Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

he cın gıbı olursun tabı
ben taaaa sabahın 11 ınden berı ayaktayım
aras gıtgıde tosunlaşıyo

ben yatıyorum kıslaa hepinize çok tesekkür ederimm
herkese ii gecelerr
Iyı gecelercanım tatlı ruyalar

he cın gıbı olursun tabı
ben taaaa sabahın 11 ınden berı ayaktayım
aras gıtgıde tosunlaşıyo

Bende 11 de kalktım sabah ama boyle oluyom bılmem akşam 6 gıbı fılm ıslerken uyuyp kalıyom. Cın gıbılığım de gıttı aslında sımdı yatsam sımdı uyurum. Son 1 haftadır ne oluyo bana bılmem. Butun gunn yatasım var hamılelığın başlarındakı gıbı sonlarıda boyle oluyo sanırım. Ocak topiğinde mıllet uyuyamamaktan şikayetçi hep yok bebiş uyandırıyomuş yok mıde yanması yok wc bende gene tam tersı 1 hafataya kadar gece en az 3 kere kalkıyordum şimdi hiç kalkmıyom bı osmana uyanıyom sabah yanı sesıne wc ye gıdıyom sonra hopp yıne uyuyom sende boyle oldunmu

hahah valla cnm uyu doyasıya bebışın ayarı bellı olmaz belıde vucut uyku depoluyo

Bende oluyo valla saat 1'de kalktım gözlerimden uyku akiyo ama direniyorum gerçi 12 saat olmuş

Kizlar bana da musade hem uykum geldi hemde benim telin farzı bitti sizde yatın kimsecikler de kalmadı zatı

slm kızlar ben geldım ama kımsecıkler yok
yaa kıslar şeyda kan sonucunu aldı mı yaa cok merağ edıyorum
hee.. bende test yaptım bugun kocaman bır negatıf cıktı karsıma ama uzgun degılım zaten kendımı hazırlamıstım olumsuza

Anaammm, Aras'a bak.. MaşaAllah kocaman olmuşta gülmelere bile başlamış..
Songül benim Faruğum çok sinili bir bebk.. Hiç gülmez, sürekli sinirli sinirli hııııı.. hııı .. sesler çıkarır..
Anam ne yapacağım böyle huysuz çocuk olursa.. Herkes şaşırıyor benim oğluşun sesine..
Bugün işitme testi yaptırmaya gittik.. Anacığım benim oğlan sinirli sinirli söylenmekten dr. testi belkide 20 defa yaptı, olmadı..
Bebekte hiç ses olmaması gerekiyormuş.. İnan kaç dk. uğraştık bilmem.. Emzik verdik olmadı.. Pışpışladık olmadı..
En sonunda kucağıma aldım poposuna vurdum birkaç saniye sessiz yakalayabildik..
Ayy neydi yaa.. Aşımızı da olduk.. Vee buğün tam 1 aylığız artık.. MaşaAllah, zaman nasılda geçiyor..

cnm benım merhaba
dedmek farugumuz cok sınırlı he aaa bugun baya ugrastırdı demek sızı
demek 20 kere yapıldı yok anam yok herkesın rahat yaptıgı olayda bıle zorluk benım arkadaşımı buluyo
ama neysekı önemlı olan sonuc guzel cıkmış
aşı yapılırken ne yaptı
demek 1 aylık ıldu he ne cabuk geıyor zaman

hayırlı akşamlar hatunlar nerdesiniz? :44::44::44:
bugün dr kontrolümüz vardı sata göre 31+0 günlüğüz ama usg de 33+4 günlük görünüyoruz 2228 gr olmuşuz yaşıtlarının %88 inden iri bir bebek dedi dr amcamız

masallah bir aylık olmussunuz zaman cabuk geciyor gercekden
seni tebrik etmiştim dah önce de görmedin ALLAHIM analı babalı büyütsün

ohh ohh tosuncuk gelitor desene aman saglıklı olsun canımm
sag salim gelsin dünye ye inşalllaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…