Bebek İkinci El Bebek Arabasına Asılabilen Oyuncaklar Arıyorum

pisicik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
253
17
118
İstanbul
Pusete asılabilecek oyuncakları olan ve satmayı düşünen arkadaşlar varsa resimlerini paylaşırmısınız?
bir yerde bebek arabasına bar şeklinde asılabilen oyuncaklar olduğunu görmüştüm...o tarz bir ürün de olabilir.

Bende iki tane var.Çok kullanmadım zaten.Birisi hem asmalı hem titreşimli diğeri aslılabilir ve sesli.Çok tatlılar ama ikisi de ve alışveriş merkezinden almıştım.isterseniz resimlerini ekleyebilirim.

pembe bir fil TinyLove Eli Elephant

bir hipopotam TinyLove Harry Hippo

bir tavşan TinyLove Baby Bunny

Bize yengemiz yurtdışından getirmişti, tavşan ve hipopotam Turkiyede yok sanırım. Kızım pek ilgilenmedi ama ben çok sevmiştim hepsini
fil ve hipopotam Özellikler:
Çıngırak Sesi,
Çek-bırak titreme özelliği,
Zıt Renkler,
Kuyruğunda özel dokunma hissi ve sesi,
Hereyere takılabilen özel klips

Tavşan Çıngırağın sesi çok melodik, hiç rahatsızlık vermiyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar fiyatlarınızı da yazın daha bilgi verici olur almak isteyenler açısından

Bende iki tane var.Çok kullanmadım zaten.Birisi hem asmalı hem titreşimli diğeri aslılabilir ve sesli.Çok tatlılar ama ikisi de ve alışveriş merkezinden almıştım.isterseniz resimlerini ekleyebilirim.
Resimlerini eklerseniz çok sevinirim,bir de fiyatlarını yazarmısınız?Çok teşekkür ederim..3-6 ay bebekler için farklı oyuncaklarınız varsa onları da eklerseniz almayı düşünürüm.

Her birini 10 TL'ye verebilirim.

barya,benim bebiş oğlan,o yüzden pembe fil dışındakileri düşünebilirim,3-6 ay grubuna hitap eden başka oyuncaklarınız varsa onların ve elinizdeki bu oyuncakların gerçek resmini eklermisiniz?Bir de nerdesiniz?Ödiyeceğim kargo ücreti açısından yeriniz de önemli.Teşekkür ederim.

Şu an işyerimde olduğum için gerçek fotoğrafları yükleyemedim. akşam gidince hem diğer oyuncakları da kontrol ederim, size uyanları fotoğraflarım. İstanbul'dayım.

Arkadaşlar ayrıca 3-6 ay bebeklere uygun oyuncaklarınız varsa ilgilenirim,sibelkilinc@gmail.com a resimlerini ve fiyatlarını gönderebilirsiniz.

bende lamazenin atı , kübü,tırtılı ,kitabıbirde tavuskuşu var hepsi sıfır kızıma yurtdışından aldım fazla gelenleri satıyorumtanesi 30 tl birde çıngıraklı bileklik ve çorapta var onlarda lamazenin ve kullanılmamış tek bileklik 15 tek çorap 15 takım alırsan 25tl. 50 tl ve üzeri alışverişte kargoyu ben öderim.ilgilenirsen fotoğraflarını çekerim..

lamazenin atı ve tırtıl olabilirdi ama fiyat biraz yüksek geldi.Eğer size uyarsa ikisini 40tlye alırım.

Bu arada ilanım hala günceldir.........

lamazenin atı ve tırtıl olabilirdi ama fiyat biraz yüksek geldi.Eğer size uyarsa ikisini 40tlye alırım.

Bu arada ilanım hala günceldir.........

ürünlerin fiyatlarına baktınızmı başka sitelereden.fiyatlarını uygun söyledim çünkü birde ürünlerin sıfır olduklarını düşürseniz çok değil..ama kargoyu siz öderseniz ikisini 50 tl ye verebilirim...

Verdiğiniz fiyat sıfır ürün için güzel,ancak şimdilik barya arkadaşımın sattığı oyuncaklar daha makul geliyor,
eğer olur da bir aksilik alamazsam sizin oyuncakları düşünücem.ilginize çok teşekkür ederim.

resimleri bekliyorum :) sibelkilinc@gmail.coma da atabilirsiniz

fisherprice müzikli aynalı oyuncak ; 25 tl ye verebilirim isterseniz.temiz ve kullanılmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…