Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek arabası
- Konu Sahibi Latte3
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek bebekalışverişi bebekarabası bebekarac troller
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
casual cadillac işte canım benimde çok hoşuma gitti.Bende bunu düşünüyorum aynı modelin farklı rengini trawel sistem oto koltukta içine dahil takım olarak çok kullanışlı
- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Aynen canım ben farklı bi markanın aynı modelini gidip kendi gözlerinle gördüm birebir çok hoşuma gitti çok amaçlı bide bunun iki yönlüsü var her tarafa dönüyo aralarında 200-300 tl fark oluyocasual cadillac işte canım benimde çok hoşuma gitti.
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
1.100 tl ye var internette bu model, fiyat uygun bence. Çok kullanışlı.Aynen canım ben farklı bi markanın aynı modelini gidip kendi gözlerinle gördüm birebir çok hoşuma gitti çok amaçlı bide bunun iki yönlüsü var her tarafa dönüyo aralarında 200-300 tl fark oluyo
- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Ben baktığımda da uygundu ama şimdi zamlanmış fiyatları :/1.100 tl ye var internette bu model, fiyat uygun bence. Çok kullanışlı.
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Hadi yaaBen baktığımda da uygundu ama şimdi zamlanmış fiyatları :/
- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
joker'den bebeconfort travel sistem aldım canım.. kesinlikle 2000-3000 tl vermeyi gereksiz buluyorum.. 750 tl 'ye aldık.. hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama internetten aldım iyi ki almışım..
Bebeconfort maia mı aldınız acaba?Görme şansım olmadı internette bakabildim ancak
- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
evet maia diyor teyit amaçlı baktım şimdi ancak fiyat 799 olmuş ve tükendi yazıyor siyah rengi benim aldığım..Bebeconfort maia mı aldınız acaba?Görme şansım olmadı internette bakabildim ancak
Ben de gittigidiyorda 699a buldum.Kurduğunuzda fotoğraf çektiyseniz buraya koyma imkanınız var mı?Bir de oturma ünitesi çıkarılabiliyor ya tamamen çıkarmayı denediniz mi?Çok oldum amaevet maia diyor teyit amaçlı baktım şimdi ancak fiyat 799 olmuş ve tükendi yazıyor siyah rengi benim aldığım..
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kraft twist ilk gördüğünden beri dibinin düştüğü bebek arabası... Çok istiyorum onu almak ama çokta pahalı... Konunun takibindeyim bacım beni o arabadan vazgecirecek biri çıkar belkim... Vazgecmessem el mahkum o araba alınacak o kadarrrr....
kesinlikle vazgeçin bizim gruptan kim aldıysa memnun kalmadı. herkes bi heves aldı ama ıhh. travel istiyorsanız qunniy lerin üzerine maxi cosi puset oturabiliyor. hatta nuna yada mutlaka bakın o da çok kullanışlı ve yine üzerine maxi cosi puset olabiliyor.
- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
konuyu takip edenler için tecrübelerimi yazmak istedim umarım faydam olur 2013 te kızımı doğurdum ve burda yine grubumuz vardı bir çok markayı alan arkadaş oldu. bende travel çok heves ettiğim için araştırıp bir marka aldım. daha doğrusu annem alacağım dediği için çok pahalısına kaçmadım. wollex aldık. çok rahat bir araba ama çoğu markette kasa aralarına ve bazen asansörleri çalışmayan ya da çalışsada gereksiz insanların kullanması sonucu asansöre binme imkanınız olmadığı yerlerde kesinlikle yürüyen merdivene sığmıyor. ayrıca seyahat etmeyi seven biriyseniz uçakta çok sıkıntı oluyor. sonuç ikinci arabamızı almak zorunda kaldık onuda baston tercih ettik ve özellikle tam yatan baston. onu daha çok kullanıyoruz çünkü hem hafif hem çok yer kaplamıyor. diğeri arabamızın bagajı çok büyük olmasına rağmen tekerlekleri çıkartılıp anca konulabiliyor. o da yanlızsanız ve sezeryanla doğum yaptıysanız sıkıntı. o zaman nuna istemiştim aslında ve üzerine maxicosi puset nitekim onu alıpta memnun olmayan çıkmadı.
- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
Merhaba, konu ile ilgili tecrübeli değilim ama etrafımda doğum yapmış arkadaşlarım, ablamın önerileriyle bir takım araştırma yaptım ve mağazalarda gidip gördüm, internette de fiyatları takip ediyorum.
Chicco Liteway'ı düşünüyordum, hem baston oluşu, hem tam yatar oluşu, yeni doğandan itibaren uzun süre kullanılabilecek bir araba, canlı olarak da 2 ay önce doğum yapan arkadaşımda da canlı olarak inceledim.
Sonra bir mağazaya gittiğimde Prego'nun şu 2 modelini inceleme fırsatı buldum;
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...-rover-travel-sistem-bebek-arabasi-P106195985
http://urun.n11.com/cift-yonlu-bebek-arabasi/prego-bebek-arabasi-2082-innova-siyah-P106698133
umarım link koymak sorun değildir, öyleyse silerim..
Katlanması çok basit, chicco liteway'dan daha hafif, kumaşını ve renk seçeneklerini de beğendim. Sanırım çok büyük bir değişiklik olmazsa bunu alacağım ikisinden birini muhtemelen Travel olanı. Henüz erken almak için ailem hediye almak istiyor arabayı bunu seçtiğimi söyleyeceğim :)
Chicco Liteway'ı düşünüyordum, hem baston oluşu, hem tam yatar oluşu, yeni doğandan itibaren uzun süre kullanılabilecek bir araba, canlı olarak da 2 ay önce doğum yapan arkadaşımda da canlı olarak inceledim.
Sonra bir mağazaya gittiğimde Prego'nun şu 2 modelini inceleme fırsatı buldum;
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...-rover-travel-sistem-bebek-arabasi-P106195985
http://urun.n11.com/cift-yonlu-bebek-arabasi/prego-bebek-arabasi-2082-innova-siyah-P106698133
umarım link koymak sorun değildir, öyleyse silerim..
Katlanması çok basit, chicco liteway'dan daha hafif, kumaşını ve renk seçeneklerini de beğendim. Sanırım çok büyük bir değişiklik olmazsa bunu alacağım ikisinden birini muhtemelen Travel olanı. Henüz erken almak için ailem hediye almak istiyor arabayı bunu seçtiğimi söyleyeceğim :)
kesinlikle vazgeçin bizim gruptan kim aldıysa memnun kalmadı. herkes bi heves aldı ama ıhh. travel istiyorsanız qunniy lerin üzerine maxi cosi puset oturabiliyor. hatta nuna yada mutlaka bakın o da çok kullanışlı ve yine üzerine maxi cosi puset olabiliyor.
Ben de alan biriyle konuştum.Çok büyük bagajda yer kalmıyor dedi
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.621
- 158
Ben de birkaç ay önce cadillac air aldım, bir arkadaş resmini koymuş hatta. Daha kullanamadım, temmuz gibi kullanmaya başlayacağım inşallah. Öyle aman aman araştırma yapmadım ama internetten modellere ve kullanıcı fikirlerine baktım. Jokerde (sakırım burasıydı) indirim vardı, 1100 küsüre almıştım. Mağazada ve evde denedik, kullanımı rahat, sökmesi takmadı rahat. Ama aktif kullanmadığım için net bir şey de söyleyemem.