Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yarencim nasilsin canim? Benim nette bi bozukluk var giremiyor yani takip ediyoruma ama yazamiyorum. Simdi basardim galiba.

Nasilsiniz kizlar sohbetiniz bol olsun

sigarasızlık başıma vurmasa bir ömür hamile kalırım ama canım sigara çok çekiyor öğrendiğimde 4 haftalık hamileydim öğrendiğim andan beri içmiyorum ama mahfoldum resmen eşim içiyo balkonda kokusu burnuma vuruyo of of ((

Ayfercim katiliyorum sohbete kenara kayin bakem hehe.
Naptin bakim benim gibi sende yumurtlama zamanindasin demek hadi hayirlisi Insaallah. Ben carsamba pozitifi gordum sanki persembe gunude gordum yani birbirine cok yakindi kirmizilar ayirt edemedim

Ateste olcuyom pek anlamadim catladimii catliyacakmii yoksa benimle dalgami geciyor acep

Sekercinin kizi atesten anlarmisin ben ff giremiyom cepten yazdigim icin rakamlardan anlayabilirmisinki yazsam sana cunku cok garip bu ay ben normalde yuksek atesliyken bu ay daha yukselmedim. Soguklardanmi acaba

ne yapim.. calismaya devam gün asiri.. evet yumurtlama yakindir bende de.. bazen diyom bosver olacaksa olur. off ne bilim yaa
bukadar zor olacagini tahmin etmiyordum

merhaba cnm iyiyim çok şukur cnm ben yardımcı olabilirim ateş konusunda

Ah yarenim, ben fazla kalamayacağım,
hafta sonu ya..

Eşim geç sattlere kadar oturuyor..
beni de hafta sonu nette görünce triplere başlıyor..

Yinede merakımdan bir bakiim dedim..

Ne yaptınız, var mı bir değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…