Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:124::124:canım evet pozitif bu test tebrikler canım çokk sevindim
canım valla çıkmış ben gördüm daha 3 gün olmasına rağmen
bence hiç silik değil hemen kan testine git bence
çok tşk ederim canım hala inanamıyorum cuma günü tekrar yapayımda kan verince kesinleşir ancak:124::124:canım evet pozitif bu test tebrikler canım çokk sevindim
saol bitanem hiç bi şey yapmadım hatta ovulasyon testi aldım ama beceremedim bilekür de yapmadım bu ay yapacaktım işte olmazsaHayirli oilsun hamileligin. Ne uyguladin bu ay soyle bakim gun asirimi ovtest ates olcum kur ne yaptin bakim seni giidii seniii
en icten dileklerimle seni tebrik ediyorum canim... darisi basimiza
tebrik ederim cnm adaşım darısı başımıza inş... rabbim kucağınada hayırlısı ile almayı nasip etsin...
Çok sevindim canım.. İnşaAllah hayırlısıyla sorunsuz bir hamilelik yaşarsın..
Vee meleğini kolayca kucağına alırsın...
yupppiiiii sihirli topic buuu... maşşallah ya cok sevindim...
ya yok özel bişey değil de onun bi ara yumurtlama dönemi sanırım kahve akıntısı olmuş dr.da yumurtan çatlamış ondandır demiş o konuyla ilgili bişey sorucaktım canım
CANIM BENİM ÇOK SIK GİREMEDİM OKULLAR AÇILDI MALUM HAZIRLIK FALAN(öğretmenim) KAHVERENGİ AKINTIYA GELİNCE B
BENİM HER AY KAHVERENGİ Bİ AKINTIM OLUR.ÇOK ÖNEMSEMEZDİM.GEBELİK DENEMEYE BAŞLAYINCA İLK AY YİNE OLDU BEN YERLEŞME KANAMASI OLABİLRMİKİ DİYE MERAKLANDIM AYRICA KORKTUM DA ÇÜNKÜ OĞLUMDAN ÖNCE 2 DÜŞÜK YAŞADIM. NEYSE BEN DR UMU ARADIM (bu arada çok bilgili bir dr.)BANA TIBBİ TERİMLERLE ANLATTI VE BU YUMURTA ÇATLAMA BELİRTİSİ DEDİ.GERÇEKTEN HESAPLADIĞIM ZAMAN AKINTI TAM YUMURTLAMA ZAMANINA DENK GELİYO HATTA BEN HAMİLE KALDIĞIM AY BUNA GÖRE ÇALIŞTIK HARİCİNDE ÇOK OLMADI.
Bu akıntı iç çamaşıra mat bi şekilde bulaşan kahverengi ve az bi şekilde oluyo. bir kezoluyor
DOKTORUMUN BANA SÖYLEDİĞİ BU
HATTA BEN KİST OLABİLİRMİ DEDİM İÇİMİ RAHATLATMAK İÇİN BAKTI VE ÇOK TEMİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Allah kalbinize göre hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar...İnşallah hepinize bu güzel annelik duygusunu nasip eder Allahım...Adlarınızı bilmesemde hep dua ediyorum sizlere...Kurban olduğum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...(içimden geldi bi yazıp çıkayım dedim )
Allah kalbinize göre hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar...İnşallah hepinize bu güzel annelik duygusunu nasip eder Allahım...Adlarınızı bilmesemde hep dua ediyorum sizlere...Kurban olduğum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...(içimden geldi bi yazıp çıkayım dedim )
selam kızlar nasılsınız bakalım ? elıfalpelıf canım sımdıden hayırlı ugurlu olsunnnn