Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun
- Konu Sahibi mucizem77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yareeennnnn nerdesin kız bak sana dediğim gibi, dr. dahil herkes aynı fikirde, içini rahat tut tatlım sen bir kaç ay içinde hamiş olacaksın...
bencedeeee bende aynı şeyleri hissediyorum
ya beyazgala canım nasıl nescafe istedi anlatamam daha teste 1,5 saatim var yaaaaaaaaaaaaa
Yareeennnnn nerdesin kız bak sana dediğim gibi, dr. dahil herkes aynı fikirde, içini rahat tut tatlım sen bir kaç ay içinde hamiş olacaksın...
tatlım yaren daha girmez topike akşam üstü girer kocişi var şimdi onun yanındaa
ya beyazgala canım nasıl nescafe istedi anlatamam daha teste 1,5 saatim var yaaaaaaaaaaaaa
gel ben sana bi güzel nescafe yapim kuzuuuu
gel ben sana bi güzel nescafe yapim kuzuuuu
bencedeeee yaaaaaaaaaaaaaa
bencedeeee yaaaaaaaaaaaaaa
sabret canım şaka bir yana bu ovulasyon testi senin için daha önemlii
Yaaaa ben demiştim dimi deli kız zor oluyor diye...
Tatlım sen benim dediğimi yap, bak ben sabah 9-10-11 Allah ne verdiyse öyle kalkıyom en erkenim 9 dur ama ov takibi yaparken saat 10'a kuruyom saatimi erken kalkarsam sorun yok geç kalmamk için daha temkinli oluyom, 10:30 / 11:00 gibi de tahlilimi yapıyom, kalkar kalkmaz ilacımı hemen 1 yudum duyla içip wc gidiyom, hem saat geçmiş oluyor, hem idrarımı boşaltmış oluyom, hemde en fazla 1 saat beklediğim için tahlilimi ayy su içtim, ayy yemek yedim şimdi nolcak diye düşünmeden rahatça yapıyom, inan bana idrara çıktıktan sonra birşey içmemene rağmen yaklaşık 1 saat sonra yapacağın idrar yeterli miktarda oluyor, sana tavsiyem pilastik ucuz bardaklardan al, idrarını ona yap, test çubuğunu ona batır, çünkü ortalama 10 sn idrar görmesi lazım, wc çıkacağın ve birdaha bişi içmeyeceğin için idrarın az gelebilir, wc'de 10 sn yi dolduramayabilirsin zaman bakımından ama plastik bardak kullanırsan az da gelse testini rahatça yaparsın... Sen beni dinle....
tatlım yaren daha girmez topike akşam üstü girer kocişi var şimdi onun yanındaa
Hmmm okiş, o zaman unutmayalım sayfa 8-9 okusun...
Tatlım sen benim dediğimi yap, bak ben sabah 9-10-11 Allah ne verdiyse öyle kalkıyom en erkenim 9 dur ama ov takibi yaparken saat 10'a kuruyom saatimi erken kalkarsam sorun yok geç kalmamk için daha temkinli oluyom, 10:30 / 11:00 gibi de tahlilimi yapıyom, kalkar kalkmaz ilacımı hemen 1 yudum duyla içip wc gidiyom, hem saat geçmiş oluyor, hem idrarımı boşaltmış oluyom, hemde en fazla 1 saat beklediğim için tahlilimi ayy su içtim, ayy yemek yedim şimdi nolcak diye düşünmeden rahatça yapıyom, inan bana idrara çıktıktan sonra birşey içmemene rağmen yaklaşık 1 saat sonra yapacağın idrar yeterli miktarda oluyor, sana tavsiyem pilastik ucuz bardaklardan al, idrarını ona yap, test çubuğunu ona batır, çünkü ortalama 10 sn idrar görmesi lazım, wc çıkacağın ve birdaha bişi içmeyeceğin için idrarın az gelebilir, wc'de 10 sn yi dolduramayabilirsin zaman bakımından ama plastik bardak kullanırsan az da gelse testini rahatça yaparsın... Sen beni dinle....
tamamdır başkannnn aynen senin dediğin gibi yapıcam saat 4 e kadar bekleyimde bugün artık napıyım mecburen bugün başlamam gerek çünkü
sabret canım şaka bir yana bu ovulasyon testi senin için daha önemlii
:26::26::26:bencede
ya okuyunca ben testiş yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. ben sabahki idrarda yapılmaz test diye biliyorum. ve 4 saat çişimi tuttuktan sonra test yapıyorum. test sonucuna 10 dakika sonra bakıyorum. yanlış mı yapıyorum ben ya?
ya okuyunca ben testiş yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. ben sabahki idrarda yapılmaz test diye biliyorum. ve 4 saat çişimi tuttuktan sonra test yapıyorum. test sonucuna 10 dakika sonra bakıyorum. yanlış mı yapıyorum ben ya?
bu yazı diğer forumdan beyazgaladan alıntıdır
Tatlım ben kullandım, hatta direk satıcısından da bilgi aldım...
1- testi hergün aynı saatte yapacaksın
2- 2 saat öncesinden mümkünse sıvı alımını durduracaksın
3- sabah ilk idrarla yapmayacaksın
4- sabah saat 10'dan önce yapmayacaksın
5- testi yapmak için en ideal zaman saat 10:00 / 22:00 arasıdır
6- testi yaptığın gün ve saati bir kenara düzenli olarak not edeceksin
7- bunları yapma nedenin, LH hormonu sabah erken saatlerde salgılanmaya başlar ve bu nedenle günü ilerleyen saatlerinde idrarında tespit edilebilecek seviyeye çıkar, en az 2 saat öncesinden sıvı alımını durdurman ise lh hormonunun suyla seyrelip netice alamamana sebep olabilmesidir...
Ben sabah kalkıyorum aç karınla ilacım var onu neredeyse 1 yudum suyla içip saat 10:00 / 11:00 gibi tahlilimi yapıyorum, günün ilerleyen saatlerine bırakınca birşeyler yiyip içmeden durmak pek mümkün olmuyor çünkü en güzeli sabah kalktıktan sonra 2 saat durup tahlili yapıp güne devam etmek...
Umarım faydalı olabilmişimdir...
buyrun efendim
tamamdır başkannnn aynen senin dediğin gibi yapıcam saat 4 e kadar bekleyimde bugün artık napıyım mecburen bugün başlamam gerek çünkü
Estağfurullah tatlım, sadece türk aklı pratik ve zahmetsiz olsun diye işin kolay yolunu bulma çabası bizimki hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay herşey gönlüne göre olur, dediğim gibi söyle eşine veletler öyle oturmasın oturduğu yerde, senin yumurtada lütfen tüm cazibesini sergilesin...
Estağfurullah tatlım, sadece türk aklı pratik ve zahmetsiz olsun diye işin kolay yolunu bulma çabası bizimki hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay herşey gönlüne göre olur, dediğim gibi söyle eşine veletler öyle oturmasın oturduğu yerde, senin yumurtada lütfen tüm cazibesini sergilesin...
söyledim yumoşlara süslenip püslenip bekliyceklerrrrrrr
bu yazı diğer forumdan beyazgaladan alıntıdır
Tatlım ben kullandım, hatta direk satıcısından da bilgi aldım...
1- testi hergün aynı saatte yapacaksın
2- 2 saat öncesinden mümkünse sıvı alımını durduracaksın
3- sabah ilk idrarla yapmayacaksın
4- sabah saat 10'dan önce yapmayacaksın
5- testi yapmak için en ideal zaman saat 10:00 / 22:00 arasıdır
6- testi yaptığın gün ve saati bir kenara düzenli olarak not edeceksin
7- bunları yapma nedenin, LH hormonu sabah erken saatlerde salgılanmaya başlar ve bu nedenle günü ilerleyen saatlerinde idrarında tespit edilebilecek seviyeye çıkar, en az 2 saat öncesinden sıvı alımını durdurman ise lh hormonunun suyla seyrelip netice alamamana sebep olabilmesidir...
Ben sabah kalkıyorum aç karınla ilacım var onu neredeyse 1 yudum suyla içip saat 10:00 / 11:00 gibi tahlilimi yapıyorum, günün ilerleyen saatlerine bırakınca birşeyler yiyip içmeden durmak pek mümkün olmuyor çünkü en güzeli sabah kalktıktan sonra 2 saat durup tahlili yapıp güne devam etmek...
Umarım faydalı olabilmişimdir...
buyrun efendim
çok sağol canım. Allah razı olsun. şimdi aklıma takılan şey idrarı ne kadar tutacağım. 4 saat mi 2 saat mi ben onu anlamadım :26:
Hah şöyle öyle olacak tabiii....
Kızlar itirafcom'da okuduğum bir itiraf geldi aklıma anlatayım size aslında işin özünü anlatıyor bu...
2 kız konuşuyorlarmış biri diğerine erkeklerin ona yaklaşmadığından düzgün bir ilişkisi olamadığından dert yanmış diğeri tarihe geçecek cevabı vermiş, hayatım inan ben de düne kadar aynı sıkıntıdaydım ama artık herşey değişti, peşinden koşup kıçını kaldıracağıma, peşimden koşturtup şeyini kaldırtıyorum!..
çok sağol canım. Allah razı olsun. şimdi aklıma takılan şey idrarı ne kadar tutacağım. 4 saat mi 2 saat mi ben onu anlamadım :26:
canım idrarını neden tuttuğunu anlamadım bende gerek yokki 2 saat sıvı almıycaksın ve testini yapıcaksın bu 2 saat içinde idrarırını tutmana gerek yok nasılsa tekrar idrara çıkıcaksın o zaman yaparsın 2 saat içinde
Hah şöyle öyle olacak tabiii....
Kızlar itirafcom'da okuduğum bir itiraf geldi aklıma anlatayım size aslında işin özünü anlatıyor bu...
2 kız konuşuyorlarmış biri diğerine erkeklerin ona yaklaşmadığından düzgün bir ilişkisi olamadığından dert yanmış diğeri tarihe geçecek cevabı vermiş, hayatım inan ben de düne kadar aynı sıkıntıdaydım ama artık herşey değişti, peşinden koşup kıçını kaldıracağıma, peşimden koşturtup şeyini kaldırtıyorum!..