Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Canm geçmiş olsun,allahşifa versin dedecigine..hep böylehaberlerden snra anlıyorum sağlık en önemlisi biz nelere üzüyoruz kendimizi ...

canım cok sagolun bıraz rahatlım dedım evdekıler yattı onların yanında aglayamadım sımdı dokuluyom ıste

yuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmussoylrken bıle fena oluyorumuyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlarkesın gıdıcem zaten duramam ben burda

erkenden haber verseler babamlarla gıtmezmıydım hıcc

yuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmussoylrken bıle fena oluyorumuyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlarkesın gıdıcem zaten duramam ben burda
canım tekrar geçmiş olsun benim bir yakınımın babası da yüksek tansiyondan tek taraflı felç olmuştu ilk önce tansiyonu kontrol için tedavi oldu sonra fizik tedavi vs.şimdi iyi yani sürekli dr.kontrolünde perhizine dikkat ediyor falan ama düzeldi Allah şifasını verir inşallah canım

Hımm. duramazsın, hak veririm..

Ama bak, metanetli ol.. 2 ay önce eşimin dayısı beyin kanaması geçirdi..
hemde 80 yaşında adam.. dr. lar artık ölümünü bekleyin dediler bize..
1 hafta uyanmadı komadan.. o da felç olmuştu..
1 hafta sonra uyandı.. önce konuşamıyordu, 1 ay içinde konuşma ya da başladı..
aylar oldu şimdi çok iyi.. hatta biraz aşırı konuşmasından şikayetçi herkez..
içini ferah tut bir tanem.. bak, beyin kanaması ki, kurtuluş çok azdır,
şimdi onlar bile kurtuluyorlar..
tansiyon yükselmesi de kötü ama, bilirsin beyin kanaması kadar değildir..
Allah büyüktür.. Onun kudretinden iste.. O verir...

sagol canım ınsaallah

cok sagolun canımm ınsaallah rabbım verır sıfasını tez zamanda

kızlar hepinizi öpüyorum yarın erken kalkıcam böceğim sen de üzme kendini yat uyu inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.
nil'cim yarın benimle barışmak için neler yapacaksın şimdiden çokkkkk merak ediyorum

Bu arada bende kaçıyorum..

Yarın Trabzon'u alt üst etmek isityorum..
İyice dinleneyim bari..
Bütün mağazalar indirime girmiş..
Heyyyt.. Tutmayın benii..

böceğim ve pambiiikk..
kocaman öptüm sizi...

offf ne dertli başım varmış...ben kaç dkdır netle,modemle ugrasıp duruyorum sizlere kavuşmak için ama herkes gitmiş(

size ii geceler diliyorum pampikim,böcügüm ve nilll aşkımmmmmm...
insallah yarın kociş birisini bulur ve kablolarımıza baktırır ve ben kesintisiz sohbetlere katılırım

bende cok heycanlandım canım...ahhh ne güsel olur..ne mutlu olurum bu sürpris haberle..hemen fotosunu cek koy bize..sabah kalkıp erkenden bakıcagım
Allahım tamamına erdirir sana sağlıklı,hayırlı bir melek gönderir insallah
çok güzelmiş kankim çok beğendim...
tatlı kankişim benmimm teşekkür ederimmm
bu arada seni çok özledim..çok az kalıosun topicimizde ve seni göremıyorum hiç
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...
ben senn için duamı ettim bebegim...hayırlı haberlerle gel ve hemen bize yaz tatlım..
ayyy ne güzel liste dolmaya başladı inşallah darısı biz bekleyenlerin başına
aminnn aminnnn canım pampikim
kız meri, yavaş atsaydın bari..
Ne olur, ne olmaz.. di mi..
ahh kuzum hiç öle bidüşüncem olmadı...
ben inanmıyorum bir gün hamiş olacagıma..inan inancım bile kalmadı ve bu durum çok üzüyor beni
meri gene düştüüü....

pambik kaldın mı elime.....

hee vallahi aşkımmmeee düşmez kalkmaz bir allah
ama sana kavusayım,pampigimi de senden kurtarayım die geldim ve siz gitmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…