hayırlı olsun arkadasım...zaman cabuk gecıor insallah hemencecik görürsün..
sen öle diosan ben napayım daha ne bebek var ne calısma..üstelik 3 ay korunma sürem var yaa
hayırlı olsun arkadasım...zaman cabuk gecıor insallah hemencecik görürsün..
sen öle diosan ben napayım daha ne bebek var ne calısma..üstelik 3 ay korunma sürem var yaa
Ahh meryemcim gelde bana sor uyumlu biri olmasam zor ben cok duygusalim onda duygu yok cok zor ama bütün anlayiş bende ben erkek o kiz sanki tam bı oğlak yaa titiz huysuzun biri ne çekiyorum birde bana sor :)))
bende bugünleri görecekmiyim rabbim ne güzel siizn doğuma az kalmış ben daha yeni öğrendim
canım içini ferah tuttttt bolca şükretbugün öğrendim bebişimi daha çok yolum var diye dedim 11 aydır bu anı bekledim şimdi de napıcamı bilmiyorum
tamam kuzum eger ssk gecmeyen ör acıbadem veya memorial gibi bir hastanede tedavini ve dogumu falan yapmak istiyorsan acayip tavsiye ederim.ama yarın yaaptrısan en az 6ay beklemen lazım hamilelik için..canım sen özel sigortayı nezaman yaptırdın ve nerde ben de düşünüyorum ama tam karar veremedim olmadı benim özele atsana belki burda reklam olayı falan olabilir
Anaa ben hatırlayamadım o fılmı ama zaten ben ızledıysem çokda normal değildir. Tepenın gozlerını hatırlıyorum ama
Ahhaa tabı sayıyom bu yılın bıdahakı yılıda var bakeger hatırlatmasaydın ve ben durduk yere kutlasaydım doğumgunu hoşuna gıtmezmıydı tabı duşuncelı kızım hıhhhhhh
Yaww benım evde tnt tım yok ben fakırımtv 2 de zombı mezarlığı var ama onu pek sevmedım ben zombılerını bıle goremıyon gormedıkten sonra napayım o zombıyı boyle yamuk yamuk yurumelerı lazım adamı cıy cıy yemelrı lazım ayy pek bı sadıst oldum sanırım
Ahaha yok kızz ben kendımle barışığım oyle çok tombık değilim eskı halıme gore ayı gıbıyım dıyebılırımAllah iyilikler versin tatlım ama bu nasıl kendini beğenmek anmadım bi yandan da ayı gibi oldum diyodun kendinlerin barışık ol tatlım sen her halinle güzelsin görmedim ama eminim ki cok tatli bir tombiksindir:)))
Rabbım ışallah saglıklı bı şekılde kucagına almayı nasıp eder. Hayırlı olsun bu aradabende bugünleri görecekmiyim rabbim ne güzel siizn doğuma az kalmış ben daha yeni öğrendim
ahaha adamın işine geldı deseneyoww diyorum valla ben kocamla evde izledim ama resmen kucağındaydım adamın:)
o da diyodu ohh iyiymiş bizz bundan sonra hep korku filmi izliyelim
kız korku filmi izleme doğurursun falan korkudan(gerçi senin pek korkcagnı da düşünmüyorum ya )
Anaaaa bızde de tam tersı esım balık ben aslan o cok romantık çok duygusal ben tam tersı ben her romantık anda kahkayı patlatan bı tıpımAhh meryemcim gelde bana sor uyumlu biri olmasam zor ben cok duygusalim onda duygu yok cok zor ama bütün anlayiş bende ben erkek o kiz sanki tam bı oğlak yaa titiz huysuzun biri ne çekiyorum birde bana sor :)))
ah arkadasım allah kolaylık versin...,
benmde önceki hayatımda oglak bir erkek tanımıslıgım var ama onlar tam oglak olmuyor derken birazda içlerinde öküzlük muhteva ediyorlar diye düşünüorum( alınma haaa sözüm eniştemizden dısarı)
zaten oglak ın kadınlarıda pek normal sayılmaz benide hep kocam idare eder
ah arkadasım allah kolaylık versin...,
benmde önceki hayatımda oglak bir erkek tanımıslıgım var ama onlar tam oglak olmuyor derken birazda içlerinde öküzlük muhteva ediyorlar diye düşünüorum( alınma haaa sözüm eniştemizden dısarı)
zaten oglak ın kadınlarıda pek normal sayılmaz benide hep kocam idare eder
veeee meraklı kanak dayanamaz kkyı basar
canım içini ferah tuttttt bolca şükret
insallah hersey yolunda gider alırsın bebişini kucagına..
tamam kuzum eger ssk gecmeyen ör acıbadem veya memorial gibi bir hastanede tedavini ve dogumu falan yapmak istiyorsan acayip tavsiye ederim.ama yarın yaaptrısan en az 6ay beklemen lazım hamilelik için..
onu kabul edersen sartları falan yazarım özele
vallahi dogru sölüon şeker...sevinirdim tabiki
ayyyyy evetttt tv2 dedgin tnt zaten..benm kumandada öle kayıtlı kalmıs
zombileri sevmessin demek kanlı görünce senlik dedim ama şimd sovtv yi actım türkan sorayda pek bi korkunc görünüo
Yok canım olmadı bende ben zaten 5 gun gecınce yapmıştım testı bayagı relax bı ayıma denk gelmıştıelifim sana bişey sorucam sen de yerleşme kanaması olmuşmuydu yawyu
Aa ben cok severım zombılerı ama o fılmı netten ızlemıştık osmanla yarısında sıkılıp kapatmıştık. Oyle zombıler cok gorunmuyodu sankı benmı yanlış hatırlıyom. Bak yıne osman geceı ben yıne evde yanlızımcanım içini ferah tuttttt bolca şükret
insallah hersey yolunda gider alırsın bebişini kucagına..
tamam kuzum eger ssk gecmeyen ör acıbadem veya memorial gibi bir hastanede tedavini ve dogumu falan yapmak istiyorsan acayip tavsiye ederim.ama yarın yaaptrısan en az 6ay beklemen lazım hamilelik için..
onu kabul edersen sartları falan yazarım özele
vallahi dogru sölüon şeker...sevinirdim tabiki
ayyyyy evetttt tv2 dedgin tnt zaten..benm kumandada öle kayıtlı kalmıs
zombileri sevmessin demek kanlı görünce senlik dedim ama şimd sovtv yi actım türkan sorayda pek bi korkunc görünüo
canım bir doktora gittin mi...öncelikle sorun varmı eşinde ve sende bu saptandımı..8 aylık evliyim hamile kalamıyorum yardım edinne yapabilirim?
ayy birde eşine okudun he valla utandımAman boşver de de alınma
Esime de okudum güldük harbi harbi öyle kadinda çekilirse erkekte cekilmiyo ye ben gebe olmama rağmen onun kadar alından değilim AllahTan bebegin oğlak değil yengeç büyük ihtimal inşallah babasına çekmez ikisi zor gelir valla:)))
haha aklı burda kaldı tabi
8 aylık evliyim hamile kalamıyorum yardım edinne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?