- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
Canım bana rahımde demedı rahım ağzında dedı ve hıç zararını gormedım. Sadece hamıle kalmayı engellıyodu gerçı yaktırınca daha çok engellıyomuş. Yara spermlerı olduruyormuş. Smeer testı yapmıştı kotu huylu değil dedı bı zararı olmaz dedı 1 tane doğur ondan sonra yakarız demıştı. Yarayı yakıncada akıntıyı kesıyormuş oda spermın kaymasına yardımcı oluyormuş off bıraz karışık bı durum ama madem 3 aydır aynı sorunu yaşıyorsun doktoruna mutlaka soyle oyle kendı kafana göre alacağın jeller ne kadar faydalı olur. Olsada surmedığın an yıne aynı belkı ufak çaplıda olsa tedavı uygular sende eşinde bıraz rahatlamış olurevet haklısın sölemekden baska care yok sanırım pek gececege benzemiyor
3 aya girdim devam ediyor daha
ay bişiy sorıcam rahmim deki yara hamişken zarar vermedimii benim doktor neden gebe kalırsan dikicez dedi acaba
evet bi bakım ben onaa ay eczanede yoksa nerlerde satılır bu hiç de bilmem ben poff
evet altan baktıı ayın 4 gittim sanırım daha yenii yanii kist var mı die muayene etti olsa bişiy görürdü heralde
diyorum bende kendimcee enfeksiyon var mı bilemiyoru kii yanmam yok öle sadece agrı ve yanma var oda
kuru olup zorlandigi için sanırım