Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hayırlı olsun arkadasım...zaman cabuk gecıor insallah hemencecik görürsün..

sen öle diosan ben napayım daha ne bebek var ne calısma..üstelik 3 ay korunma sürem var yaa

canım sen özel sigortayı nezaman yaptırdın ve nerde ben de düşünüyorum ama tam karar veremedim olmadı benim özele atsana belki burda reklam olayı falan olabilir

hayırlı olsun arkadasım...zaman cabuk gecıor insallah hemencecik görürsün..

sen öle diosan ben napayım daha ne bebek var ne calısma..üstelik 3 ay korunma sürem var yaa

bugün öğrendim bebişimi daha çok yolum var diye dedim 11 aydır bu anı bekledim şimdi de napıcamı bilmiyorum

Ahh meryemcim gelde bana sor uyumlu biri olmasam zor ben cok duygusalim onda duygu yok cok zor ama bütün anlayiş bende ben erkek o kiz sanki tam bı oğlak yaa titiz huysuzun biri ne çekiyorum birde bana sor :)))

ah arkadasım allah kolaylık versin...,

benmde önceki hayatımda oglak bir erkek tanımıslıgım var ama onlar tam oglak olmuyor derken birazda içlerinde öküzlük muhteva ediyorlar diye düşünüorum( alınma haaa sözüm eniştemizden dısarı)
zaten oglak ın kadınlarıda pek normal sayılmaz benide hep kocam idare eder

bende bugünleri görecekmiyim rabbim ne güzel siizn doğuma az kalmış ben daha yeni öğrendim

Buda birşey tatlım daha düne kadar hamile olmak istiyorsun bak cok şükür oldun o günlerinde gelecek elbet merak etme bak benimde 6 ayın var daha

bugün öğrendim bebişimi daha çok yolum var diye dedim 11 aydır bu anı bekledim şimdi de napıcamı bilmiyorum
canım içini ferah tuttttt bolca şükret

insallah hersey yolunda gider alırsın bebişini kucagına..
canım sen özel sigortayı nezaman yaptırdın ve nerde ben de düşünüyorum ama tam karar veremedim olmadı benim özele atsana belki burda reklam olayı falan olabilir
tamam kuzum eger ssk gecmeyen ör acıbadem veya memorial gibi bir hastanede tedavini ve dogumu falan yapmak istiyorsan acayip tavsiye ederim.ama yarın yaaptrısan en az 6ay beklemen lazım hamilelik için..
onu kabul edersen sartları falan yazarım özele

vallahi dogru sölüon şeker...sevinirdim tabiki

ayyyyy evetttt tv2 dedgin tnt zaten..benm kumandada öle kayıtlı kalmıs
zombileri sevmessin demek kanlı görünce senlik dedim ama şimd sovtv yi actım türkan sorayda pek bi korkunc görünüo

Allah iyilikler versin tatlım ama bu nasıl kendini beğenmek anmadım bi yandan da ayı gibi oldum diyodun kendinlerin barışık ol tatlım sen her halinle güzelsin görmedim ama eminim ki cok tatli bir tombiksindir:)))
Ahaha yok kızz ben kendımle barışığım oyle çok tombık değilim eskı halıme gore ayı gıbıyım dıyebılırım ben cok zayıftım şimdi göbğim olmasa tam kıvamında oldum. Eşim ayı gıbı oldun dıye dıye benımde dılıme dolandı ee kızdıracak ya benı
bende bugünleri görecekmiyim rabbim ne güzel siizn doğuma az kalmış ben daha yeni öğrendim
Rabbım ışallah saglıklı bı şekılde kucagına almayı nasıp eder. Hayırlı olsun bu arada

ahaha adamın işine geldı desene ben pek korkmam oyle fılmlerden ben yavas olumlerı ızlemıyom hanı testere tarzı

Ahh meryemcim gelde bana sor uyumlu biri olmasam zor ben cok duygusalim onda duygu yok cok zor ama bütün anlayiş bende ben erkek o kiz sanki tam bı oğlak yaa titiz huysuzun biri ne çekiyorum birde bana sor :)))
Anaaaa bızde de tam tersı esım balık ben aslan o cok romantık çok duygusal ben tam tersı ben her romantık anda kahkayı patlatan bı tıpım anın içine etmekte ustume yoktur.

benim tanığım oğlak erkeği de inanılmaz düzenli prensipli,çalışkan.duygularını çok az belli eden zeki biriydi

Aman boşver de de alınma
Esime de okudum güldük harbi harbi öyle kadinda çekilirse erkekte cekilmiyo ye ben gebe olmama rağmen onun kadar alından değilim AllahTan bebegin oğlak değil yengeç büyük ihtimal inşallah babasına çekmez ikisi zor gelir valla:)))

memorial olabilir zaten benim de ameliyat 1 ay korunma falan derken 6 ay olabilir(tabi inşallah olmazda) sen müsait olduğun bi ara bana msj at canıkom

elifim sana bişey sorucam sen de yerleşme kanaması olmuşmuydu yawyu
Yok canım olmadı bende ben zaten 5 gun gecınce yapmıştım testı bayagı relax bı ayıma denk gelmıştı
Aa ben cok severım zombılerı ama o fılmı netten ızlemıştık osmanla yarısında sıkılıp kapatmıştık. Oyle zombıler cok gorunmuyodu sankı benmı yanlış hatırlıyom. Bak yıne osman geceı ben yıne evde yanlızım ve yıne korku fılmı muhabbetı ama bu sefer korkudan doğurursam kım goturcek benı

8 aylık evliyim hamile kalamıyorum yardım edin ne yapabilirim?
canım bir doktora gittin mi...öncelikle sorun varmı eşinde ve sende bu saptandımı..

ama drlar en az 1yıl korunmasız ilişkiden sonra cocuk olmazsa tedaviye baslayabilirsiniz dior.henüz cok yeniymiş sizin
ayy birde eşine okudun he valla utandım

cocun yengecse dua et kız olsun..yengecin erkekleri cok duygusal ve sulu gözlü

ahh bende sanki erkek mutassısı gibi konusuyom ama kötü tedasüfler işte
haha aklı burda kaldı tabi

aynen eksik kalamaz asllaaa

canım arrkadaşım doğumgunun kutlu tum dıleklerın kabul bı daha kı doğumgununde kucagında bebışın olsun
ıyıkı tekrar aramızdasın

8 aylık evliyim hamile kalamıyorum yardım edin ne yapabilirim?

canım bak bu benim 11 .ayımdı ve hamiş kaldım eğer yas sorunuzu yoksa bekle derim tabi sağlık problrminde yoksa benim tiroid problemim olmasına rağmen 2 kez dr gtiim hormon tahliline rabbim nasip etti oldedi ve oldu duaları kabull oldu dua edenlerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…