joker'den bebeconfort travel sistem aldım canım.. kesinlikle 2000-3000 tl vermeyi gereksiz buluyorum.. 750 tl 'ye aldık.. hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama internetten aldım iyi ki almışım..Kızlar hangı bebek arabalarını aldınız artısı eksısı nedır. Yenı alacaklara yardımcı olur musunuz?
gidip bakmanda fayda var.. çünkü ebebekten joie marka alacaktık biz, kumaş yapısını hiç beğenmedim ben.. sonra tamamen karambole internetten joker den aldım.. çok şanslıyız ki çok iyi geldi joie ye on basarPekı sızce gıdıp bakayım mı sadece Internet'ten araştırarak onlıne alıyım mı
Kesinlikle bakmalısın. Sonuçta çok para verilen bişiy. Herhangi bi elbise bluz gibi rastgele seçilecek bişiy değil yani.Pekı sızce gıdıp bakayım mı sadece Internet'ten araştırarak onlıne alıyım mı
Bnde gidip ondan alacaktm ama dönme olayı sıkıntı cabuk bozulabiliomus bnde onun yerne pierre cardin twist aldım dönmüyo ama cok güZel bi inceleKraft twist ilk gördüğünden beri dibinin düştüğü bebek arabası... Çok istiyorum onu almak ama çokta pahalı... Konunun takibindeyim bacım beni o arabadan vazgecirecek biri çıkar belkim...Vazgecmessem el mahkum o araba alınacak o kadarrrr....
Bnde gidip ondan alacaktm ama dönme olayı sıkıntı cabuk bozulabiliomus bnde onun yerne pierre cardin twist aldım dönmüyo ama cok güZel bi incele
Bende kraft twist cok begenmstm kullanan bir arkadasm memnun olmadıgını soyleynce vazgectm anakucagı da otrma kısmı da kucuk geliyomus dukknda baknca hakkaten diger modellere gore daha dar duruyodu ve suny baby nin bi modelini aldm inşallah memnun kalır oglum:)Dün inceledim onuda.. Yok anam ben kraftta kaldım baya.. O dönmesi çok hoşuma gittiii...
İnceledim çok hoşuma gitti, bundan alacağımBulunduğun ilde yerel bi mağazadan çok araştırdığım bi model aldım geçen hafta. Ödüllü ve en çok tercih edilen modelmiş 2016 da. Travel sistem. Markası casual. Modeli cadillac air. 1150 ye aldık indirimle. Bi çok yerde fiyatı 1500 lira civarında. Canlı inceleme fırsatın olursa eğer bakabilirsin. Zaten sende dokunduğunda kullandığında anlarsın diğerleriyle aralarındaki farkı. Rabbim nasip ederse başka çocuklarımda bile yıllarca eskimeden kullanabilirim.
İçine sineni alman önemli canımm aklında o kaldıysa kesnlikle onu alDün inceledim onuda.. Yok anam ben kraftta kaldım baya.. O dönmesi çok hoşuma gittiii...
Bende kraft twist cok begenmstm kullanan bir arkadasm memnun olmadıgını soyleynce vazgectm anakucagı da otrma kısmı da kucuk geliyomus dukknda baknca hakkaten diger modellere gore daha dar duruyodu ve suny baby nin bi modelini aldm inşallah memnun kalır oglum:)
Bak gor canm mutlaka diger modellerle yan yana getrip karsılastr en içine sineni al:)Canlı canlı görüp iyice incelemek lazim iste.. Du bakim simdik boyle diyince bi tirstim... Benim kız muhtemelen iri kıyım olcek çünküm.. Ben 4 babamizda 5 kilo doğmuş zira..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?