Ayy heyecan serdı şimdi beni sabahmı yapıcan testi ben gözümü açar açmaz bakıcam bakalım sonuç ne olmuşEVET hakklısın neden se olmadan bi ümitsiz oluyorum benn
çok okudum dier topinkler de belirtiler dedigin gibi hep aynıı
kiminn gögüsü kiminn hiç belirtisi olmuyorr işde bi ümit die
bakıyoruz ama yarın bitecek artıkk
valla doğru söüyosun cnm..pozitif olmuyolar hiç dövesim geliyo :))mesela bu ay altı gün önceden geldi napıyım gelsin dedim kendı kendıme
hiç eksik olmadılar
beni yalnız bırakmadılar...ama eminim RABBİM bi gün verecek bugün deilse yarın..seneler çuvala girmıyo ya ...ağlıyorum bazen hiç bişey elimden gelmiyo
biliyorum ki herşey RABBİM in elinde ..o yüzden ondan istiyip ona yöneliyorum...
Ayy heyecan serdı şimdi beni sabahmı yapıcan testi ben gözümü açar açmaz bakıcam bakalım sonuç ne olmuş
Evet yaaa gel beraber dövelim bunları
Canım bende çok ağladım kimsenin ağlamasına kızmıyorum sadece zamansız ağlamasına kızıyorum adete 10 gun kala başlıyorlar ağlamaya ona kızıyorum adet olunca zaten ağlıcaz bı kaç gun kendımıze gelemicez yanı erkenden başlamaya gerek yok yoksa hayat cidden çekilmez bı hal alıyo
Heee bende diyom sonda tırsmazsam iyidiranladım cnm...hayırlısı olsun...senin relax olmanda iyiyimiş:))inşallah doğum zamanı tırsmazsın.))şimdi kaç kilo bebişinnn
bitanem sen yat uyu,yarın güzel haberler getir bizidualarım seninle canımmm
çok öptüm...iyi uykular
olur hayır dmem bu ara ellrim çok kaşnıyo:))
kim ağlamas ki cnm ya ama her adetimde ağlamıyorum..içime bi karamsarlık düştüğünde..
bi de beşinci senem bitti onu düşününce duygulanıom..sonra benden niceleri var diyorum..o da bana kapak oluyoo:))))
Heee bende diyom sonda tırsmazsam iyidiramannnn çokda muhim değil elbet bi şekilde çıkar yani en son gecen çarşamba gitmiştim kontrole o zaman 2500 gramdı normalden ondeydi bu haftalarda eğer normal kilo alırsa haftada yarım kilo filan alması gerekiyo yani öyle olursa haftaya gittiğimde 3500 filan olur herhalde daha fazla olursa direk sezeryan gunu verir herhalde ama az kılo aldıysa normal doğurabilirsin der herhalde benım doktor 4000 e sezeryan dıyo amannnn diyom ya bi şekilde çıkacak işte
Hoş geldin canım ne zamandır gormuyorum seni neler yapıyorsun canım
Ahaha bak ne güzel kendı kendını telkin etmenın yolunu bulmuşsun hatta kendı kapağını kendın yapmışsınayy çokngüldüm yaaa ciddenbende hayırlısıyla 5. Senemde anne olucam rabbim bi aksilik çıkarmazsa ama cidden insanlar okadar zaman uğraşıyo okadar yıpranıyorki halımıze şükretmemek elde değil
Tamam canım iyi geceler işallah en kısa zamanda yine konuşalımyanii bi şekilde çıkıcak..sorunsuz olsunda maşallah bebişin kilosu da ii tombul sosis olcak heral
kuzum sohbete doyum olmuyo ama ben çıkıyorum eşim yat diyoooo...kendinize ii bakn
ii gecelerrr
aynen şükür halimize en azından dr HİÇ olmayacak demiyor..şükür sorun yok...
SABIR SABIR SABIR
bakalım bigün elbet bizde yazarız buraya hamişiz diyee ...
santral bana şeydayı berrini dilberi gülü lamiayı yeldayı elifi sedefi nili zeynebi ve şu ilk syfadaki kişleri aynı anda bağlada sonra karşına iletişim kopukluğu var diye gelmeyim Alo alo santral duyuyomusun
Adet oldum kızlar...sabah 5 bucuk itibariyle geldiler gözüme uyku girmedi ondan sona...iyiki test yapmamışım..tavsiye üzerine bi doktor buldum onunla konuşup belki son kez aşılama yaptırıp olmazsa yaza kadar bekleyip yazın tüp bbeğe geçmek istiyorum...ben arka arkaya iki aşılama olmuştum 15-16 kasımda.tek aşılama olsa belki bu kadr üzülmezdim..kısmetten öte bişey yok..hayali bile gzldi...
Canim cok uzuldum ama ben emindim senin hamile kalacagina RABBIM hayirlisi neyse onu nasip etsin demekki hayirlisi boyleymis simdilik.
Canim belkide sen panik yapiyodun cok heyecan stress yaptin hormonlarini etkiledin, INSALLAH diger asilamanda 15 gun nete girme kafandan at asilama oldugu o konuda dusunme bile bak tutar o zaman INSALLAH
Adet oldum kızlar...sabah 5 bucuk itibariyle geldiler gözüme uyku girmedi ondan sona...iyiki test yapmamışım..tavsiye üzerine bi doktor buldum onunla konuşup belki son kez aşılama yaptırıp olmazsa yaza kadar bekleyip yazın tüp bbeğe geçmek istiyorum...ben arka arkaya iki aşılama olmuştum 15-16 kasımda.tek aşılama olsa belki bu kadr üzülmezdim..kısmetten öte bişey yok..hayali bile gzldi...
cnm git baktır tabi..beraber güler beraber ağlarız kuzucumm..ay içim iyice bi tuaf oldu bak şimdi heeeyarın gidicemm artıkk ben asılamanın 13 günü sonuç çıkar heral dee artık o zaman rahalarım
belkiii aglar belki gülerken aglarım bakalımmm yazıcam sonucu alıncaa
evet sende mutla ka haber ver canım bende merak ediyorum ne yapacak doktor sna
dualarım seninle
bu arada aglak demişin bana ne güldüm amaa
cnm git baktır tabi..beraber güler beraber ağlarız kuzucumm..ay içim iyice bi tuaf oldu bak şimdi heee
canım benim inanki çok üzüldüm yaaa.bir şey vardr diye geldim..ağlamkatan helak oldum şimdi.ben iyice kaptırmıştım .atta sedef hamişse bende hamişim değilse değilim dedim.o kadar bütünlemişim kendimi seninle kuzum yaaa..ay bugun dokotra gidicem..hiç gidesim gelmiyor şimdi.çok üzldüm resmen burnum akıyor canımm benimmm..kendini üzme kuzum...desemde ağla ağla sert çarp kendini hemen yüksel tatlımm
Canım benim sen benim gibi karamsar olmadınki...kırk kere olmz dedim olmadı işte...profesöre muayene olcam bu sefer bi aşılama daha deneyip yaza kadar bekleyip tüpe geçmek istiyom yazdığım gibi.ama tüp bebek deyince içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo daha çok.off bilmiyorum anneme geldim kafam dagılsın diye bilmiyorum yalnız kalmakmı iyi gezmekmi...bişey bilmiyorum artık..
ay canım benim ya ..yalnız kaldıkça daha çok ağlrsın.boşver.rabbim herşeyin hayırlısını versin.sen elinden gelni yaptın canım.ama rabbim vermedi.uygun zaman değilmiş.doğru zamn değilmiş kuzucum.sen üzülme inan bana bak.rabbime sığın.senn yumurtalıkalrın gelişti aşılamada yaptın olmadı.demekki rabbim uygun görmedi saatini beğenmedi..sen bir de kendini ummu subyan için okutsana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?