hg elif..ben ii sayılırım..
sende haberler nasıııll
ahah 1 ay yazdınya telden öle mıy mıy ömrümüzü yedin
sana veysel korunmayı bıraktıgımı duyunca suratının ifadesini yapmıstım ileriki sayfalarda kaldı kaçrdınmı yoksa
buralardayım kuzum ancak vakit buldukça bakıyorum size de geçmişi okumaktan fırsat kalmıyor sohbete bebiş te iyi teyzesi kıpır kıpır maşallah anneye hiç rahat yok :)
aa kaçırmışım ben onu
haha adamı tahmın edemıyorum
ay o telden yazdıgım gunler neydı öel tam bı kabus ama bak her şartta burdan kopmadım
bak bu paşa böle uyumasa nerde songul olcak kk da Allah razı olsun oğlumdan arkadaşlarımdn koparmıyo benıEki Görüntüle 565668
oy maşallah songül ya kuzuma allahım nazarlardan saklasın bol bol uyku versin paşama :)
ayyy maşalşah yavruma yaa .... ay bizde böyle görebilcekmiyiz acaba bu gnleri kuzum:):):) kız bide sen hep yan yatırıyon rahat yatıyomu öyle....
sora kuzum ya uykucu sırın cektı bıze
ah yoksa nerde ben kk lara gelıcem ayırmadı tospık benı buralardan
hahaah paşaya bak sen sağı soluda biliyoocnm ya beslendıkten sonra uyuduysa kusmuktan tıkanmasın dıye yan yatırmak gerekıyo
gel gelelım sgına yatırıyoruz ama soluna yatırınca cok kızıyo kafayı cevırıyo ılla saga yatıcak
canım nasılsınız aynen bende ya daha dü gibi hatırlıyorum yeni hamile kaldığın dönemleri maşşalh inş sen songül gibi koyrsın hayırlısyla fotolarıı.... nasıl kızın isim düşündünüz mü :)bizim kız önce gelebilir bir hafta önceden gidiyormuş çünkü ayrıca sezeryan olucak ya o yüzden birazdaha erken olabilir yani
bizim kız önce gelebilir bir hafta önceden gidiyormuş çünkü ayrıca sezeryan olucak ya o yüzden birazdaha erken olabilir yani
hayırlı akşamlar hatunlar nasılsınız?
sevgiiii nasılsın geçen gelemedim canım ya kızlar anlatmış durumu :) maşşalah siz iyiymişsiniz :) dünde biz gittik şükür bizde iyiyiz ... ufak tefek kanam alnaları varmış içerde iyne ama çok fazla risk oluşturcanı sanmıyorum dedi... şimdilik beklemedeyiz bakalım....
adamaa kaçırmışım ben onu
haha adamı tahmın edemıyorum
ay o telden yazdıgım gunler neydı öel tam bı kabus ama bak her şartta burdan kopmadım
bak bu paşa böle uyumasa nerde songul olcak kk da Allah razı olsun oğlumdan arkadaşlarımdn koparmıyo benıEki Görüntüle 565668
hayırlı akşamlar hatunlar nasılsınız?
meryem meryem kız yazıp yazıp nere kaçıon :)
öyle olmuşiyiyiz canım çok şükür sizin iyi olmanıza da çok sevindim maşallahhiçbişeycik olmaz Rabbim korur inş.
evet yaa o gün kızların hepsi birden beni aydınlattılar sağolsunlar
hamaratsın vesselam annem geçen geldiğinde çarşaba yani çamaşır asmıştı :) daha katlancak bi gelip görse kovalıcak walla beni:)ahahaha gözünden de kaçmadı yavrum..bi yandan yazıom bi yandan camasır katlıodum ki şimcik bitti
merhaba cnm sen nasısın bakalım
hoşgeldin sevgicim..biz bildigin gibi seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?