Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

aa kaçırmışım ben onu
haha adamı tahmın edemıyorum
ay o telden yazdıgım gunler neydı öel tam bı kabus ama bak her şartta burdan kopmadım
bak bu paşa böle uyumasa nerde songul olcak kk da Allah razı olsun oğlumdan arkadaşlarımdn koparmıyo benı

ayyy maşalşah yavruma yaa .... ay bizde böyle görebilcekmiyiz acaba bu gnleri kuzum:):):) kız bide sen hep yan yatırıyon rahat yatıyomu öyle....

ayyy maşalşah yavruma yaa .... ay bizde böyle görebilcekmiyiz acaba bu gnleri kuzum:):):) kız bide sen hep yan yatırıyon rahat yatıyomu öyle....

cnm ya beslendıkten sonra uyuduysa kusmuktan tıkanmasın dıye yan yatırmak gerekıyo
gel gelelım sgına yatırıyoruz ama soluna yatırınca cok kızıyo kafayı cevırıyo ılla saga yatıcak

cnm ya beslendıkten sonra uyuduysa kusmuktan tıkanmasın dıye yan yatırmak gerekıyo
gel gelelım sgına yatırıyoruz ama soluna yatırınca cok kızıyo kafayı cevırıyo ılla saga yatıcak
hahaah paşaya bak sen sağı soluda biliyoobilmiyodum bak onu mazallah dediğin gibi küpe olsun bana :)

bizim kız önce gelebilir bir hafta önceden gidiyormuş çünkü ayrıca sezeryan olucak ya o yüzden birazdaha erken olabilir yani
canım nasılsınız aynen bende ya daha dü gibi hatırlıyorum yeni hamile kaldığın dönemleri maşşalh inş sen songül gibi koyrsın hayırlısyla fotolarıı.... nasıl kızın isim düşündünüz mü :)

bizim kız önce gelebilir bir hafta önceden gidiyormuş çünkü ayrıca sezeryan olucak ya o yüzden birazdaha erken olabilir yani

cnm arasta 2 hafta önden gıdıyodu benım 37 haftalık 3780 doğdu ama gelmeye nıyetı yoktu arasın hıc kordon dolandı mecbur oldu erken senın neden sezeryan cnm

sevgiiii nasılsın geçen gelemedim canım ya kızlar anlatmış durumu :) maşşalah siz iyiymişsiniz :) dünde biz gittik şükür bizde iyiyiz ... ufak tefek kanam alnaları varmış içerde iyne ama çok fazla risk oluşturcanı sanmıyorum dedi... şimdilik beklemedeyiz bakalım....

iyiyiz canım çok şükür sizin iyi olmanıza da çok sevindim maşallah hiçbişeycik olmaz Rabbim korur inş.
evet yaa o gün kızların hepsi birden beni aydınlattılar sağolsunlar

adam oldu.ama bana cok da görmes sanırım:)

maasallah aras bebege
hayırlı akşamlar hatunlar nasılsınız?

hoşgeldin sevgicim..biz bildigin gibi seni sormalı

iyiyiz canım çok şükür sizin iyi olmanıza da çok sevindim maşallah hiçbişeycik olmaz Rabbim korur inş.
evet yaa o gün kızların hepsi birden beni aydınlattılar sağolsunlar
öyle olmuş bide hayırlısyla şu kanama alanlarında kurtulsam ... bırakmadılar bi peşimi...

merhaba cnm sen nasısın bakalım

hoşgeldin sevgicim..biz bildigin gibi seni sormalı

hoşbuldum kızlar çok şükür iyiyiz bizde aynen devam
songülcüm son 2 kontrolümde de kafa aşağıdaydı hele ki bu seferkinde tam aşağıdaymış yüzünü hiç göremedik böyle olunca erken doğum riski olabiliyomuş öylemi? :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…