Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benimkide isden gelmeden telefon aciyo cantami hazirla diye. hal-hatir sormak icin bile aramayan adam sinir oluyom bazen
vallah benim dantelli havlularim da eskidi canim. alsin götürsün vallah

haha yokmudur öle tel diyologları biz konuşuruz ama daha çok msjlaşırız o bi alışkanlık oldu hiç bırakmadık ay düşünsene dantelli ile gittini ne komik olur

ben almicam hediye falan.. bizim 21 subat da evlilik yil dönümü var ondan iki hafta sonrada esimin dogum günü..
bir ayda üc hediye alamam vallah.. ama o alsin canim hayir demem

hoşbulduk tatlım

ben almicam hediye falan.. bizim 21 subat da evlilik yil dönümü var ondan iki hafta sonrada esimin dogum günü..
bir ayda üc hediye alamam vallah.. ama o alsin canim hayir demem

ay bizimde mart ay inşalla ikimizin birbirine en buyuk hediyesi bebek olur rabbim duy bizi

haha yokmudur öle tel diyologları biz konuşuruz ama daha çok msjlaşırız o bi alışkanlık oldu hiç bırakmadık ay düşünsene dantelli ile gittini ne komik olur

bazen msj da atar. benimkinin türkcesi biraz kit. mesajlar biraz komik oluyor. vallah bi kere denicem dantelli koycam cantasina bakim ne tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…