mrb canım nasılsınn??sen kaç haftalık hamiştin tatlım???
omu istemedi tatlım uzun sure gercekten
saol iyiim cnm 10uncu haftaya girdik haftalar bitsede doğursam sıkıldım
Yarencim nasilsin canim? Benim nette bi bozukluk var giremiyor yani takip ediyoruma ama yazamiyorum. Simdi basardim galiba.
Nasilsiniz kizlar sohbetiniz bol olsun
saol iyiim cnm 10uncu haftaya girdik haftalar bitsede doğursam sıkıldım
hayırlı olsun canım allah inşlh bizlerede nasip etsin
sigarasızlık başıma vurmasa bir ömür hamile kalırım ama canım sigara çok çekiyor öğrendiğimde 4 haftalık hamileydim öğrendiğim andan beri içmiyorum ama mahfoldum resmen eşim içiyo balkonda kokusu burnuma vuruyo of of((
dayan canım içme bebegin haklına gelsin
Ayfercim katiliyorum sohbete kenara kayin bakem hehe.
Naptin bakim benim gibi sende yumurtlama zamanindasin demek hadi hayirlisi Insaallah. Ben carsamba pozitifi gordum sanki persembe gunude gordum yani birbirine cok yakindi kirmizilar ayirt edemedim
Ateste olcuyom pek anlamadim catladimii catliyacakmii yoksa benimle dalgami geciyor acep
Sekercinin kizi atesten anlarmisin ben ff giremiyom cepten yazdigim icin rakamlardan anlayabilirmisinki yazsam sana cunku cok garip bu ay ben normalde yuksek atesliyken bu ay daha yukselmedim. Soguklardanmi acaba
Ayfercim katiliyorum sohbete kenara kayin bakem hehe.
Naptin bakim benim gibi sende yumurtlama zamanindasin demek hadi hayirlisi Insaallah. Ben carsamba pozitifi gordum sanki persembe gunude gordum yani birbirine cok yakindi kirmizilar ayirt edemedim
Ateste olcuyom pek anlamadim catladimii catliyacakmii yoksa benimle dalgami geciyor acep
Sekercinin kizi atesten anlarmisin ben ff giremiyom cepten yazdigim icin rakamlardan anlayabilirmisinki yazsam sana cunku cok garip bu ay ben normalde yuksek atesliyken bu ay daha yukselmedim. Soguklardanmi acaba
Herkese selaam..
Naber kızlar..
as iyilk senden naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?