selam kızlar nasılsınız
kuzum spor salonuna başladı guzel bi spor canta aldımm seninkide guzel sıcacık giyer
hosgeldın canımm nasılsınn nasıl gıdıy0orselam kızlar nasılsınız
mrb canım iyiyiz takılıyoz sen nasılsın???nasıl gidiyor çalışmalar...[/QUOaiv calışmaya devam :)
benimkide isden gelmeden telefon aciyo cantami hazirla diye. hal-hatir sormak icin bile aramayan adam sinir oluyom bazen
vallah benim dantelli havlularim da eskidi canim. alsin götürsün vallah
hosgeldın canımm nasılsınn nasıl gıdıy0or
heeyyyyy meriii kankimmm bu sefer dört yüzlü sayfalara sensiz girdikkk yaaa nerdesinnnn???
mrb canım iyiyiz takılıyoz sen nasılsın???nasıl gidiyor çalışmalar...[/QUOaiv calışmaya devam :)
aman çalışmaları sıkı tutun valla sonra rahat ediyosunuzz hehhe...niye gelmiyon artık sen yada az geliyon sanki...
sanki ciddi gıbı ayferimmm ben aksamları topıkteyım ya sinirinden kuduruyorrrr
hayatım anladın ıste operasyonadam polıs olunca cınsellıge bıle operasyon dıyor .. gecen bana dıyor kı hatun gell sınır ötesi operasyon yapalım .. bende dedım o ne? AYY ASKIM SINIRLARI ZORLAYALIM YANİİİ benımkıde bole manyakkk
hosgeldın bebıs nasılsın
ben almicam hediye falan.. bizim 21 subat da evlilik yil dönümü var ondan iki hafta sonrada esimin dogum günü..
bir ayda üc hediye alamam vallah.. ama o alsin canim hayir demem
funda bebegım sen gerı kaldın benım oglum oluyorrrrriyiyim cnm ne olsun uğraşıyoruz hamilelikle ayın 25ini bekliyorum ıkılı test olucam sen nasılsın cnm derin hnm nasıl
haha yokmudur öle tel diyologları biz konuşuruz ama daha çok msjlaşırız o bi alışkanlık oldu hiç bırakmadık ay düşünsene dantelli ile gittini ne komik olur
funda bebegım sen gerı kaldın benım oglum oluyorrrrryanlıs alarmmmmm
ay bizimde mart ay inşalla ikimizin birbirine en buyuk hediyesi bebek olur rabbim duy bizi
ben almicam hediye falan.. bizim 21 subat da evlilik yil dönümü var ondan iki hafta sonrada esimin dogum günü..
bir ayda üc hediye alamam vallah.. ama o alsin canim hayir demem
bazen msj da atar. benimkinin türkcesi biraz kit. mesajlar biraz komik oluyor. vallah bi kere denicem dantelli koycam cantasina bakim ne tepki verecek
aaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiiiiiiiiiii hani kızdıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?