• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
İnş canım benim.bide başka bi topikte okudum sebepsiz infertelitede aşılama tutma sansı çok düşük demiş birine doktor;((onada moral bozdum:(
canim sizinki sebepsiz degildi ki senin kistin oluyordu hatta yalnis hatirlamiyosam kanaman da olmusdu sanki
2 tane bırden kuzum unutma

evet cnm ikisini birden ictim RABBIM hayirla sonuclandirsin INSALLAH

valla benım 3 gun kala cıktı cnm hemde 1 tl lık testle

BENDE aoldım 1tl lik testden bugün birini yaptım biras önce ama bişy çıkmadıı
adetime normal olarak 3 veya 4 gün var benim dee
hımm o zaman ben de olumlu bi sonuc yok demekkiii silik cizgi bile çıkmadı
çünküüü nasipp olsa sasardım ben zaten:(((((((

ohh masallah hamaratım benimm kolay gelsin sana ne zamdır denk gelemedik ii olduu gercii çok eksigimiz var amaa

evet canim hamaratim ))) bugun kurabiye yapacaktim esim cok sever diye ama once bi cay icim derken bi bardak sicak cay elime dokuldu elim yandi hamur yapamam artik bu elle dis macunu surdum yanmasi gecti biraz

canim sizinki sebepsiz degildi ki senin kistin oluyordu hatta yalnis hatirlamiyosam kanaman da olmusdu sanki

evet cnm ikisini birden ictim RABBIM hayirla sonuclandirsin INSALLAH

Ewet canım kistim vardı bi ara ama bu doktorum kist normal dedi adetle atılırsa sorun olmuyo dedi.değiştircem zaten doktorumu

ohh maşşalah kuzular toplanmışş ... ayy hepinize ne güzel cevaplar veriridimde dua edin vaktim yok ama kısa kısa yazıp kaçıcam şayda geçen gün koltuk kaldırıp indirmişin okuduğumdan beri sana okadar kızıyorum ki bu ay onca umutlandık şükür herşey yolunda gidio sen onun bunu lafına bakıp niye tehlikeye atıyosun kuzum kendini sen acı çektiğin zzamn yanında olcakmıki kimseyi takıpta kendi canına yazık etme kuzum :) berrincim ben 12 sinde yapmıştım idrar testini ama okadar silik çıkmıştıki inanamadım yani.. istersen bi gün sonra dene ama yok kafamı karışıtmayım diyosan hafta sonunu bekle az kaldı :34: sedefcim bu kadar karamsar olma kuzum bende sebepsiz inferteliteyim ama bak benim tuttu hemde adetimin 22. günü oldu benim aşılamam düşün yani kıl payı yakaladık iyi düşün iyi olsun ... delyacım sana şimdiden başladım heyecanlanmaya bana da bir ay korunma verdikten sonra 2. ayda başlamıştı takibe yumurtalar olana kadar muallaktaydık yaptırsakmı denesek mi diye baktık yumurta son anda olunca dedik riske atmayalım yapalım aşılamayı Rabbim seninde yardımcın olsun inş.... songülde burda heralde kuzum seni de çok çok öpüyorum son olarak sevgicim kusuruma bakma kuzum ben bu akşam dr randevumu iptal etmek zorunda kaldım.... ve akşam hiçte haz etmedim arkadaşlarımız gelicek uzaktan gelicekleri için gidemedik drye eşimde bende çok kzıgınız :47:ama yapcak bişiy yok .... onlar gelmeden hazırlıklarım var hbr vereyim diye girdim ama yine durmadı çenem :9: inş erken giderlerse ki umuarım öyle olur gelirim yine olmadı inş yarına :32::32::32::32:hepinizi tek tek öptüm :21:

Ewet canım kistim vardı bi ara ama bu doktorum kist normal dedi adetle atılırsa sorun olmuyo dedi.değiştircem zaten doktorumu
canim INSALLAH degistirmene gerek kalmaz hamis olursun
ohh maşşalah kuzular toplanmışş ... ayy hepinize ne güzel cevaplar veriridimde dua edin vaktim yok ama kısa kısa yazıp kaçıcam şayda geçen gün koltuk kaldırıp indirmişin okuduğumdan beri sana okadar kızıyorum ki bu ay onca umutlandık şükür herşey yolunda gidio sen onun bunu lafına bakıp niye tehlikeye atıyosun kuzum kendini sen acı çektiğin zzamn yanında olcakmıki kimseyi takıpta kendi canına yazık etme kuzum :) berrincim ben 12 sinde yapmıştım idrar testini ama okadar silik çıkmıştıki inanamadım yani.. istersen bi gün sonra dene ama yok kafamı karışıtmayım diyosan hafta sonunu bekle az kaldı :34: sedefcim bu kadar karamsar olma kuzum bende sebepsiz inferteliteyim ama bak benim tuttu hemde adetimin 22. günü oldu benim aşılamam düşün yani kıl payı yakaladık iyi düşün iyi olsun ... delyacım sana şimdiden başladım heyecanlanmaya bana da bir ay korunma verdikten sonra 2. ayda başlamıştı takibe yumurtalar olana kadar muallaktaydık yaptırsakmı denesek mi diye baktık yumurta son anda olunca dedik riske atmayalım yapalım aşılamayı Rabbim seninde yardımcın olsun inş.... songülde burda heralde kuzum seni de çok çok öpüyorum son olarak sevgicim kusuruma bakma kuzum ben bu akşam dr randevumu iptal etmek zorunda kaldım.... ve akşam hiçte haz etmedim arkadaşlarımız gelicek uzaktan gelicekleri için gidemedik drye eşimde bende çok kzıgınız :47:ama yapcak bişiy yok .... onlar gelmeden hazırlıklarım var hbr vereyim diye girdim ama yine durmadı çenem :9: inş erken giderlerse ki umuarım öyle olur gelirim yine olmadı inş yarına :32::32::32::32:hepinizi tek tek öptüm :21:

canim INSALLAH hayirla sonuclanir heyecanimiz, simdi ben de kizdim o arkadasa tam da gelicek gunu buldu yani:47::47::47:

BENDE aoldım 1tl lik testden bugün birini yaptım biras önce ama bişy çıkmadıı
adetime normal olarak 3 veya 4 gün var benim dee
hımm o zaman ben de olumlu bi sonuc yok demekkiii silik cizgi bile çıkmadı
çünküüü nasipp olsa sasardım ben zaten:(((((((
ayyy cnm sen songüle bakma o tez canlı baksana bebği bile 1 ay önceden geldi sezeryanla 2 haftaydı ondanda erken geldi onlar ana oğul tez canlıalr sen yaparada :DEEE NERDEN BULDUN 1 TLLİK TESTİ ANAM

AYY DOĞRU DİYONDA KUZUCUM İŞTEE O AN ONUMU DÜŞÜNĞÜYO İNSAN CANIM BENİMM..RABBİM HERŞEYN HAYIRLISINI VERSİN BEN KAÇTIM KIZLAR MİSFİR GELOMUŞ KAYINVALDENN TARIFI ONLAR GELMEDEN KAÇIM BEN İİ SİMİİ

FANACIM SNEİN KİMNİDE YARIN DÜZLTİCM ARTIK KAÇ KERE DENDİM OLMADI OK

evet canim hamaratim ))) bugun kurabiye yapacaktim esim cok sever diye ama once bi cay icim derken bi bardak sicak cay elime dokuldu elim yandi hamur yapamam artik bu elle dis macunu surdum yanmasi gecti biraz
gecmiş olsun ama macun daha cok yakar benim bildigimm
ii oluca yapıver canım kurabiyenii canınn yanmasın simdiii

ay canım cuma gelmeden ben kalp kriznden ölmezsem iiidr
bendeee bendee catlıycagımmm

BU ARADA BEN CIKIYORUMM KISLAR HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ACİL ÇIKMM GEREK

gecmiş olsun ama macun daha cok yakar benim bildigimm
ii oluca yapıver canım kurabiyenii canınn yanmasın simdiii

bendeee bendee catlıycagımmm

BU ARADA BEN CIKIYORUMM KISLAR HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ACİL ÇIKMM GEREK

canim dusundugun icin tesekkur ederimmm:16::16::16::16::16:
yok canim macun hafifletiyor acisini hatta kizarikligini bile gideriyor

kızlar bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda :16::16:
bugün 29+0 (yani 30 hafta) olduk 31 haftalık ölçülüyormuş
40 cm,1768 gr olmuşuz,15 gün önce 36 cm,1175 gr dık 15 günde 593 gr almış ve 4 cm uzamış sizce normalmi? bana çok gibi geldi de :44:
bende toplamda 13 kg almışım hemşire gayet normal dedi dr um kilo ile hiç ilgilenmiyor zaten :27::27::27:
15 gün önce gittiğimizde de bugünde kafa aşağıdaydı hele bugün hiç yüzünü göstermedi benim nazlı kızım :32::32:

40 cm,1768 gr olmuşuz,15 gün önce 36 cm,1175 gr dık 15 günde 593 gr almış ve 4 cm uzamış sizce normalmi? bana çok gibi geldi de :44:
bende toplamda 13 kg almışım hemşire gayet normal dedi dr um kilo ile hiç ilgilenmiyor zaten :27::27::27:
15 gün önce gittiğimizde de bugünde kafa aşağıdaydı hele bugün hiç yüzünü göstermedi benim nazlı kızım :32::32:

canim RABBIM sag salim kucagina almani da nasip etsin INSALLAH, ben bebisin gelisimi konusunda tecrubesizim Songul sana yardim eder ama :34:

ayyy cnm sen songüle bakma o tez canlı baksana bebği bile 1 ay önceden geldi sezeryanla 2 haftaydı ondanda erken geldi onlar ana oğul tez canlıalr sen yaparada :DEEE NERDEN BULDUN 1 TLLİK TESTİ ANAM
eczaneden aldım canım 2 tanee simdii hep öle diyip geciştiriyoruz
ama adet gelince ne olcakk inşALLAH gelmes dee ama test de bişiy çıkmadıı

masALLAH büyüyor bebegin ALLAHIM kucagına nasip etsin sag salim :nazar::nazar::nazar:

Back