casual cadillac işte canım benimde çok hoşuma gitti.Bende bunu düşünüyorum aynı modelin farklı rengini trawel sistem oto koltukta içine dahil takım olarak çok kullanışlı
Aynen canım ben farklı bi markanın aynı modelini gidip kendi gözlerinle gördüm birebir çok hoşuma gitti çok amaçlı bide bunun iki yönlüsü var her tarafa dönüyo aralarında 200-300 tl fark oluyocasual cadillac işte canım benimde çok hoşuma gitti.
1.100 tl ye var internette bu model, fiyat uygun bence. Çok kullanışlı.Aynen canım ben farklı bi markanın aynı modelini gidip kendi gözlerinle gördüm birebir çok hoşuma gitti çok amaçlı bide bunun iki yönlüsü var her tarafa dönüyo aralarında 200-300 tl fark oluyo
Ben baktığımda da uygundu ama şimdi zamlanmış fiyatları :/1.100 tl ye var internette bu model, fiyat uygun bence. Çok kullanışlı.
Hadi yaaBen baktığımda da uygundu ama şimdi zamlanmış fiyatları :/
joker'den bebeconfort travel sistem aldım canım.. kesinlikle 2000-3000 tl vermeyi gereksiz buluyorum.. 750 tl 'ye aldık.. hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama internetten aldım iyi ki almışım..
evet maia diyor teyit amaçlı baktım şimdi ancak fiyat 799 olmuş ve tükendi yazıyor siyah rengi benim aldığım..Bebeconfort maia mı aldınız acaba?Görme şansım olmadı internette bakabildim ancak
Ben de gittigidiyorda 699a buldum.Kurduğunuzda fotoğraf çektiyseniz buraya koyma imkanınız var mı?Bir de oturma ünitesi çıkarılabiliyor ya tamamen çıkarmayı denediniz mi?Çok oldum amaevet maia diyor teyit amaçlı baktım şimdi ancak fiyat 799 olmuş ve tükendi yazıyor siyah rengi benim aldığım..
Kraft twist ilk gördüğünden beri dibinin düştüğü bebek arabası... Çok istiyorum onu almak ama çokta pahalı... Konunun takibindeyim bacım beni o arabadan vazgecirecek biri çıkar belkim...Vazgecmessem el mahkum o araba alınacak o kadarrrr....
kesinlikle vazgeçin bizim gruptan kim aldıysa memnun kalmadı. herkes bi heves aldı ama ıhh. travel istiyorsanız qunniy lerin üzerine maxi cosi puset oturabiliyor. hatta nuna yada mutlaka bakın o da çok kullanışlı ve yine üzerine maxi cosi puset olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?