çok güseldi pampikimmm çok eglendim:)) senn yerine de attım göbecikleri..
ben zaten severim dügünleri
Canm geçmiş olsun,allahşifa versin dedecigine..hep böylehaberlerden snra anlıyorum sağlık en önemlisi biz nelere üzüyoruz kendimizi ...
yuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmussoylrken bıle fena oluyorum uyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlar kesın gıdıcem zaten duramam ben burda
canım tekrar geçmiş olsun benim bir yakınımın babası da yüksek tansiyondan tek taraflı felç olmuştu ilk önce tansiyonu kontrol için tedavi oldu sonra fizik tedavi vs.şimdi iyi yani sürekli dr.kontrolünde perhizine dikkat ediyor falan ama düzeldi Allah şifasını verir inşallah canımyuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmussoylrken bıle fena oluyorum uyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlar kesın gıdıcem zaten duramam ben burda
yuksek tansıyondan kaldırılmıs bı de sol tarafı felc olmussoylrken bıle fena oluyorum uyutuyolarmıs uzman doktor sabah gelecekmıs onu beklıyolarmıs nobetcı doktorlar kesın gıdıcem zaten duramam ben burda
canım tekrar geçmiş olsun benim bir yakınımın babası da yüksek tansiyondan tek taraflı felç olmuştu ilk önce tansiyonu kontrol için tedavi oldu sonra fizik tedavi vs.şimdi iyi yani sürekli dr.kontrolünde perhizine dikkat ediyor falan ama düzeldi Allah şifasını verir inşallah canım
ohhh iyi yapmışsın ayy ben nedense hiç sevmem düğünleri kına gecelerini daha çok seviyorum bençok güseldi pampikimmm çok eglendim:)) senn yerine de attım göbecikleri..
ben zaten severim dügünleri
Hımm. duramazsın, hak veririm..
Ama bak, metanetli ol.. 2 ay önce eşimin dayısı beyin kanaması geçirdi..
hemde 80 yaşında adam.. dr. lar artık ölümünü bekleyin dediler bize..
1 hafta uyanmadı komadan.. o da felç olmuştu..
1 hafta sonra uyandı.. önce konuşamıyordu, 1 ay içinde konuşma ya da başladı..
aylar oldu şimdi çok iyi.. hatta biraz aşırı konuşmasından şikayetçi herkez..
içini ferah tut bir tanem.. bak, beyin kanaması ki, kurtuluş çok azdır,
şimdi onlar bile kurtuluyorlar..
tansiyon yükselmesi de kötü ama, bilirsin beyin kanaması kadar değildir..
Allah büyüktür.. Onun kudretinden iste.. O verir...
allah razı olsun sızden ıcıme su serptınız resmen stres topuydum kaşım falan seyırmeye basladı
sana küsüm ama güüzel bi msj katılıyorumCümlemizden..
Düşün.. Şu an ağlaman ona bir fayda vermez...
Ama bir duan, belki çok şeyi değiştirir...
Cümlemizden..
Düşün.. Şu an ağlaman ona bir fayda vermez...
Ama bir duan, belki çok şeyi değiştirir...
bende cok heycanlandım canım...ahhh ne güsel olur..ne mutlu olurum bu sürpris haberle..hemen fotosunu cek koy bize..sabah kalkıp erkenden bakıcagımkızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kociştenbi bakayım haberler var mı dedim
sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktısanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce
tatlı kankişim benmimm teşekkür ederimmmçok güzelmiş kankim çok beğendim...
ben senn için duamı ettim bebegim...hayırlı haberlerle gel ve hemen bize yaz tatlım..kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...
aminnn aminnnn canım pampikimayyy ne güzel listedolmaya başladı inşallah darısı biz bekleyenlerin başına
ahh kuzum hiç öle bidüşüncem olmadı...kız meri, yavaş atsaydın bari..
Ne olur, ne olmaz.. di mi..
meri gene düştüüü....
pambik kaldın mı elime.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?