• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya kızlar adetime daha 10gün var ama bu sabahtan itibaren gögüslerim feci şişti ve ağırmaya başladı uçlarına dokunamıyorm bildiğin canımı yakıyor adet öncesi hep büyürdü ama bu kadar erken olmazdı yanii ayy inşallah yine kendimi dinlemiyorumdr amaaaa acıyor yaa :52:

iidr ttalım sen nasılsın bakmm...yaren nasıl oldu iimi sen nasılsın

şükür cnm ya iyileştirdim kızımı şimdilik dun gece çok ateşliydi ikimizide iyileştirdim gibi bakalım artık gece kuşu olarak buradayım hastalıklardan pek gelemedim sen napıyon bakım

şükür cnm ya iyileştirdim kızımı şimdilik dun gece çok ateşliydi ikimizide iyileştirdim gibi bakalım artık gece kuşu olarak buradayım hastalıklardan pek gelemedim sen napıyon bakım

benimde sırtım ağrıyo bide böbrekmi nedri orası sanki kalbim orda ato pıt pıt seyiryoo..aman ii olunn kzuzumm ayy tatlımm yaaa küçklerin ateşlenmesi beni çok üzooo

benimde sırtım ağrıyo bide böbrekmi nedri orası sanki kalbim orda ato pıt pıt seyiryoo..aman ii olunn kzuzumm ayy tatlımm yaaa küçklerin ateşlenmesi beni çok üzooo

ah cnm sorma ya ben kendi hastalımı tamamen unuttum cnm çok sukur iyi cnm bence sen üşütmüş olabilirsin bana öle geldi bende dikkat et bak ee çalışmlar nasıl gidiyo ben çörekotuna başladım cnm ya cokgec yumurtluyorum adetlerim duzensiz belki fayda eder

pampik nil nilu hoşgeldiniz kızlar niluuuuu geldi benim kırmızılar kız biz birincileri nasıl yaptık unutmusuz

Back