• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası

Ben de gittigidiyorda 699a buldum.Kurduğunuzda fotoğraf çektiyseniz buraya koyma imkanınız var mı?Bir de oturma ünitesi çıkarılabiliyor ya tamamen çıkarmayı denediniz mi?Çok oldum ama
sadece ana kucağı kısmı takılı şuan canım.. tamamen çıkıyor mu bilemiyorum ki altta bir parça kalıyor sanırım? resimleri çektim ama boyut fazla geliyor, mail adresi ya da telefon nosu yollarsan özelden falan resimleri iletebilirim..

sadece ana kucağı kısmı takılı şuan canım.. tamamen çıkıyor mu bilemiyorum ki altta bir parça kalıyor sanırım? resimleri çektim ama boyut fazla geliyor, mail adresi ya da telefon nosu yollarsan özelden falan resimleri iletebilirim..
AA tamam canm.Şu linkte var bak

Kızlar Hattrick veya Babyhope bebek arabası kullanan var mı? :110:

Casual cadillac aldık bizde 1150tl manevra kabiliyeti çok güzel sürüşü rahat ama yer kaplama konusunda yer kaplıyor puseti çok güzel tam yatar pozisyonda bebeğimiz için önemli bu henüz kemik gelişimi tam olmadığı için yatar pozisyonda olması lazım

Eklentiler

• IMG_0312.JPG
    IMG_0312.JPG
    68,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_0315.JPG
    IMG_0315.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 122
Selamlar bende bu konuda kafayı yiyenlerdenim, her annenin başka fikri var. Çok para vermeye karşıyım ve sonuçta şunu öğrendim, bebek arabası tamamiyle kişinin isteğine göre değişiyor. Mesela ben bagajda yer kaplamasini onemsemedim, çünkü sürüşü rahat olsun istedim. PREGO Laon aldım. Youtube bağlantısını paylaşıyorum, eşim izleyince bu olsun dedi. 1350 tl ye aldım.

Babyfox marka jaguar travel sistem bebek arabası aldım hatta otokoltuk ve anakucağı da içinde. Otokoltuk olarak anakucağı olarak ve daha küçükken kullanılabilecek şekilde arabaya da monte edilebilir halde kullanımı. Yani 2 ayrı sepet gibi bir durumu var. Kumaşı da hoşuma gitti. Ayak koruma kılıfı da içinde. Buradaki bir mağazadan aldım 1000 TL den 750ye inmişti kaçırmadım :) kocaman bir araba alt bagaj sepeti tam benlik oğlanla okula gidip gelmek için ideal açıkçası :)
Canım arabaya internetten baktım çok beğendim. Sana sormak istediğim bikaç bişey var. Arabanın ağırlığı nasıl, kaba bi araba mı? Bizim için bagaja sığması da önemli. Bi de genelde travel sistemler küçük oluyor. Kaç yaşa kadar kullanılır?

Canım arabaya internetten baktım çok beğendim. Sana sormak istediğim bikaç bişey var. Arabanın ağırlığı nasıl, kaba bi araba mı? Bizim için bagaja sığması da önemli. Bi de genelde travel sistemler küçük oluyor. Kaç yaşa kadar kullanılır?

canım merhaba.. araç maalesef kaba ve büyük.. evet kullanımı rahat ben memnnum. bizim bagaj geniş sığıyor ancak küçük bagajlara imkansız sığmıyor.. yaşı bilmiyorum.. kızım pek durmak istemiyor içinde.. kullandığım zamanlar rahatım ancak benim cadı kucakta daha rahat ( ben hariç :( ) kullanımı rahat olmasına rağmen kullanamadığım için aldığıma pişmanım :(

canım merhaba.. araç maalesef kaba ve büyük.. evet kullanımı rahat ben memnnum. bizim bagaj geniş sığıyor ancak küçük bagajlara imkansız sığmıyor.. yaşı bilmiyorum.. kızım pek durmak istemiyor içinde.. kullandığım zamanlar rahatım ancak benim cadı kucakta daha rahat ( ben hariç :KK43: ) kullanımı rahat olmasına rağmen kullanamadığım için aldığıma pişmanım :KK43:
Teşekkürler canım. Bu kadar araştırıyoruz ama bakalım bizim cadı duracak mı ☹

Back