• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
masallah bir aylık olmussunuz zaman cabuk geciyor gercekden
seni tebrik etmiştim dah önce de görmedin ALLAHIM analı babalı büyütsün

Görmedim olur mu.. Gördüm. Herekse tek tek cevap yazamadım, toptan teşekkür ettim..
Yavrucuğum, inşaAllah sende yaşayacaksın o günleri, bebek olunca artık net falan fantazi oluyor
anne için.. Bak, günde ancak 5-10 dk. girebiliyorum artık.. Bu 10 dk. da bakacağım heryere bakıp çıkıyorum...:34:
Tekrar Allah razı olsun canımın içii... Hep beraber büyütelim inşaAllah .... İnşaAllahhhhhhhhhhhhhh..............

ay evet geçmişi çok okuyamadım ama öğrendim hamileymişsin Hamdolsun ya Bi hamile daha gönderdik aramızdan Canım benim hayırlı olsun Çok sevindim Sende Alahın lütfuna nail olmuşsun Şükür artık senden de kalktı kaygılar Artık darısı geri kalanların başına Bebeğimiz hoşgelmiş hayırlı olsun AMAAAAA Oflu gibi hamile kalıp topiğini terketme sakın Bizlerde hamiş kalıncaya kadar başımızdan ayrılma :57::17: Hadi seni öpeyimde banada bulaşsın:71::1::1:
ayy sağolasın kuuzm..o kadr çok uyuyprumki anlatamm..ağrılarım oluyor..giremiyorum nete.giiryorum ve girdim gbi çıkmak zorunda kalıyorum.en fazla okuyorum canım..şuan kenimi hamile gbi hissdemiyorum..bekliyorum cuma randevum vardı aradılar dokotr yurtdışına çıkckmış seminerleri vrmış cumrtesi 12.20 ye aktrıldı.herşeyde hayır vrdırı diyorum işte.bekliyorum..kan değerim yükselirmi bebeği görrmüyüm kese o bu sürkli aklımda.
düşünmekte istemyorum ben.her şeyi oluruna bırktım ama doktruma gözkmeden kalbnn sesini duymadan kendimi hamile gibi hisdemicem nbe bilim. o yüzden listede bile değiştrmedim adımı.sadece uğur şans getrsin diye cetvel yaptım o kdr..darısı sizin başınız kuzum rabbm hepimiz eversin kucamızda sağ salım gösteerrsnn
canımmm İNŞALLAH kan değerinde yüksek çıkar heyecanla bekliyoruz...

fanaaaaaaaa şeker napıosun nasılsın..
valla değer nasıl bilmiyorum cnm 37.günmde 540.2 çıktı değerm cnm..cumrtesi gidem işte herşeyn hayırlısını diliyorum rabbmden size bana bol bl dua edin olurmu.herşym duala oldu çünkü..eşim şimdiden kendini çok kaptrdı ne olck bilmiyorm..kan değerine kdr bişe demiyodu..şimdi başladı yok pepe napo neolo ne edo.öle böle..rabbm ona acısın diyorum..
bende sadece arada mükemml ağlama krilerim olo..içli içli.tek bu ve uykum..çok iş yapınca kasıklarıma bıck gryor ve yatıyorum bendeee
Anaammm, Aras'a bak.. MaşaAllah kocaman olmuşta gülmelere bile başlamış..
Songül benim Faruğum çok sinili bir bebk.. Hiç gülmez, sürekli sinirli sinirli hııııı.. hııı .. sesler çıkarır..
Anam ne yapacağım böyle huysuz çocuk olursa.. Herkes şaşırıyor benim oğluşun sesine..
Bugün işitme testi yaptırmaya gittik.. Anacığım benim oğlan sinirli sinirli söylenmekten dr. testi belkide 20 defa yaptı, olmadı..
Bebekte hiç ses olmaması gerekiyormuş.. İnan kaç dk. uğraştık bilmem.. Emzik verdik olmadı.. Pışpışladık olmadı..
En sonunda kucağıma aldım poposuna vurdum birkaç saniye sessiz yakalayabildik..
Ayy neydi yaa.. Aşımızı da olduk.. Vee buğün tam 1 aylığız artık.. MaşaAllah, zaman nasılda geçiyor..
oyyy maşşlhh cnm yaaaa..ne cabuk zamn geçti..büyüdü bile..
ay kız onn tipinden belli hep çatık kaşlı...anamm sen çok zorluk çektin benden sebep diyip uslu olmuyo daha da yoruyor...allh yardımcın olsun kuzum benm yaaa...bebeşin bol bol uslu olsun kuzum benmm...dokotr sen insan sinir olur yaaa ama kızamıyonn deme kuuzm ay şükür atlttn dedk ama bitmiyor deme kuzum
slm kızlar ben geldım ama kımsecıkler yok :31::31::31:
yaa kıslar şeyda kan sonucunu aldı mı yaa cok merağ edıyorum:21::21::21:
hee.. bende test yaptım bugun kocaman bır negatıf cıktı karsıma ama uzgun degılım zaten kendımı hazırlamıstım olumsuza:51::51::51:

yıne kımse gelmemeış yahu:31::31:
songul senın haberın vardır seydadan yazaydın ya sonucu kız catladım meraktan:31::31:
ay cnm geldim geldim eee negtf çıktıda adet oldunmu peki kuzum ay kız sen nasıl sabırsızsın ya.ben gnm geçmeden yok olmuyor hayyta yapmm ben yaaa.adet olmadıkça kuzum er zmn umut vrdır..ama stres asla yok.ama hep dedim gibi olmuyorsa rabbmn bilidği vr demektir kuzummhee sonuçta 540 çıktı sonrasınından habrm yok kuzum
hayırlı akşamlar hatunlar nerdesiniz? :44::44::44:
bugün dr kontrolümüz vardı sata göre 31+0 günlüğüz ama usg de 33+4 günlük görünüyoruz 2228 gr olmuşuz yaşıtlarının %88 inden iri bir bebek dedi dr amcamız :34::34::34:
allh nazarlşardan korusun kuzum benm maşşlhh allh kucnda göstermeyi nasip etsn cnm benm

ayy bı bakem dedım seyda yazmısmı dıye sende burdaymıssın seydaamm cok sevındım degerın cok guzel masaallah:52::52::52::52: insaallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın de hayırlısıyla saglıcakla kucana alırsın bebeğini:nazar::nazar::nazar:
yok canım benım hasta olmadım daha ama ınan her lavaboya gıttıgımde yuregım agzımda gıdıyorum ha oldum ha olucam dıye:31::31:ne adet belırtım var ne hamılelık..goguslerıme bakıyom hanı belırtı bulcam ya yok sıs felan da degıller:31::31::31: ssende basladımı belırtıler kuzum:34::34:

ayy bı bakem dedım seyda yazmısmı dıye sende burdaymıssın seydaamm cok sevındım degerın cok guzel masaallah:52::52::52::52: insaallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın de hayırlısıyla saglıcakla kucana alırsın bebeğini:nazar::nazar::nazar:
yok canım benım hasta olmadım daha ama ınan her lavaboya gıttıgımde yuregım agzımda gıdıyorum ha oldum ha olucam dıye:31::31:ne adet belırtım var ne hamılelık..goguslerıme bakıyom hanı belırtı bulcam ya yok sıs felan da degıller:31::31::31: ssende basladımı belırtıler kuzum:34::34:

ayy cnm benm yaaa.inşllh adet olmassınn.ben diğer hamilliğimde hiç belrti yaşmmştım adeten 1 gn sonra yptım çıkmmştı ama 10 gn yapınca cıkmıştı..ama bu hamillğimde yumurtlama dönemi btti biteli hem göğüslerim hem kasıklarım hep ağrıdı..
sadece şuan bir mallık kaldı elimde..salak gbiym..uykum oluyor birdeee çok iş yapınca yumurtlıklrım o kdr cnm..bu kan değryle bebk gözkmez daha bakalım cumrtesi ne olcekk

ayy cnm benm yaaa.inşllh adet olmassınn.ben diğer hamilliğimde hiç belrti yaşmmştım adeten 1 gn sonra yptım çıkmmştı ama 10 gn yapınca cıkmıştı..ama bu hamillğimde yumurtlama dönemi btti biteli hem göğüslerim hem kasıklarım hep ağrıdı..
sadece şuan bir mallık kaldı elimde..salak gbiym..uykum oluyor birdeee çok iş yapınca yumurtlıklrım o kdr cnm..bu kan değryle bebk gözkmez daha bakalım cumrtesi ne olcekk

sen salı verdın kanı eee salıdan cumartesıye yukselır o deger allahın iznıyle inşaallah gorursun bebişini cumartesı gunu canım benım sıkma kendını sen hayırlısı allahtan ..sunnun surasında ne kaldı kı cumartesıye ..
yaa canım ben mesala ılk gebelımde 4.gecıkme gununde pozitifi gormustum..ama belırtım varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum..ama yoktu gıbı gelıyo sadece mıdem bulanmıstı benım hamılelımi sonlandırana kadar:31::31::31:off ne bılım kuzum ıcım sıkılıyo yaa duramıyorum yerımde dıyorum olucaksa hemen olsun adetım..olmucaksa da bı an evvel hıssedım bebegımı ıstıyorum:18::18::18:

Selam kızlar hala doğurmadim. Haber vereym dedim. Ağrım sızım da yok zaten :) yarın sabah 9.3o da randevum var. Bakalım ne olacak :)

Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Böceğim seninde mi gün geciyor Hadi hayırlısı Siz şeydayla son dakika gol oldunuz
Şeydacım değerin süper Hep böyle güzel gecer inşallah:)

Böceğim seninde mi gün geciyor Hadi hayırlısı Siz şeydayla son dakika gol oldunuz

slm canım daha benım akıbetım bellı degıl kuzum bat dundu test yaptım dun negatıf cıktı.. bende ne adet ne hamiş belirtisi beklıyom ole:31::31::31:
inşaallah bu sefer olmustur :16::16::16:
sen naptın canım naılsın gorusmeyeli:34::34::34:

sen salı verdın kanı eee salıdan cumartesıye yukselır o deger allahın iznıyle inşaallah gorursun bebişini cumartesı gunu canım benım sıkma kendını sen hayırlısı allahtan ..sunnun surasında ne kaldı kı cumartesıye ..
yaa canım ben mesala ılk gebelımde 4.gecıkme gununde pozitifi gormustum..ama belırtım varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum..ama yoktu gıbı gelıyo sadece mıdem bulanmıstı benım hamılelımi sonlandırana kadar:31::31::31:off ne bılım kuzum ıcım sıkılıyo yaa duramıyorum yerımde dıyorum olucaksa hemen olsun adetım..olmucaksa da bı an evvel hıssedım bebegımı ıstıyorum:18::18::18:

doğru söylüyosun cnm işte düşünmmk elde değil.gecen sene adetmn 42.günü 536değerim bu sene 37.günü 540 değerim cnm..ister istemez korkuyorum cnm napim..sen çok kasma kenni cnm ha adet ha öle ha böle derken her şeyi beyn yönetiyor o yüzden fsh hormnunu rahat bırkmak lazım

hayırlı akşamlar hatunlar nerdesiniz? :44::44::44:
bugün dr kontrolümüz vardı sata göre 31+0 günlüğüz ama usg de 33+4 günlük görünüyoruz 2228 gr olmuşuz yaşıtlarının %88 inden iri bir bebek dedi dr amcamız :34::34::34:
MAŞALLAH canım.. benimkinide 1 hafta ilerde dedi bakalım diğer haftalarda ne olacak..

valla değer nasıl bilmiyorum cnm 37.günmde 540.2 çıktı değerm cnm..cumrtesi gidem işte herşeyn hayırlısını diliyorum rabbmden size bana bol bl dua edin olurmu.herşym duala oldu çünkü..eşim şimdiden kendini çok kaptrdı ne olck bilmiyorm..kan değerine kdr bişe demiyodu..şimdi başladı yok pepe napo neolo ne edo.öle böle..rabbm ona acısın diyorum..
bende sadece arada mükemml ağlama krilerim olo..içli içli.tek bu ve uykum..çok iş yapınca kasıklarıma bıck gryor ve yatıyorum bendeee
canım değerin çok güzel MAŞALLAH...:nazar:dediğim gibi kendini yorcak şeyler yapma bu aralar önemli dinlen bolbol:34::34:..

selam tatlımmmm... herşey yolunda cok şükür sen napıosun iyimisn şekerler şekeri..

slm canım daha benım akıbetım bellı degıl kuzum bat dundu test yaptım dun negatıf cıktı.. bende ne adet ne hamiş belirtisi beklıyom ole:31::31::31:
inşaallah bu sefer olmustur :16::16::16:
sen naptın canım naılsın gorusmeyeli:34::34::34:

ya sorma dr banada duphaston verdi yarın bitiyor ilaç ben şimdi yarından sonra mı adet olcam ya bu ilaç adet düzenleyici hiç anlamadım normal bat 20 aralık bu ilaç erkene mi alır bi kere daha almıştım buna benzer bi ilaç hemen sonrasında adet olmuştum nolacak şimdi yardımcı olun yta bilen var mı

Back