inşaallah bı avazda doğurursun canım benım allah yardımcın olsun
selam tatlımmmm... herşey yolunda cok şükür sen napıosun iyimisn şekerler şekeri..
öle cnm yaaaa...inşllh sonuna kadr hep böle olur cnmm..Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı
Böceğim seninde mi gün geciyor Hadi hayırlısı Siz şeydayla son dakika gol oldunuz
Şeydacım değerin süper Hep böyle güzel gecer inşallah:)
inşallah canım ya inşallah dua edin bol bol bana
doğru söylüyosun cnm işte düşünmmk elde değil.gecen sene adetmn 42.günü 536değerim bu sene 37.günü 540 değerim cnm..ister istemez korkuyorum cnm napim..sen çok kasma kenni cnm ha adet ha öle ha böle derken her şeyi beyn yönetiyor o yüzden fsh hormnunu rahat bırkmak lazım
iyiyim kuzum doğurmayı bekliyorum öyle :) dua et bol bol :)öle cnm yaaaa...inşllh sonuna kadr hep böle olur cnmm..
ayy kızz nasılsın kuzum yaaa.çok dua ediyorum kuzuum ..off yarın sonmu tatlım yaa.kız doğurrsan hemen yaz burayay çok merk ediyorum cnmm
amin canım Allah Razı Olsun kuzum. Şeydacim çok güzel değerin maşallah. Inşallah cumartesi keseyi görürsün :)
ya sorma dr banada duphaston verdi yarın bitiyor ilaç ben şimdi yarından sonra mı adet olcam ya bu ilaç adet düzenleyici hiç anlamadım normal bat 20 aralık bu ilaç erkene mi alır bi kere daha almıştım buna benzer bi ilaç hemen sonrasında adet olmuştum nolacak şimdi yardımcı olun yta bilen var mı
canım benım yaa ınsaallah bundan sonrası sorunsuz geçicek sızın ıcın
esımde dıyo kasma kendını dıye ama elımde diil kuzum baska seylerle ugrasıyorum az unutuyorum sonra acabalar gelıyo aklıma
canım benim pek bilgim yok o ilaç hakkında ama adet düzenleyici ise ilaç bittikten 1-2 gün içinde hasta olursun die biliorumya sorma dr banada duphaston verdi yarın bitiyor ilaç ben şimdi yarından sonra mı adet olcam ya bu ilaç adet düzenleyici hiç anlamadım normal bat 20 aralık bu ilaç erkene mi alır bi kere daha almıştım buna benzer bi ilaç hemen sonrasında adet olmuştum nolacak şimdi yardımcı olun yta bilen var mı
öle cnm yaaaa...inşllh sonuna kadr hep böle olur cnmm..
ayy kızz nasılsın kuzum yaaa.çok dua ediyorum kuzuum ..off yarın sonmu tatlım yaa.kız doğurrsan hemen yaz burayay çok merk ediyorum cnmm
inşşlh cnmm....amin canım Allah Razı Olsun kuzum. Şeydacim çok güzel değerin maşallah. Inşallah cumartesi keseyi görürsün :)
valll cnm ben onu kullnmadım ben progestan kullnmıyodum tm gnnde adet oluyodum.adetmn 19 günü başlıyodum 7 gn kulnıyodum 32 gn sonra adet oluyodum ve 28.gnde oluyodum ama o ilcı hiç kulnmdım bilmiyorum cnmmya sorma dr banada duphaston verdi yarın bitiyor ilaç ben şimdi yarından sonra mı adet olcam ya bu ilaç adet düzenleyici hiç anlamadım normal bat 20 aralık bu ilaç erkene mi alır bi kere daha almıştım buna benzer bi ilaç hemen sonrasında adet olmuştum nolacak şimdi yardımcı olun yta bilen var mı
yormuyıorum cnm ama her türlü yoruluyorum..btn gn uyyorum sonra bi kalkıyorum bir daha hep ayaykta ..bir tek eşim biliyor olmuyo yanii...dün misfr geldi hep ayaktydım ..sonra deli gbi yorgun şeklde kendimi yata atyommMAŞALLAH canım.. benimkinide 1 hafta ilerde dedi bakalım diğer haftalarda ne olacak..
canım değerin çok güzel MAŞALLAH...dediğim gibi kendini yorcak şeyler yapma bu aralar önemli dinlen bolbol ..
al birde burdan yak bende senin gibi başka şeylere yöneldim güya fazla iş yapıyom iş satimi artırdım ama azda olsa katkı sağlıyo düşünmemeye
canım yaa vallahı hıc bı bılgım yok ama seyda bılıyodur demı kız seydaa
al birde burdan yak bende senin gibi başka şeylere yöneldim güya fazla iş yapıyom iş satimi artırdım ama azda olsa katkı sağlıyo düşünmemeye
ilk zamanlar halsizlik uyku cok olur tatlım bende paso uyuyoduminşşlh cnmm....
ay kuzum sende bı bağrışta çıkar bebğimiiziii
valll cnm ben onu kullnmadım ben progestan kullnmıyodum tm gnnde adet oluyodum.adetmn 19 günü başlıyodum 7 gn kulnıyodum 32 gn sonra adet oluyodum ve 28.gnde oluyodum ama o ilcı hiç kulnmdım bilmiyorum cnmm
yormuyıorum cnm ama her türlü yoruluyorum..btn gn uyyorum sonra bi kalkıyorum bir daha hep ayaykta ..bir tek eşim biliyor olmuyo yanii...dün misfr geldi hep ayaktydım ..sonra deli gbi yorgun şeklde kendimi yata atyomm
inşşlh cnmm....
valll cnm ben onu kullnmadım ben progestan kullnmıyodum tm gnnde adet oluyodum.adetmn 19 günü başlıyodum 7 gn kulnıyodum 32 gn sonra adet oluyodum ve 28.gnde oluyodum ama o ilcı hiç kulnmdım bilmiyorum cnmm
yormuyıorum cnm ama her türlü yoruluyorum..btn gn uyyorum sonra bi kalkıyorum bir daha hep ayaykta ..bir tek eşim biliyor olmuyo yanii...dün misfr geldi hep ayaktydım ..sonra deli gbi yorgun şeklde kendimi yata atyomm
neyse bi değişiklik olursa haber veririm sana canıminşşlh cnmm....
kız sen ne dıyon ben kaneviçe işlemek ıcın harekete gectım sımdı ceyızlerıme bakıyom annem baskasına yaptırmıstı benımkılerı bende az cok bılıyom kız kardesımınde talıbı cok bende onun ceyızıne katkıda bulunım dıye kaneviçeye yoneldım şu anda
canım ben geceden yapıyorum bayatlamıyo ıstersen sen de gece yap
hehehe :) canlarim dualarınızI BEKLIYorum ne olur dua edin yarın hayırlı haberlerle ve bebeğimle döneyim eveçok yoruldum artık bebeğimi görmek istiyorum
ay cnm ben 1 aydır içimdeki sesle kavga halndeydm...o gögüsün ağrıyo diydou ben kapa çeneni diyodum cnmmm...hç kulk asma tatlım cnmmcanım benım yaa ınsaallah bundan sonrası sorunsuz geçicek sızın ıcın
esımde dıyo kasma kendını dıye ama elımde diil kuzum baska seylerle ugrasıyorum az unutuyorum sonra acabalar gelıyo aklıma
ay sen bize biz sana cnm ..bol bol dualaşalım kuzummiyiyim kuzum doğurmayı bekliyorum öyle :) dua et bol bol :)
şeyda sen biliyon mu bu adet düzenleyici hapları ya ilaç bittikten hemen sonra mı adet oluyon
sağolun canlarım ya bende öyle tahmin ediyorum ama inşallah gebelik vardır ya
Böceğim Allah sanada banada bizede şifalar versin Gebe değilsekte adet düzene binsin ya Ayy sinir oluyorum boş yere geciken adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?