• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
elifffim hayırdır pek havalısın yavru
Ahaha kız bende sonradan gordum o nasıl o şeklı aldı bılmem tabı ne yapsın benım cazıbeme dayanamdı kendınden geçtı:21: onada kolaylamıyorum :1:

haha gezzz gez ee neler aldın bakimm eymen paşaya:) mersi canım zaten saat 24 geçti artık bitti d.günü:50:

Onun herseyı tamam yavrum gercı bız bısey almadık yarısını annemler yarısını kvler aldı bıze bısey kalmadı. Kendıde geldımı tamamdır

ayyy yılın sonu doğnlardardanmısın sen de :1::1:
hee aralıkta dogmusum..aralıkta kalmam insallah:43:

aman ne duygusal bi oglagım ben yaaa..sanki oglak degil balık gibin...
Anam hemen tele not edeyım :52: o aralarda doğurmazsam kendı heyecanımdan aklıma gelırse kutlarım tabı kutlamazmıyım hıç. Anaaa benım telde kayıtlı senın doğum gunun çok şaşırdım valla :) demekkı hatırlatmasanda ben hatırlıcakmışım. Ama anlamadığım ben ne ara kaydetmışım bıde alarımı bıle kurmuşum:44: şaşırdım :1:

ayy tüh hatrlatmasaydım keske senin hatırladıgını düşünür bedavadan sevinirdim:1::1::1:

gecen sene konusu gecmişken kaydetmşsindir kusum:54:
ay evet senin doguma da bişe kalmıor ozamana..dogmus olabilir eymen paşa:nazar:

Anam hemen tele not edeyım :52: o aralarda doğurmazsam kendı heyecanımdan aklıma gelırse kutlarım tabı kutlamazmıyım hıç. Anaaa benım telde kayıtlı senın doğum gunun çok şaşırdım valla :) demekkı hatırlatmasanda ben hatırlıcakmışım. Ama anlamadığım ben ne ara kaydetmışım bıde alarımı bıle kurmuşum:44: şaşırdım :1:

Hayırlı geceler ben geldim canlarım nasilsiniz bakim

ayy tüh hatrlatmasaydım keske senin hatırladıgını düşünür bedavadan sevinirdim:1::1::1:

Selam meryemcim balık benim oğlak da esim

Ev et belkıde doğumgunu senınle aynı olacak :1:
Sanırım evet gecen sene kaydettım gercı hatırlamıyom ama olsun ıyıkıde yapmışım:1: ayy ne duşuncelı kızım ben yaaa
Ayy bu gunde hıç kasmıyom kendımı heee tam formumdayım :1:
Starı izliyonmu merı hatırlıyonmu bu fılmı ılk sahnede hepimiz tırsmıştık izlerken hep o gunler geldı aklıma :1:

Ahaha kız bende sonradan gordum o nasıl o şeklı aldı bılmem tabı ne yapsın benım cazıbeme dayanamdı kendınden geçtı:21: onada kolaylamıyorum :1:

Onun herseyı tamam yavrum gercı bız bısey almadık yarısını annemler yarısını kvler aldı bıze bısey kalmadı. Kendıde geldımı tamamdır

ohhh iyiymiş valla negüzel inşallah güzel günlerde giysin hepsini aayyyy az kaldı elifim inşallah güzel bi doğum geçirirsin bi avazda doğurursun kız

Sanırım evet gecen sene kaydettım gercı hatırlamıyom ama olsun ıyıkıde yapmışım:1: ayy ne duşuncelı kızım ben yaaa
Starı izliyonmu merı hatırlıyonmu bu fılmı ılk sahnede hepimiz tırsmıştık izlerken hep o gunler geldı aklıma :1:

ya ben lanetli tepeyi hatırladım şimdi ne iğrenç bi filmdi o yaa :27::27:

Hayırlı geceler ben geldim canlarım nasilsiniz bakim
hg ranana:1:
Selam meryemcim balık benim oğlak da esim
selam canım...aaa balık ve oglak nası anlasıonuz bakim...

ama kesin sen daha duygusalsındır o erkek oldugundan tam oglak sayılmaz:1:

ayy evet düşünceli kız:1::1:kızım sanki aklına yazmısın haa telefona kaydettim die kendini düşünceli mi sayıyon sen:9:

ayyy hatırladım kuşum...zaten biz senle hiç şöle normal bişe izlememişiz haa:30::30:

ayyyy lanetli tepeyi ben sinemada bi kız arkadasımla ikimiz izlemiştik..sansımıza bizden baska kimse yoktu:37::37:
iğrenç demek bile az olur psikolojimin simdiki eserlerinden biri olabilir:52:

eliffffffffffffff tnt yi aç tam senlik film:32:

ohhh iyiymiş valla negüzel inşallah güzel günlerde giysin hepsini aayyyy az kaldı elifim inşallah güzel bi doğum geçirirsin bi avazda doğurursun kız

Cıdden az kaldı artık 38 oldum yanı 1 saat ıtıbarıyle :1: gerçi onun gelmeye peknıyetı yok anasıda gezıp duruyo. Bu gun eve gelınce aynada baktım kendıme osmanda yanımda anaaa dedım yollarda doğuracak kıvama gelmışım dedım kendımı gorunce bı tuhaf oldum kocaman bı gobeğim varr
Bakalım doğum şeklı pazartesı bellı olacak bı gıdelım doktor teyzemız ne dıcek

Ayy ben bu gun çok ıyıyım hatta fazla ıyıyım allaha şukur:1: kendımıde bı beyenesım var kı sorma :21: gercı ayı gıbı oldum ama olsun :1:

Allah iyilikler versin tatlım ama bu nasıl kendini beğenmek anmadım bi yandan da ayı gibi oldum diyodun kendinlerin barışık ol tatlım sen her halinle güzelsin görmedim ama eminim ki cok tatli bir tombiksindir:)))

Cıdden az kaldı artık 38 oldum yanı 1 saat ıtıbarıyle :1: gerçi onun gelmeye peknıyetı yok anasıda gezıp duruyo. Bu gun eve gelınce aynada baktım kendıme osmanda yanımda anaaa dedım yollarda doğuracak kıvama gelmışım dedım kendımı gorunce bı tuhaf oldum kocaman bı gobeğim varr
Bakalım doğum şeklı pazartesı bellı olacak bı gıdelım doktor teyzemız ne dıcek
bende bugünleri görecekmiyim rabbim ne güzel siizn doğuma az kalmış ben daha yeni öğrendim

ayyyy lanetli tepeyi ben sinemada bi kız arkadasımla ikimiz izlemiştik..sansımıza bizden baska kimse yoktu:37::37:

yoww diyorum valla ben kocamla evde izledim ama resmen kucağındaydım adamın:)
o da diyodu ohh iyiymiş bizz bundan sonra hep korku filmi izliyelim:1:
kız korku filmi izleme doğurursun falan korkudan(gerçi senin pek korkcagnı da düşünmüyorum ya ):9:

ayy evet düşünceli kız:1::1:kızım sanki aklına yazmısın haa telefona kaydettim die kendini düşünceli mi sayıyon sen:9:

ayyy hatırladım kuşum...zaten biz senle hiç şöle normal bişe izlememişiz haa:30::30:

Ahh meryemcim gelde bana sor uyumlu biri olmasam zor ben cok duygusalim onda duygu yok cok zor ama bütün anlayiş bende ben erkek o kiz sanki tam bı oğlak yaa titiz huysuzun biri ne çekiyorum birde bana sor :)))

Anaa ben hatırlayamadım o fılmı ama zaten ben ızledıysem çokda normal değildir. Tepenın gozlerını hatırlıyorum ama :52:

Ahhaa tabı sayıyom bu yılın bıdahakı yılıda var bak:1: eger hatırlatmasaydın ve ben durduk yere kutlasaydım doğumgunu hoşuna gıtmezmıydı:21: tabı duşuncelı kızım hıhhhhhh:21:

Yaww benım evde tnt tım yok ben fakırım:50: tv 2 de zombı mezarlığı var ama onu pek sevmedım ben zombılerını bıle goremıyon gormedıkten sonra napayım o zombıyı:52: boyle yamuk yamuk yurumelerı lazım adamı cıy cıy yemelrı lazım :52: ayy pek bı sadıst oldum sanırım

Back