Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse bi değişiklik olursa haber veririm sana canım
hadi ya maşallah hamaratlıymışsın sen nerelisin bacım
amin canım yaa aslında ben duzenlı oluyodum hep hanı soyle 1-2 gun oynama olurdu ama sık sık degıl ayda yılda bır.. mesela son aylarda duzenlıydı fix 14 de oluyodum ıste gecen ay erken oldum 12 de geldı..sanırım stresten bole oluyo canım benımkı ama haftaya ben de gıdıcem dr.a bakalım ne dıcek bıze
banane banane küstüm ben sana gelmicem merak et beniisana yazam derken kendiminkini alıntı yapmışım
nadirse takma o zaman sürekli oluyosa git dra
ayy cnm yaaa daha dokotra gidemedmki progestanı alimm..tek sağlık ocnda gördüm kan değerimi doktorada cumrtesi gidicem cnm bekliyorum işte şimdi yerimde...ilk zamanlar halsizlik uyku cok olur tatlım bende paso uyuyodum dr progestan verdimi verirse oda uyku yapıo..
evet cnm sabah değerimi aldım nikah vardı sonra eve bir geldim dondum soğuktan..yemek yedim bir uyudum akşam 6da kalktımmm...değerim şimdilik ii talım ne olsun rabbm sonunu hayırlı etsn cnmmSelam kizlar nasilsiniz mucizem hosgeldin merak etmisdim seni dün göremedim demek misafirin vardi
şeyda'cım canım hayırlı olsun tekrar sonucun güzel inşallah katlanarak artar ve keseyi de kalp atışını da duyarız sen içini ferah tut herşeyin güzel olucağına inan ve dua et hepimiz edelim senin için canım
banane banane küstüm ben sana gelmicem merak et benii
anladım canım.. hayırlısı olsun İNŞALLAH keseyide görürsün..ayy cnm yaaa daha dokotra gidemedmki progestanı alimm..tek sağlık ocnda gördüm kan değerimi doktorada cumrtesi gidicem cnm bekliyorum işte şimdi yerimde...
tamam tamam bende öptüm nanaktan dayanamadım yine hadi canım ALLAHA emanet ol sende bende cıkıyorum..Ben çıkıyom kızlar hepinizi öpüyorum nanaktan Allaha emanet olun
tamm cnm inşllh hayırlı haberler glrsin kuzumm benmmmmpambikim hoşgeldın kuzum nasılsın
bak ıste sen geldın ben cıkıyom kv.yle turşu yapcez daha cok ısım var benım yawff
neyse kızlar kıb.opuldunuz sekerler
hee şeydam eğer hasta olmazsam cumartesı test yaparım hemencecık gırer yazarım sonucu sana
anladım canım.. hayırlısı olsun İNŞALLAH keseyide görürsün..
tamam tamam bende öptüm nanaktan dayanamadım yine hadi canım ALLAHA emanet ol sende bende cıkıyorum..
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
Görmedim olur mu.. Gördüm. Herekse tek tek cevap yazamadım, toptan teşekkür ettim..
Yavrucuğum, inşaAllah sende yaşayacaksın o günleri, bebek olunca artık net falan fantazi oluyor
anne için.. Bak, günde ancak 5-10 dk. girebiliyorum artık.. Bu 10 dk. da bakacağım heryere bakıp çıkıyorum...
Tekrar Allah razı olsun canımın içii... Hep beraber büyütelim inşaAllah .... İnşaAllahhhhhhhhhhhhhh..............
kızlar merhabalar
koçiş bugun evde bı bakım dedım ama kımsecıkler yok uzuldum desem yalan olur bensız olan muhappetlerı pek kıskanmaktayım öptum hepınızı
kıskanma kıs sensiz pek muhabbet te yok bence baksana sen yokken kimseciklerde
olmuyor dün sessizlik hakimm buralarada
oh oh ıyı sevındım ınan
cnm olsun ben ekıbı toplarım yıne hem seydamında degışıcek eşinin saatı
özluyo ınsan burdakı sohpetı
tek keyfımız kk zaten
haha evet ekibi bi sen topluyorsun zatenn
bide gecelemesek su saatlerde olsa sohbetimiz dah güsel olacak
benim açımdan