berinde öle kullnıyor cnm
Off kendimi dinlemek istemiyom ama elimde değil..sağ kasığımda batmamı desem sancımı desem bişey var.kızlar sölemesi ayıp resmen kalçam agrıyo kuyruk sokumumadet olcagım zaman ağrır hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berinde öle kullnıyor cnm
cnm bence dr una guven ıc dedıyse ıc kımı zaman yumurtalarad kıste dönuşebılıyo garantıye almak ıstemıştır ama adetın 2. Yada 5.gunu kullanılıyo senın adet gectımı
olur tabe kkzuuzm oılur neden olmasınn kuzucumm
ayy kız bu ay olurmu dersinn..benimde keyfim kaçmıştı hee..inşllh olmuştur...ee cuma günü çıkrmıki songül ozamn ayy çok heycanladım bak heee
ayy cnm olabilr de bilemm ki kuzumm...ben hep diyom iç ilacı uyu en iyisi o cnm
canim ben adetin 2. Gunu gittim dra eve donerken de eczaneden ilaci aldim aksam ictim, dun icmedim ama bugun adetimin 4. Gunu sanirim dogru soyluyosum bugun icicem , kiz sen gercekten bu topigin ebesisin he
off kendimi dinlemek istemiyom ama elimde değil..sağ kasığımda batmamı desem sancımı desem bişey var.kızlar sölemesi ayıp resmen kalçam agrıyo kuyruk sokumumadet olcagım zaman ağrır hep
of sedef offfffffffffffffffffffff
40 kere sölersen olurmuş ınan derı kacacak bebek varsada bu kadar olumsuzluga he
simdi tam zamani bu saatte icmistim ilkini hemen iciyorum hatta ictim bile ))hahaa ne guldum
cnm bugun cıft ıc hapını
haata ıcme saatın gelmedıyse bırını ıc dıgerını saatın gelınce
Off kendimi dinlemek istemiyom ama elimde dğilsağ kasığımda batmamı desem sancımı desem bişey var
inşALLAH canım benim benim de tek temennim o ALLAHIM bekleyen herkesin yüzünü güldürsünhos buldum canim benim ya kusura bakma bazen haber veremen cikmak zorunda kaliyorum, eee nasilsin ne var ne yokk INSALLAH hayirli haberi bu hafta mi verecen?
öle yaptık valla hiç kalmadım desem yeridir ALLAH razı olsun annem her gün geldi giittiiolsun yavrum benım sen ışını kış tutda bak bız varız sıkıkldımmı at kendını kk ya
bendee bilemedim ama bu saate kadar bu sersemlikkk bu hap kahretti beniiolur tabe kkzuuzm oılur neden olmasınn kuzucumm
ayy kız bu ay olurmu dersinn..benimde keyfim kaçmıştı hee..inşllh olmuştur...ee cuma günü çıkrmıki songül ozamn ayy çok heycanladım bak heee
ayy cnm olabilr de bilemm ki kuzumm...ben hep diyom iç ilacı uyu en iyisi o cnm
bende 2 sefer alıyorumm sen hap içtim diince saat 3 felan dı ondan dedim acaba günde 3 defa mı alıyorsun öglen demi alıyorsun die demiştimTatlım ben progestanı günde iki dega kullanıyom bi sabah bi akşam
inşALLAH canım benim benim de tek temennim o ALLAHIM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
ben iiyim sükür sen nasılsın
öle yaptık valla hiç kalmadım desem yeridir ALLAH razı olsun annem her gün geldi giittii
evet sizler olmasanız ne yapardım billmem anlattık ca konustuk ca rahatlıyorum
bendee bilemedim ama bu saate kadar bu sersemlikkk bu hap kahretti benii
bende 2 sefer alıyorumm sen hap içtim diince saat 3 felan dı ondan dedim acaba günde 3 defa mı alıyorsun öglen demi alıyorsun die demiştim
Kuzucuk olumsuz düşünüyorumki sonuç kötü olursa yıkılmayım
iidr idir boşver batı versin
canim merak etme eminim yarin mutlu haberi buraya yazacaksin INSALLAH
aaa hem ogle yikilmak ne demek bu ay sen ve Berrin bana umut olacaksiniz onumuzdeki ay icin
simdi tam zamani bu saatte icmistim ilkini hemen iciyorum hatta ictim bile ))
İnş canım benim.bide başka bi topikte okudum sebepsiz infertelitede aşılama tutma sansı çok düşük demiş birine doktor;((onada moral bozdum
inşALLAH canım benim benim de tek temennim o ALLAHIM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
ben iiyim sükür sen nasılsın
[/COLOR][/FONT]
bende bişiy sorsam ben ne zamaan idrar testi yapsam çıkar acabaa idrar da cıkmıyor dio kimisi napsam acep
bugün 11 günümm sabah ates olçtüm 36.4 cıktı normal bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
merhaba canımmm bizde öyleyizzz.bütün testleri yaptırdık bişi çıkmadı doktor sebebsiz kısırlık bölümündesiniz dedi dün yumurtlama testi verdim bakalım sonucuna görre yol alcaz..aralık için aşılama planladıkk...inş. olurrr yaaaa
bende iyiyim canim, bi yandan yemek hazirliyorum bi yandan sizle konusuyorum