Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ooohh ohh çok sevindimmm canım
Allah ım saglık versin ikinizede..kapatıslarını da hemencecik duyarsın insallah..

bu arada bal çörekotu tarcın karısımını lütfen yabana atmayın kızlar ben yaptım ve yaptıgım ay cift cizgi ve de ben pcosum... denemek te fayda var ...
bal,çörek otu,tarcın demek bunlardan1 er tatlıkasıgı koyup sabah aksam yiyoruz yani?aç karnına mı tok karnına mı canım?
bu arada heyecanla sonucunu beklıyorum aman yanında olsam tutar kolundan götürürdüm seni bi kan tahlili vermen için
insallah arkadasım..Allah gönlündekini versin..
Sana da bir daha böyle acı göstermesin
evet öyleymiş tatlım şuan yerleşmeye çalışıyomuş ve kendine yumuşak güzel bir yatak hazırlıyomuş o günleri herkes görecek inşallah dualarım hep bizimle...

ayyy kankimmm ne güzel benzetme yapmıssın..kendine yumusak bir yatak hazırlıyor ha..Allahhhh yerim onu ben

mericimmmm merhaba canimmm benim,,, kizlar ya adet tarihim 1 gun gecti aklim karisti anlamadim ben bu isten bisey...8 gun once <1.00 cikti suana kadar hicbirsey yok kirmizilar gelemedi bi turlu..buarada benim sol kasigimda batma var ya sanki icimde birsey varmis gibi hissediorum..hakkimizda hayirlisi artik..

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1 hafta kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır.
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: http://www.coreklen.com/2008/01/corek-otu-faydalari-hamile-hamilelik.

kızlar bir çok yerde araştırdım hakikaten çookk faydalı bir karışım umarım bu ay adet olmam ama olursam bu ay kesin yapıcam bu karışımı

kuzum bende eliften duydum o sitedende yaptım karışımımı 2 gundur kullanıyorum inşalla faydasını görurum cnm

ooohh ohh çok sevindimmm canım
Allah ım saglık versin ikinizede..kapatıslarını da hemencecik duyarsın insallah..
sağol meri canım,amin inşallah,kalp atışlarını da duyarımm.ay hadi biran önce sizden de mutlu haberler alalım.neraber yaşayalım bu heyecanları

canım merhaba,8 gün önce çok erken değilmi test için? yani o zamn çıkmamış olabilir.bu arada sol kasığımdaki batmaları bende çok yaşadım vee hamileyim,inşallah canım sende hamilesindirr

canım merhaba,8 gün önce çok erken değilmi test için? yani o zamn çıkmamış olabilir.bu arada sol kasığımdaki batmaları bende çok yaşadım vee hamileyim,inşallah canım sende hamilesindirr

dogru diosun canim benim ama migdemden doktora gidicektim(afedersiniz ne yesem cikartiorum) ilac filan verir die ilk once gidim bi baktirim cikar belki dedim ama cikmadi bisey.ama o sonucuda alinca yinede migdeden dolayi icimden doktara gitmek gelmedi nedense bakalim sanki oluckmisim gibi gelio ama yok suanlik bisey hayirlisi artik sanada cok sevindim bitanem allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin tatlim:))) hamisleri duyunca sanki ben hamisim gibi seviniorum allahim tum isteyenlere versin... gelip bakiorum arada ama cikiorum hemen ders calismam lazim almanca sinavina giricem derslerle ugrasiorum iste...

Aaaa kimselr gelmemşş yaaa çokk üzldümmben bugn nelr çektim oysakii..eşimin daysınn karoısı öldü zoraki gttm abmler yzndennn..bu arada yolda kaldım sizlerime kadar kar vein kapısını açamadım kar doluu..çok yoruldumm yaaa

canım başınız sağ olsun bayağ sıkıntılı bi gün geçmiş sanırım zaten çok mecbur olmadıkça dışarı çıkmamak lazım evin önünde o kadar kar nasıl olmuş ya

canım başınız sağ olsun bayağ sıkıntılı bi gün geçmiş sanırım zaten çok mecbur olmadıkça dışarı çıkmamak lazım evin önünde o kadar kar nasıl olmuş ya

BAHÇEÇCİK GBİ Bİ YERDE OTURUNCA BÖLE OLUYO...deli gbi yağdı yaa halen ısınamıyorum vall ne iştir bilmm doğrusu

basiniz saolsun canim benim..dikkat et kendine..havalar cok soguk evin ici bile isinmior vallahi...

anladım canım ama günün geçince bi test yap bence,gönlüne göre olsın canım

basiniz saolsun canim benim..dikkat et kendine..havalar cok soguk evin ici bile isinmior vallahi...
sağol cnm benim ya....sende dur bi günn geçsin bida yaprsınn testi..çok soğuk ben kolay hasta olmm ztn daha yeni iyileştimm aman uzuk dursun bendenn...
merhaba kızlar nasılsınız ?

merhaba tatlım hoşgeldin..ben sana o kdar kendimi anlttım aama sen okumadın yorum yapmadın bide benim hakkmda yorun yapcktınnhıhh

seydam ben senın yazdıgın cevabı gormedım kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…