ayyy napsın kernı yok sırtı pek yeri rahat ekmek elden su göldeneh işte doğuramayan biri nasıl olursa bende öyleyimmmmm
aman kuzum nasıl olayım bi doğuramadım :))
oğluşumun rhatı yerinde belli ki sesi çıkmıyo
Ben ıyıyım canım sen nasılsınHayırlı geceler ben geldim nasilsiniz kizlar
adet bitimii artık oldu bi kere canımm saglıklı diilmiş okudum bugün
jel alıyımda onun da sperleri
öldürdügü saglıklı olmadıgını söylüyolar doktora adet oldum mu gidicem asılama
yapacak tekrar zati söleyemm dee napcam bilemedim
al gelll kızzzz yarenide çağır doğurtun beni bu gece.
canım benim rahmim de yara var hatta doktor hamiş klaırsan dikilecek demiştiCanım oflu haklı el kremı çok sağlıklı değil. Yanı genıtal bolgenın ph değerını bozabılırsın. Ee istek olmuyormu hıç yanı ısteknoldugu anda ıslaklık oluşur. Bende de ona benzer bı sorun var. Bende ıstek olsada mutlaka canım yanıyo ama sebebı bellı yara var o yaraya değdı için ıslaklığa ragmen canım yanıyor. Sende de oyle bışey varmı dıcemm o kadar jınokolojık muayene oldun kı olsa mutlaka çıkardı yanı eczanelerde bunun için ozel jeller var onlardan alman gereklı yada bıraz acık olucak ama on sevışmeyı uzat bu senı daha fazla konsantre eder daha az acı hıssedersın
Canım sıkıntını okudum ve açtığın konuyada baktım..Ama beni bilirsin bu konularda biraz bilgisizim..İnşallah en yakın zamanda kurtulursun bebeem:26:
araştır canım eczanelerde falan varmı bilmiyorum kkda bunu kullanarak hamile kalanları okumuştum...ya gercekdenn öii preseed marka o zaman demi eczanelerde
vardır sanırımm hamişlige zararı yoksa kullanmak isterim yani
suara mecburum zatii
Siz bıze gelın bızım ev musait eşimi işe gonderdım sabah gelıcek ben senı sabaha kadar doğurturum
hoşgeldin canım iyi sayılırım sen..
preseed varmış okumuştum burda.
hem hamile kalmaya yardımcı hemde kayganlaştırıcı.
ayy canım takvimin hayırlı olsun çok yakıştıBozbulduk canim sağol bende iyiyim sayılma iyi olun ya hu
canım benim rahmim de yara var hatta doktor hamiş klaırsan dikilecek demişti
ama bunu daha önceden de biliyorudum şimdi ye kadar sıkıntı yasamamıstım hiç
3 aydır ne olduysa oldu ve devam ediyor dedigin gibi ön sevişme olayını denedik ama olmuyor
ıslaklıkk poff doktora soramm ben bunu napcam nasıl gececekk
istek var ama canım acıyınca istemiyorum işde bu sefer de olmuyor
ah bebem bende anlamm hiç inan napcam bilemedim valla çok kötü
bi durum bu
selam hoş geldinn iyyiiz sükürr kadın olmak ve bazenn de
olsa problemlerle karsılasmakk dan bahsediyorum bende
Bozbulduk canim sağol bende iyiyim sayılma iyi olun ya hu
ayy canım takvimin hayırlı olsun çok yakıştı
doğuramayan insan nasıl iyi olsun kızzzzz :))
hamilelik takvimim bile yok oldu baksanaaaaaaaa
40 haftalık gebeyim
Canım benımde sonradan coştu yara benımde onceden boyle çok acımıyordu şimdi dayanılmaz gerçi ne zamandır olmuyo artık bıraktık ama anladın sen doktor bana krem ve fitil vermıştı boyle tentırdıyot rengınde bı fıtıldı kremı fıtıle suruyordum ondan sonra koyuyordum. Onu kullandıktan sonra bayağı rahatlamıştım. Sonradan yıne acımaya başladı hatta dayanılmaz oldu hamılelığımde. Surda 1 yıl oncesınde boyle bı sorunum yoktu isteksızlık ayrıcanım benim rahmim de yara var hatta doktor hamiş klaırsan dikilecek demişti
ama bunu daha önceden de biliyorudum şimdi ye kadar sıkıntı yasamamıstım hiç
3 aydır ne olduysa oldu ve devam ediyor dedigin gibi ön sevişme olayını denedik ama olmuyor
ıslaklıkk poff doktora soramm ben bunu napcam nasıl gececekk
istek var ama canım acıyınca istemiyorum işde bu sefer de olmuyor
ah bebem bende anlamm hiç inan napcam bilemedim valla çok kötü
bi durum bu
Ahahah ay yavrum yaa hıç guleceğim yoktu inankı yarından sonra ne dıcek senın takvım acayıp meraktayım.araştır canım eczanelerde falan varmı bilmiyorum kkda bunu kullanarak hamile kalanları okumuştum...
aa iyimiş o zamn geliyoz
şuraya bak gebelik takvimi bile yok oldu
Sağol canim gercekten mı sagolsun bı arkadasım tavsiye etti bende yaptım biraz site isinde acemiyim öğreniyoruz yavaş yavas
evet haklısın sölemekden baska care yok sanırım pek gececege benzemiyorCanım neden soyleyemıyorsun doktora bazen dıyom eşime fılan açmadığım adam kalmadı dıye bızlerı ne durumlarda gordu doktorlar bence soyle sonuçta bunun ne kadar zor bı durum bende bılıyorum. Her seferınde acı yaşamak çok kotu. Eşinide etkıler bu durum ıster ıstemez yansıtırsın. Ben doğum yapayım ilk işim yarayı yaktırmak olucak. Tabı onun da suresı varmış. Ama çu bı kaç yıldır yaşadıklarımı ben bılıyorum once yaktıracaktım oda hamıle kalmayı engellıyormuş akıntıyı kesıyormuş oda spermler için zararlıymış velasıl gerçekten sınır bozucu bı durum
evet bi bakım ben onaa ay eczanede yoksa nerlerde satılır bu hiç de bilmem ben poffaraştır canım eczanelerde falan varmı bilmiyorum kkda bunu kullanarak hamile kalanları okumuştum...
canım enfeksiyon falan olmasın :26:
yanma oluyo mu ilişki esnasında..
ama diyosun ki alttan baktı..
enfeksiyon varsa görülür gerçi ama istersen smear yaptır.
benimde bi kere yanma falan vardı..
bir sürü ilaç kullandım antibiyotik fitil krem falan 15 günde geçti.
sonra da hamile kaldım
doğuramayan insan nasıl iyi olsun kızzzzz :))
hamilelik takvimim bile yok oldu baksanaaaaaaaa
40 haftalık gebeyim
hakketten daha yeni 12si oldu yarın geceye kadar beklemediler yavffff çok güldüm yaaa
olsun canım herkes bura birbirine yardımcı oluyor imece usulu
ortada takvim kalmadı sen benle dalga geçiyosun yaaAhahah ay yavrum yaa hıç guleceğim yoktu inankı yarından sonra ne dıcek senın takvım acayıp meraktayım.
araştır canım bi kkda.evet haklısın sölemekden baska care yok sanırım pek gececege benzemiyor
3 aya girdim devam ediyor daha
ay bişiy sorıcam rahmim deki yara hamişken zarar vermedimii benim doktor neden gebe kalırsan dikicez dedi acaba
evet bi bakım ben onaa ay eczanede yoksa nerlerde satılır bu hiç de bilmem ben poff
evet altan baktıı ayın 4 gittim sanırım daha yenii yanii kist var mı die muayene etti olsa bişiy görürdü heralde
diyorum bende kendimcee enfeksiyon var mı bilemiyoru kii yanmam yok öle sadece agrı ve yanma var oda
kuru olup zorlandigi için sanırım
Hahaa olur kiz olur doğurursun merak etme vardır bı zamanı sen içerde kalanı hiç gördün mü geç olsun güç olmasın kolay doğumlar versin Rabbim
gülme kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?