SELAM KIZLAR NAPONUZ BAKİMM NASIL GİDOOO..aynen hüremdeydikk nasılsın nesrin cnm
ben ankaralıyım ama istanbulda yasıyorum.. sakaryada okudum henden eğitim fakültesinde... :))
kızlar ben çıkıyorum eşimle alışverişe gidicez sonrasında malum yerleştir falan belki gelemem akşam sizleriii kocaman kocaman öpüyorum nesrinime selam söylüyorum iletirsiniz hadi bakalım
slmlar kızlar ben bugün rahim filmi çekindim hsg biraz ağrım oldu ama iyiym şimdi Rabbim inşallah hepimiz meleğini verir.
heee bi sakarya bağlantısı daha
slm kıssssayy seni gördüğüme mutlu oldum birden
ınsallahhhh hadı bakalım çın takvımıne baktın mı ne cıkıyor cınsıyetiiii:)tekme ustune tekme anneyı dövuyoruz...tatlım daha keseyi görmeye pazartesi gidecem inşallahh yaa çok merak ediyorum...senin bebiş nasıl bakalım????
nolsun seydoşşş faceye gırmıyon mu sen .. ayrıca sekercınınkızı nın ısmı nesrin miii?SELAM KIZLAR NAPONUZ BAKİMM NASIL GİDOOO..aynen hüremdeydikk nasılsın nesrin cnm
canımmmm meryemcimmm Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp eder ınsallahcanm tebrik ederm vallahi aklım sende idi..bugünde merklandm annemlern yanındaa ac pc haberini almak için..
ama degdi..
tebrik ederimmmm:118::118::118: allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin sana...
topiciizin ugurusunnnneler hissediyosun nasılsın anlatsana az bana..
Allah ım hepimize yasatır inş bu duyguyuuuu
oo songu hanım nasılsın senı gormek cok guselheee bi sakarya bağlantısı daha
ınsallahhhh hadı bakalım çın takvımıne baktın mı ne cıkıyor cınsıyetiiii:)tekme ustune tekme anneyı dövuyoruz...
nolsun seydoşşş faceye gırmıyon mu sen .. ayrıca sekercınınkızı nın ısmı nesrin miii?
canımmmm meryemcimmm Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp eder ınsallahdayak yıyorum bennnn
oo songu hanım nasılsın senı gormek cok guselyarenım napıyor
bende özledim cnm ya napıyon bakım elifin slm var cnm sana ee varmı ağrı sızı
Hatunlar, selaamm..
Flash flash.. Trabzon'a ilk kar yağdı.. Nihayet kar gördük burada..
Çatlayacaktım yaa.. Bütün memleket kar altında, biz kar göremedik diye..
Eşimle çıktık, dolaştık biraz.. Kartopu oynadık..Oğlumu içeri zor soktum..
Çocuk deli gibi oynadı karda..
iyiyim tatlım ya bugün biraz mide bulantım oldu o kadar...elifin slmını aldım canım sağolsun.yaren nasıl oldu?sen nasılsın??
ınsallahhhh hadı bakalım çın takvımıne baktın mı ne cıkıyor cınsıyetiiii:)tekme ustune tekme anneyı dövuyoruz...
nolsun seydoşşş faceye gırmıyon mu sen .. ayrıca sekercınınkızı nın ısmı nesrin miii?
canımmmm meryemcimmm Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp eder ınsallahdayak yıyorum bennnn
oo songu hanım nasılsın senı gormek cok guselyarenım napıyor
çin takvimi ne mi göre ee nasıl oluyo ki oo???gerçek miki canım??
Hatunlar, selaamm..
Flash flash.. Trabzon'a ilk kar yağdı.. Nihayet kar gördük burada..
Çatlayacaktım yaa.. Bütün memleket kar altında, biz kar göremedik diye..
Eşimle çıktık, dolaştık biraz.. Kartopu oynadık..Oğlumu içeri zor soktum..
Çocuk deli gibi oynadı karda..
ohh canım benim bi güzel sefasını sürseydinizz
biz çok iyiyiz cnm anaaa geldi mş bulantılar eyvah diyorummmm ben 6 ay çıkarttim inşalla uzun zaman devam etmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?