canım dün basladı kanaması...progestanda alıor düşük önleyici igne de oluyor..
kanama pembeymiş ama kan pıhtıları olunca korkuyor...
doktora cuma gitce...bakalım bellı olcak
slm
Allahım sen serranın bebişini ona bağışla cok üzülürüm çok
yaaaa canim o sekilde kanamasi olup da düsük yapmayan cok insan var, ama lanet olsun iste su pko yok mu insani daha cok endiselendiriyor.. insallah bir sey olmaz yaaa.. fistigimin bebisi de daha kücük hem offfffffff ya bak basima agri girdine uyurum ne bi sey simdi... halbuki ne cok sevinmistim pkoyu yendi diye darisi seydaya meriye ve bütün pkolulara diye dua ettim kac kez ögrendigim gün... niye bizim hevesimiz her zaman kursamizda kalmak zorunda yaaa
meryem gercekten bu gece uyuyamam konusursan falan öğrensene sımdılık durum neymiş diyee
fana banamı dedin canım
evet canım sana dedim mesajları yazıp yazıp kaçıyosun adamakıllı bi yere takılsana her yerde mesajın var gülüm anlat şimdi neyin var
ne anlatayım canım ilk gebelikte 6 tane menegon kullandım 3 yumurtam oldu 20 19 22 mm bunda 12 kullandım hala 13 mm 8 tane daha yazdı napcam ben
ne anlatayım canım ilk gebelikte 6 tane menegon kullandım 3 yumurtam oldu 20 19 22 mm bunda 12 kullandım hala 13 mm 8 tane daha yazdı napcam ben
evet canım sana dedim mesajları yazıp yazıp kaçıyosun adamakıllı bi yere takılsana her yerde mesajın var gülüm anlat şimdi neyin var
canımm bi sakın ol yaa çok telas panik halindesin yazdıkların bilee çırpınıyor resmen
eminn ol senin gibii bizim de yasadıklarımız zor ama sen neden bu kadar telalısın
bu fostimon pek etkisimi yok ne anlamadım ki bir sürü yumurtam var ama geç büyüyormuş pazartesine kadar büyümüş olması lazımmış yoksada bakcaz artık dedi 75 di 150 ye çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?