• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar sanirim beni merak ediyosunuz :) ben de bebek askiyla yanip tutusuyorum ama RABBIM OL demedende olmuyor :( kusura bakmayin muhabbetinize katilamayacagim telefondan girdigim icin

ne güzel sen beni gözüne kestirmissin ama ben ümitli degilim bu aydan. keseke bebegim bana ce eeeeeee dese.
hic bir belirtide yok.
anlat bakalim sen nasil böyle güzel seyler hissedebildin benimle ilgili. bide ben hissetseydim

ınşalla cnm ya ay valla bende bılmıyorum ne hssettıgımı ama var bışeyler ıcımde

bıkerede erva2008 e olmuştu bı an ıcıme gelmıştı hemde cınsıyetıyle bırlıkte

Kizlar sanirim beni merak ediyosunuz :) ben de bebek askiyla yanip tutusuyorum ama RABBIM OL demedende olmuyor :( kusura bakmayin muhabbetinize katilamayacagim telefondan girdigim icin

heeee demek gızemın ondan cnm senın bızde hep öerak edıyoruz acaba pasmı vermıyo dıyoruz
rabbım tez zamanda ınşalla nasıp eder cnm

aha olmadı kenyayı görursun ay ıgrenctı ama bu saatte ancak bu kadar olur
cnm ya neden bılmıyorum ama bu ay sana duygularım yoğunlaştı bat ne zman cnm beraber bekleyelım

batim sati ben sastim kaldim bu ise. ben kasimin 18inde olmustum en son. bu ayda ya 18 yada en gec 20si gelir diye tahmin ediyorum. simdi bide tiroit hapi kullandigim icinde sasabilir.

hosgeldin meryem cinarla toprak kim? ben yazdiklarinizi okuyamiyormuyum acaba:26::26:

nurgül :3::3::3:hosgeldin nasilsin? (songül nurgül bana cevap verecek simdi bak gör:1::1:)
hb canım...
çınarla toprak dizi kuzum foxta lale devri die:1:

sen artık umutsuzluga kapıldınya heh işte ne zaman öle olsan ozaman oluyor bu bebişler biliormusunnnn

sen calısmayı sıkı tut yeter:24::24::24:

nurgulcum senin ismini hep asgıda görüyorus yazmıyorsun merak edıyorduk
ama telefondan zor olur haklısın..

insallah Allah ım gönlündekini nasip eder sana..umarım çoook uzun zamandır beklemıyorsundur

batim sati ben sastim kaldim bu ise. ben kasimin 18inde olmustum en son. bu ayda ya 18 yada en gec 20si gelir diye tahmin ediyorum. simdi bide tiroit hapi kullandigim icinde sasabilir.

e artık beraber beklıcez ama ılac gecıktırıyomukı ben duzene sokuyo bılıyorum aslında
varmı cnm belırtı falan
ay ya kaç yada bu akşam sonunda kendını gebe sanıp gıdebıılırsın ben ıyı motıve oldum söleyım

ınşalla cnm ya ay valla bende bılmıyorum ne hssettıgımı ama var bışeyler ıcımde

bıkerede erva2008 e olmuştu bı an ıcıme gelmıştı hemde cınsıyetıyle bırlıkte

vayyy demek cinsiyetiyle birlikte. banada ikili paket olsun yani cinsiyetiyle birlikte varmi bi tahminin duygularin hislerin ne diyor??
benimde sanki ilk cocugum ...........olacakmis gibi hissediyorum. önce sen söyle:1:

ayyyy dr.m bana duphaston verdi die seviniyorummmm:52::52::52:
düşündükçe mutlu oluyorum:52::52::52:

sadece adetimi düzenleyecegi için ha..benim adeti kendi haline bıraksam 3 ay olmuyorum:37:

kızlar düşünün işte halimi adetim düzene girecegi için bile sevinen bi tip oldum:53:

vayyy demek cinsiyetiyle birlikte. banada ikili paket olsun yani cinsiyetiyle birlikte varmi bi tahminin duygularin hislerin ne diyor??
benimde sanki ilk cocugum ...........olacakmis gibi hissediyorum. önce sen söyle:1:

valla cnm bu avatardan sonra banada kız demek yakışır
ay erva o ay hem amılydı hemde oğlu oldu bılıyomusun
senın ıcınden ne gecıyo cnm

hb canım...
çınarla toprak dizi kuzum foxta lale devri die:1:

sen artık umutsuzluga kapıldınya heh işte ne zaman öle olsan ozaman oluyor bu bebişler biliormusunnnn

sen calısmayı sıkı tut yeter:24::24::24:

nurgulcum senin ismini hep asgıda görüyorus yazmıyorsun merak edıyorduk
ama telefondan zor olur haklısın..

insallah Allah ım gönlündekini nasip eder sana..umarım çoook uzun zamandır beklemıyorsundur
benim umutsuzlugum adete yaklasinca oluyor hep. adet oldummu rahatliyorum moralim yerine geliyor artik yeniden baslayabilirim diyorum. bekleme süreci geriyor insani sanki.
bebisim benimle oldugunu bilsem 9 ay beklerim:1:

aaaaaaaaaaaaaaaa resmen verdı he bak yıne ezıldım he
bence beni ezik gördü acidi selam verdi üzülmeyeyim diye. hicte memnun kalmiyoruz ha:1:
e artık beraber beklıcez ama ılac gecıktırıyomukı ben duzene sokuyo bılıyorum aslında
varmı cnm belırtı falan
ay ya kaç yada bu akşam sonunda kendını gebe sanıp gıdebıılırsın ben ıyı motıve oldum söleyım
evet ben kaciyorum esim geldi görüsürüz hepinizi öptüm iyi geceler

yatmadan bi bakım dedimm yine kaynatıonuss
hiç beni çagırmak yokk :19::19::19::19:
hayırlıı aksamlar bu aradaaa:3:

ayyyy dr.m bana duphaston verdi die seviniyorummmm:52::52::52:
düşündükçe mutlu oluyorum:52::52::52:

sadece adetimi düzenleyecegi için ha..benim adeti kendi haline bıraksam 3 ay olmuyorum:37:

kızlar düşünün işte halimi adetim düzene girecegi için bile sevinen bi tip oldum:53:

haha ah cnm oda ne buyuk nımet adetın beklenıpte gelmemesı cok sınır haklısın valla
ee yumurta gelıştırıcı falan yokmu

iyiim canım saaol biz de eltime gittik ama erken geldik yatmadan bi bakayım demiştim
sen nasılsınn uyudumu bebişlerin

oh ıyı yapmısınız cnm nasıl aranız ıyı sanırım
ay bız gunduz gundeydık akşamda mısafır vardı aras kucaktan kucaga yoruldu sanırım uyuyo pestıl gıbı

yatmadan bi bakım dedimm yine kaynatıonuss
hiç beni çagırmak yokk :19::19::19::19:
hayırlıı aksamlar bu aradaaa:3:
hg berrrinimmm nasılsın bakalım kusum..
ben kvdeydim 10dan sonra geldim eve...
sen evdeysen ac kkyı kalsın kusum biz her an gelebiliriz:)
haha ah cnm oda ne buyuk nımet adetın beklenıpte gelmemesı cok sınır haklısın valla
ee yumurta gelıştırıcı falan yokmu

yok yaf bana hiç yumurta geliştirici vermedi adam.
zaten 7 ay gitmiştim hamile kaldıgımda sadece o 7.ay ben yumurtlamısım
adam olmayan yumurtayı nası geliştirsin:37:
valla aglanacak halim var he

bu arada dün de sordum adama saf saf hocam siz nisanda bana bebiş gelıo dediniz ben o ay hamile kaldım nerden bildiniz dedim.
yumurtlamıstın ondan dedim dedi ahahahah

Back