Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam tatlımmmm... herşey yolunda cok şükür sen napıosun iyimisn şekerler şekeri..

oy oy oy şekerden tatlı sende mi burdasın:) Herşey yolunda gitmesede bir gün gider:) Ama sende herşey yolundaysa çok çok iyi bi başlık attım sende bakar mısın böceğime attım

Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Böceğim seninde mi gün geciyor Hadi hayırlısı Siz şeydayla son dakika gol oldunuz
Şeydacım değerin süper Hep böyle güzel gecer inşallah:)
öle cnm yaaaa...inşllh sonuna kadr hep böle olur cnmm..
inşallah canım ya inşallah dua edin bol bol bana

ayy kızz nasılsın kuzum yaaa.çok dua ediyorum kuzuum ..off yarın sonmu tatlım yaa.kız doğurrsan hemen yaz burayay çok merk ediyorum cnmm

canım benım yaa ınsaallah bundan sonrası sorunsuz geçicek sızın ıcın
esımde dıyo kasma kendını dıye ama elımde diil kuzum baska seylerle ugrasıyorum az unutuyorum sonra acabalar gelıyo aklıma

amin canım Allah Razı Olsun kuzum. Şeydacim çok güzel değerin maşallah. Inşallah cumartesi keseyi görürsün :)

bir tanıdığım hatta birkaç tanıdığım 40 ve 42 haftadan sonra doğum yaptı İçini rahatlat bu sıkıntı doğurmuyor Bu normal kabul ediliyor

canım yaa vallahı hıc bı bılgım yok ama seyda bılıyodur demı kız seydaa

esımde dıyo kasma kendını dıye ama elımde diil kuzum baska seylerle ugrasıyorum az unutuyorum sonra acabalar gelıyo aklıma

al birde burdan yak bende senin gibi başka şeylere yöneldim güya fazla iş yapıyom iş satimi artırdım ama azda olsa katkı sağlıyo düşünmemeye

canım benim pek bilgim yok o ilaç hakkında ama adet düzenleyici ise ilaç bittikten 1-2 gün içinde hasta olursun die biliorum

öle cnm yaaaa...inşllh sonuna kadr hep böle olur cnmm..

ayy kızz nasılsın kuzum yaaa.çok dua ediyorum kuzuum ..off yarın sonmu tatlım yaa.kız doğurrsan hemen yaz burayay çok merk ediyorum cnmm

şeyda sen biliyon mu bu adet düzenleyici hapları ya ilaç bittikten hemen sonra mı adet oluyon

amin canım Allah Razı Olsun kuzum. Şeydacim çok güzel değerin maşallah. Inşallah cumartesi keseyi görürsün :)
inşşlh cnmm....
ay kuzum sende bı bağrışta çıkar bebğimiiziii
valll cnm ben onu kullnmadım ben progestan kullnmıyodum tm gnnde adet oluyodum.adetmn 19 günü başlıyodum 7 gn kulnıyodum 32 gn sonra adet oluyodum ve 28.gnde oluyodum ama o ilcı hiç kulnmdım bilmiyorum cnmm
MAŞALLAH canım.. benimkinide 1 hafta ilerde dedi bakalım diğer haftalarda ne olacak..

canım değerin çok güzel MAŞALLAH...dediğim gibi kendini yorcak şeyler yapma bu aralar önemli dinlen bolbol..
yormuyıorum cnm ama her türlü yoruluyorum..btn gn uyyorum sonra bi kalkıyorum bir daha hep ayaykta ..bir tek eşim biliyor olmuyo yanii...dün misfr geldi hep ayaktydım ..sonra deli gbi yorgun şeklde kendimi yata atyomm

al birde burdan yak bende senin gibi başka şeylere yöneldim güya fazla iş yapıyom iş satimi artırdım ama azda olsa katkı sağlıyo düşünmemeye

kız sen ne dıyon ben kaneviçe işlemek ıcın harekete gectım sımdı ceyızlerıme bakıyom annem baskasına yaptırmıstı benımkılerı bende az cok bılıyom kız kardesımınde talıbı cok bende onun ceyızıne katkıda bulunım dıye kaneviçeye yoneldım şu anda

canım yaa vallahı hıc bı bılgım yok ama seyda bılıyodur demı kız seydaa

sağolun canlarım ya bende öyle tahmin ediyorum ama inşallah gebelik vardır ya
Böceğim Allah sanada banada bizede şifalar versin Gebe değilsekte adet düzene binsin ya Ayy sinir oluyorum boş yere geciken adete

ilk zamanlar halsizlik uyku cok olur tatlım bende paso uyuyodum dr progestan verdimi verirse oda uyku yapıo..

Selam kizlar nasilsiniz mucizem hosgeldin merak etmisdim seni dün göremedim demek misafirin vardi

şeyda'cım canım hayırlı olsun tekrar sonucun güzel inşallah katlanarak artar ve keseyi de kalp atışını da duyarız sen içini ferah tut herşeyin güzel olucağına inan ve dua et hepimiz edelim senin için canım

neyse bi değişiklik olursa haber veririm sana canım

hadi ya maşallah hamaratlıymışsın sen nerelisin bacım

canım ben geceden yapıyorum bayatlamıyo ıstersen sen de gece yap

hehehe :) canlarim dualarınızI BEKLIYorum ne olur dua edin yarın hayırlı haberlerle ve bebeğimle döneyim eve çok yoruldum artık bebeğimi görmek istiyorum

Bugün yarın kavuşcaksın canım benim..meleğin nasıl olsa seninle..inş hayırla kavusursun bebeğine.doğum yaparken aklına gelirsek bize dua et.doğum anında yapılan dua kabul olurmuş

ay cnm ben 1 aydır içimdeki sesle kavga halndeydm...o gögüsün ağrıyo diydou ben kapa çeneni diyodum cnmmm...hç kulk asma tatlım cnmm
iyiyim kuzum doğurmayı bekliyorum öyle :) dua et bol bol :)
ay sen bize biz sana cnm ..bol bol dualaşalım kuzumm
şeyda sen biliyon mu bu adet düzenleyici hapları ya ilaç bittikten hemen sonra mı adet oluyon

dedm gbi cnm onu bilmyorum cnm..ama progestnı bilom ben

sağolun canlarım ya bende öyle tahmin ediyorum ama inşallah gebelik vardır ya
Böceğim Allah sanada banada bizede şifalar versin Gebe değilsekte adet düzene binsin ya Ayy sinir oluyorum boş yere geciken adete

amin canım yaa aslında ben duzenlı oluyodum hep hanı soyle 1-2 gun oynama olurdu ama sık sık degıl ayda yılda bır.. mesela son aylarda duzenlıydı fix 14 de oluyodum ıste gecen ay erken oldum 12 de geldı..sanırım stresten bole oluyo canım benımkı ama haftaya ben de gıdıcem dr.a bakalım ne dıcek bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…