısı olsun 2013 senin yılın olur İNŞALLAH..:16:o videoyu izledimmi hatırlamıyorum ama bi bakıym..nasılsın bakim gecen şaka yapmıştım ama cıktın:9::9::9::9:bi takılamadım sana yaa..

bak sen şu deliye demek şaka yaptın cadı:) Kız ne olsun uğraşıyoz işte Bu ay çörekotu bal yapcam bakalım hayırlısı sen nasılsın

bak sen şu deliye demek şaka yaptın cadı:) Kız ne olsun uğraşıyoz işte Bu ay çörekotu bal yapcam bakalım hayırlısı sen nasılsın
:9::9::9::9:heralde şakaa şekerimm:54::54: iyim tatlımm bende bal çörekotu bende yapmıştım 1 ay ondan 1-2 ay sonrada soğan yaptım soğandan 2 ay sonrada hamile kaldım canım hayırlısı olsun seninde İNŞALLAH..

:9::9::9::9:heralde şakaa şekerimm:54::54: iyim tatlımm bende bal çörekotu bende yapmıştım 1 ay ondan 1-2 ay sonrada soğan yaptım soğandan 2 ay sonrada hamile kaldım canım hayırlısı olsun seninde İNŞALLAH..

inşallah canım ya hayırlısı olsun haa bu arada beni tanıştırsana duacı arkadaşlarınla bende katılayım duanıza

inşallah canım ya hayırlısı olsun haa bu arada beni tanıştırsana duacı arkadaşlarınla bende katılayım duanıza
tanıştırrım tabi tatlımm...ama ismini sölemedin bana hep fana şeker diom sana :9::9: $ABCD0020.jpg buda son hal tatlımm

tanıştırrım tabi tatlımm...ama ismini sölemedin bana hep fana şeker diom sana :9::9:Eki Görüntüle 578359 buda son hal tatlımm

çok büyümemiş eskiye oranla ama yinede belli ya Kız anası şeker bebişide şeker topu olcak bunun:1::1:

Biliyormusun benim bir adım bile olmadı:1: Adım şart mı ya FANAA ne güzel isim işte

Devlet sırrı gibi saklıyorum adımı :1: Çok möhüm bi ad

napam şeker:1::1:
:90::90:

çok büyümemiş eskiye oranla ama yinede belli ya Kız anası şeker bebişide şeker topu olcak bunun:1::1:

Biliyormusun benim bir adım bile olmadı:1: Adım şart mı ya FANAA ne güzel isim işte

Devlet sırrı gibi saklıyorum adımı :1: Çok möhüm bi ad

napam şeker:1::1:
:90::90:
evet teyzesi büyüo İNŞALLAH cumartesi görmeye gidicez kısmetse...:16:tamam canım gel öbür topice ama ismini sorcaklar olmadı izimsiz yazarlar nasıl istersen...hadi gel ben geciyorum

canım benim nilin durumunu hatırlıyosundur dimi değeri olması gerekenden hep düşüktü hatta ben daha düşüğü yapmadan birlikte değerlendirmiştik o da sürekli benim değerim düşük diyodu ama bak şimdi yavrusuna kavuştu çok şükür bence bu kadar takılma eğer o bebek doğacaksa doğar tıp hiçbir zaman %100 bilemez sen dua etmeye devam et :16:

Back