• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet haklısın sölemekden baska care yok sanırım pek gececege benzemiyor
3 aya girdim devam ediyor daha
ay bişiy sorıcam rahmim deki yara hamişken zarar vermedimii benim doktor neden gebe kalırsan dikicez dedi acaba

evet bi bakım ben onaa ay eczanede yoksa nerlerde satılır bu hiç de bilmem ben poff

evet altan baktıı ayın 4 gittim sanırım daha yenii yanii kist var mı die muayene etti olsa bişiy görürdü heralde
diyorum bende kendimcee enfeksiyon var mı bilemiyoru kii yanmam yok öle sadece agrı ve yanma var oda
kuru olup zorlandigi için sanırım
Canım bana rahımde demedı rahım ağzında dedı ve hıç zararını gormedım. Sadece hamıle kalmayı engellıyodu gerçı yaktırınca daha çok engellıyomuş. Yara spermlerı olduruyormuş. Smeer testı yapmıştı kotu huylu değil dedı bı zararı olmaz dedı 1 tane doğur ondan sonra yakarız demıştı. Yarayı yakıncada akıntıyı kesıyormuş oda spermın kaymasına yardımcı oluyormuş off bıraz karışık bı durum ama madem 3 aydır aynı sorunu yaşıyorsun doktoruna mutlaka soyle oyle kendı kafana göre alacağın jeller ne kadar faydalı olur. Olsada surmedığın an yıne aynı belkı ufak çaplıda olsa tedavı uygular sende eşinde bıraz rahatlamış olur

ortada takvim kalmadı sen benle dalga geçiyosun yaa :27:

araştır canım bi kkda.
inşallah kısa surede atlatırsın bu durumu...

öyle canım hayırlı vakitte gelsin oğluşumm :16::16:
Ahaha yok kız hıç dalga gecermıyım o takvım gıtmış yerıne başka bı takvım gelmış hanı ufak olan orda 40 hafta oldugun yazıyo ben onu kasteddım

sen hakkını doldurdun doğuruyosan doğur diyolar heralde yada bizden bu kadar gerisini bizde bilmioz anlamına geliooo çok güldüm yaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: allahım seni tezzamanda kurtarsın
sağolasın canım :27::27::27::27:

evet kesinliklee ölee

inşaallah canım çok saoll

sende sağol canım..
neyse kızlar bugünde doğuramadığıma göre ben yatıyorum..
yarın görüşmek üzere..
kendinize iyi bakın :16:
öpüyoruz siziiiiiiiiii :54::54:

Canım bana rahımde demedı rahım ağzında dedı ve hıç zararını gormedım. Sadece hamıle kalmayı engellıyodu gerçı yaktırınca daha çok engellıyomuş. Yara spermlerı olduruyormuş. Smeer testı yapmıştı kotu huylu değil dedı bı zararı olmaz dedı 1 tane doğur ondan sonra yakarız demıştı. Yarayı yakıncada akıntıyı kesıyormuş oda spermın kaymasına yardımcı oluyormuş off bıraz karışık bı durum ama madem 3 aydır aynı sorunu yaşıyorsun doktoruna mutlaka soyle oyle kendı kafana göre alacağın jeller ne kadar faydalı olur. Olsada surmedığın an yıne aynı belkı ufak çaplıda olsa tedavı uygular sende eşinde bıraz rahatlamış olur

smeer testini bende yaptırmıstım ama temiz bişiy yok demişler di bana
yara vardı yine o zaman benim ki dikilecek bakalım hamiş kalırsak bir gün
yakılacak demedi hiç bi doktor her gittigim doktor söledi mutlaka ama önemli diil diyip
hiç bi tedavi uygulayan olamdı bi bu doktorum hamiş kalırsan dikilecek dedii saolsunn
hımm bu ay sonu adet olursam gidicem o zaman sölim artıkk söyleyebilirsem inşallah

zeynepp bizim burda bi yagmurr inanırmısın kac gündür hiç dinmedi resmen
şimsek cakıyorr suan b-ve ben çok korkuyorum sizin ora sürekli böyle demiii
şimsege alışıkmısın ben gibii tv fişini felan cekermisin hemen

smeer testini bende yaptırmıstım ama temiz bişiy yok demişler di bana
yara vardı yine o zaman benim ki dikilecek bakalım hamiş kalırsak bir gün
yakılacak demedi hiç bi doktor her gittigim doktor söledi mutlaka ama önemli diil diyip
hiç bi tedavi uygulayan olamdı bi bu doktorum hamiş kalırsan dikilecek dedii saolsunn
hımm bu ay sonu adet olursam gidicem o zaman sölim artıkk söyleyebilirsem inşallah

Canım ben o zamanlar çok pahalı bı hastaneye gıdıyordum belkıde sırf para için dedı onuda bılemem senın kı rahımın içinde dıye de dıkılecek olabılır. Sonuçta bebek rahım de buyuyo. Sen ne yap ne et soyle

Canım ben o zamanlar çok pahalı bı hastaneye gıdıyordum belkıde sırf para için dedı onuda bılemem senın kı rahımın içinde dıye de dıkılecek olabılır. Sonuçta bebek rahım de buyuyo. Sen ne yap ne et soyle

evet canım rahim için de sanırımm
hımm sölücem yada baska doktora gidicemm
aslnda baska doktora gitsem altan muayene edermii nedersin
derdimi anlatsam burda yakında bi ana saglıgı var kadın hastalıklarına baken
özel bölümü var gebeler gidior oraya her ay kontrole hatta

evet canım rahim için de sanırımm
hımm sölücem yada baska doktora gidicemm
aslnda baska doktora gitsem altan muayene edermii nedersin
derdimi anlatsam burda yakında bi ana saglıgı var kadın hastalıklarına baken
özel bölümü var gebeler gidior oraya her ay kontrole hatta

Kadın hastalıklarına bakıyorsa soyleyebılırsın ama sadece ana sağlığı anlamaz bence. Bıde her zaman rutın olarak gıttığın doktora soylesen daha ıyı olur. Sonuçta senın hakkında herşeyı bılıyo. Bıde. Dıgerıne laf anlatmaya ugrasıcan yok su tedavıyı oldum yok bunu yaptılar ohooo çok iş bence

Kadın hastalıklarına bakıyorsa soyleyebılırsın ama sadece ana sağlığı anlamaz bence. Bıde her zaman rutın olarak gıttığın doktora soylesen daha ıyı olur. Sonuçta senın hakkında herşeyı bılıyo. Bıde. Dıgerıne laf anlatmaya ugrasıcan yok su tedavıyı oldum yok bunu yaptılar ohooo çok iş bence

çok haklısın da daha öncede bahsettim adamı arıcam zaman kalbim duracak gibi
oluyorr bide nasıl söylerimm diorum ama mecbur sölicemm poff baska cagrem yok
ama su büşranın dedigi jeli kullancam bii bulursamm adet olana kadar en azından
doktora gidene kadar o jelle hamiş kalan bile olmus öle dedii belki işe yaraar

çok haklısın da daha öncede bahsettim adamı arıcam zaman kalbim duracak gibi
oluyorr bide nasıl söylerimm diorum ama mecbur sölicemm poff baska cagrem yok
ama su büşranın dedigi jeli kullancam bii bulursamm adet olana kadar en azından
doktora gidene kadar o jelle hamiş kalan bile olmus öle dedii belki işe yaraar

aaa o jel gebe kalmak ıcınde cok ıyı topikıde vardı presedd ıle gebe kalanlar mı ne

Songul bu gun bızı begenmıyo anlaşılan:1: hep aını goruyom asağıda şimdi yazacak dıyom bı bakıyom çıkmış:37:
evet bende takip edip buldumm baska topinkelrde geziyor

haha yakalandım he
valla benı cagırın ıstedım bana laflar atın benı sımartınıstedım

simdi geliodum yanıı canımm bizim topinke davet etmeye

aaa o jel gebe kalmak ıcınde cok ıyı topikıde vardı presedd ıle gebe kalanlar mı ne

gebe hatunum sende de duydum ya ben bunu yarın aramaya baslıcam hemen
bi deneyim o zaman doktora gitmeden eczanelerde bulunurmu nedersin canımm
bide ben san bişiy soracam benim adet biitimden berii ve öncesinde yesilimsi akıntım vardıı
sanırım hapdan olduu ama bu gün sümüksü uzuyan cinsden olmaya basladıı
yumiş için erken diil mi daha adetin 10 günü bugün

Back