Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
seydam nedenir inan bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun canım
inşş bebeişin sana tutunmusturr gec döllenme olmusturr degerin ondan öyle cıkmıstır

bir sürü yazxı okudum dış gebelikle ilgili...benm dış gebelik gibi bi duruum yok suanda..bi yerde 2000 olduğu zamn bete hcg vajinalden gözükür 6500 den sonrada krında..işte burumda gözkmezse o zmn dış gebelik için ayrıntılı aşamaya geçermiş..ve değerlerin yannda her laboratuarın refernsı değişr deişir yazo..işte içim rahtldı..olmlu düşünemye başldım keyfm gayet yernde..bekliyorum yarını..

seydam nedenir inan bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun canım
inşş bebeişin sana tutunmusturr gec döllenme olmusturr degerin ondan öyle cıkmıstır

Selam kizlar ben geldim berrin nasılsın tatlım bu aksam kimse yok mu

Cok sevindim tatlım yaa morelini yüksek tut inşallah degilsin icime doğuyor benim keyfine bak bebişin seninle inşallah hadi hayırlısı bitanem

yeni bat 16 ocak canım
ay cnm 2013 ilk ayı senn olsun kuzum benm..16 ocak gelmesin bebş hbri gelsin..yeni yyıl yeni ay senn olsun kuzum benimmm
Cok sevindim tatlım yaa morelini yüksek tut inşallah degilsin icime doğuyor benim keyfine bak bebişin seninle inşallah hadi hayırlısı bitanem

evet cnm çok ağlanıyorum aslında ama o bu muhappet olmadanda vardı..sadece sağ yumurtlıklrımda ağrı ama oda çok çok önceden de varı..
şimdi çok iim
yarın çok çokk güzel haberlerle gelcm inşllh

Ohhh bee rahatladığına çok sevındım canım ee yarın kacta gıdeceksın doktora bak benı habersız bırakma meraktan doğururum ona gore gercı yarın benımde kontrolum var haır hastanede olucam benı de yormamış olursun ama olsun sen yınede bı msj cık yollayıver

e yanı kşum ya
ama benım anlamadıgım bu tum ınternet sıtelerınde kıtaplarda tum dr ların acıklamalarında böyle yazarken senın o sevımsız dr un bundan bahsedıp senın tatlı canını sıkıyo
yanı ne ye dayanarak bu şekılde konuşuyo

nasılsın ne var ne yok napıyosun canım
saolasın seker ben iiyim sen nasılsınn
Selam kizlar ben geldim berrin nasılsın tatlım bu aksam kimse yok mu
ben yazana kadar herkesler toplanmıs iiyim canım ben saol sen nasılsınn
sorunun düzeldimi rahatmısın artık ne yaptın
ayy cnm tutunsunda norml bi yere tutunsun..gidipte tüpün içine tıkalı kalmasın bebmmm

dilegimiz umudumuz da o inşş güsel haberlerle gelirsin canım yarın

Allah razı olsun ne güzel bi dua oldu kız Allah razı olsun yaa İnşallah dediğin gibi olur Amaa hayırlı Amaa sağlıklı Amaa faydalı Amaa hayata daha ileri Amaa daha enerjik Amaa daha pozitif Amaa daha mutlu Amaa daha huzurlu İNŞALLAH AMALAR ÇOĞALIRDA SIKMAYIM ŞİMDİ

Cıdden çok haklısın bu naıl bı zıhnıyet anlamıyorum insanların moralını bu sekılde naıl bozar bılmem. Bu kadının pazartesıye kadar neler hıssedeceğini nasıl duşunmez çok sınır oldum

hamdolsun canım iyiyim sonra hatırlat sana bişey diycem ama sonra hatırlat şimdi değil

SONGÜÜÜLL sen nasılsın bebiş ve koca bebiş nasıl(yarenim)

he dımı ama manasız bı konuşma bence
benımde duşuk yaptıgımda degerım bı haftada ıkı katına ancak cıkmıştı dr hıc dış gebelıkten bahsetmedı
hep kımyasal yada labrotuar gebelıgı dedı
bu arada gecen sene bugun canımdan can gıtmeye başlamış dunyam başıma yıkılmıştı ne uzucu gundu

tmm kuzum haber verrim valla kaçta giderm bilmm..eşim gececi dabh 7 de gelck uyur kalkr giderz cnm..her şeyn hayırlısı be kuzum ne diim
ne bilim kuuzm ben adama sölemdim frklı yerlerde oldunu belki ondan..
aynı yer diye düşünnce 4 gnde az diye düşündü dış gebelik olbilr demştr herhlde..olurda olursa hemn önlemini alim dedi herhalde ama öküzzz işte bana demese daha ii olurdu bende bebk gelşmiyor derdim..ayy ztn takıntılrım vr bide böle olunca bi tuaf oldum.işin kötü yanı ağlanıp sızlıyamıyom..eşm üzülme sana bişe olmasın benide üzüyon diyiyo endişelenyo..onu teslliediyom..bi yandan annem..annemi teslli etemeye çalışıyom..yani durumu böle olan benmiyim onlrmı bilmyom kuzum..ama varya bu bebek sağ salim kuzcma nasip ederse rabbm bana çok çektrcek bu çocuk..şimdiden yüreğimi ağzıma getiyoo...hani diyonuzya hamile kalınca btmiyor ooho ben bşnda bölyken ne olor bilmm heee

amin kuzumm aminnnnn

İnşallah canim ya güzel haberlerini bekliyoruz hersey gönlünde olsun

hamdolsun canım iyiyim sonra hatırlat sana bişey diycem ama sonra hatırlat şimdi değil

SONGÜÜÜLL sen nasılsın bebiş ve koca bebiş nasıl(yarenim)

ıyıyım tatlım ya aslında degılım sular kesık makınada cammaşırım kaldı yıkanacaktım yıkanamadım
yaren öksuruyo dun gece öksurmekten uyuyamadı puf ışt okadar ıyıyım
sen nasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…