Bebek arabası

f_c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
38
8
30
Konu olarak buraya mı açmam gerekıyor bılmıyorum ama hazır ındırım varken bebek arabası almak ıstıyorum hafıf ve kolay kapanan. Pusetlı ılk dogumdan 2 3 yasa kadar kullanılan yani travel ıstemıyorum. Nelerden memnun kaldını paylasır mısısnjzb

Kabin tipi kullanıyorum 3 yaş oldu sayılır kızım. Puset yerine iyi bir oto koltuğu alıp sabit arabada bırakmanızı tavsiye ederim. Kabin tipi yatınca küçükken de kullanılabiliyor. Zaten en çok oturmaya başladıktan sonra bebek arabasını uzun süre kullanabiliyoruz.

Puset de takılabilen kabin tipleri var. Joie de vardı. Başka markalari bilmiyorum. Benim araba pierre cardin.

Benim ki joie kabin tipi, ilk 6 ay falan pusetli kullandık sonra çıkardık. Hantal bir arabayı ben de kullanmazdım. Zaten oğlum da arabada durmuyor çoğu zaman.

Mamas papas var bende çok sağlam rahat kullanımı güzel ama bir o kadar da ağır

Konu olarak buraya mı açmam gerekıyor bılmıyorum ama hazır ındırım varken bebek arabası almak ıstıyorum hafıf ve kolay kapanan. Pusetlı ılk dogumdan 2 3 yasa kadar kullanılan yani travel ıstemıyorum. Nelerden memnun kaldını paylasır mısısnjzb
Hamılton r1 ve bıgaboo mu bugaboo mu ne oyle bsey kullandım.

X