Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

uzun yayla yada uzun göl diye biyer var dimi orda tatlım doğru mu biliyorum...ben orayı çok merak ediyorum yaa

hiç korkma canım bence içerde okadar hızlı faaliyetler var ki bebişin sana tutunmak için vücuduna alışmak için neler yapıyor sen korkmak yerine onunla şimdiden konuş onunla iletişime geç ayy çok duygulandım inşallah biz de o güzel batmaları hissederiz ayyy ağlıcam

Ben bu ay, şimdiye kadar hergünü değerlendirdim..
İlk defa bu gün fire verdik...
Bu kadar sıkı çalışmaya, sonuç ne olacak bakalım..

kuzu ben önce gün aşırı modundaydım yumurtlama takibinden sonra hergün moduna geçtim ve allahın izniyle hamile kaldım çok şükür bide keseyi görsem allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah...

evet öyleymiş tatlım şuan yerleşmeye çalışıyomuş ve kendine yumuşak güzel bir yatak hazırlıyomuş o günleri herkes görecek inşallah dualarım hep bizimle...

uzun yayla yada uzun göl diye biyer var dimi orda tatlım doğru mu biliyorum...ben orayı çok merak ediyorum yaa

Evet, Uzungöl..
Geçen sene eşimle çıktık yola.. Trabzon'da nasıl yaz sıcağı vardı..
Uzungöl'e gittik.. Bir pansiyon kiraladık..
Ağustos ayında, pansiyonda kaloriferler yanıyordu..
Çok güzeldi yaa.. Hem soğuk.. Hem gezecek çok yer var..
Pansiyon ayrı zevk.. Pansiyon sahipleri diğer şehirlerdekiler gibi değiller..
Sanki onların kendi öze evlerine gitmişsiniz gibi davranıyorlar..
Özel ilgi gösteriyorlar.. Öyle pahalıda değil..

Türkiye'de kendi ülkemizden habersiz yaşıyoruz..
Aslında imkan olacak, Türkiye'nin her yerini gezeceksin.
En büyük hayallerimden...

ayy çok heyecanlandım bak şimdi oralara gitmiş kadar oldum sağol canım inşallah bigün yolum düşer...

Görürsün inşaAllah.. E birazda nazlansın bebiş.. Öyle hemen olmaz.. Merak et azcık değil mi?

Zor kazanılan kolay kaybedilmezmiş...

Canım var ya, hamilelikte herşey normal bence..
İlk hamileliğimde benim başıma neler gelmişti..
Ayy, Allah'ım bir daha vermesin...

Pardon ya, alıntı yapmadım, karıştı..
şekercinin kızı dedi ya, sol kasığıma bıçak saplandı sanki diye..
Ona dedim, hamilelikte herşey normal diye..

Benim hamileliğim çok sorunlu geçti.. Hiç anlatmayayım, boşver..
Bebeğim çok iriydi, belki ondandır.. Son 2 ay, hiç yürüyemedim nerdeyse..
O kadar yani..

kızlar ben çıkıyorum banyo yapp kuran okucam brbirimize dualarımız eksik etmiyeli olurmu şkerler topik size emanet yarın daha çok duracmm söz verooum size öptüm sizleri

kızlar merhaba doktora gittim bugün,keseyi gördük çok şükür.6.4 mm lik nurtopu gibi15 gün sonrada kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.rahatladım birazz,kalp atışını da duyalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…