- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Baktım çık güzel ama bütçemizi aşıyorJoie Litetrax 4 kullanıyoruz, çok çok memnunum, çok hafif değil ama katlaması açması kolay, dayanıklı. son iki yıldır iki çocuğu beraber taşıyor, takır takır merdiven iniyor, arnavut kaldırımlarından kolayca geçiyor (bunların önemini beraber tatile gittiğimiz kardeşimin bebek arabası ile imtihanını gördükten sonra anladım). tavsiye ederim.
bir de Hamilton markasının güzel arabaları var, ikinci çocuk doğunca yeni bir şey alalım mı diye bakmıştık ve çok pratik kullanışlı gözüküyordu. ama kullanmadığım için çok tavsiye edemiyorum
Baktım çık güzel ama bütçemizi aşıyor
Merhaba karar verebildiniz mi acaba ben de şaştım kaldım bir türlü seçemiyorum benim tercihim de iki defa almak yerine iki üç yaşına geldiğinde de bebek arabasını kullanabilmek yani tekrar baston araba almak istemiyorum mamas papas markası var ama biraz pahalı siz seçebildiyseniz fikir almak istedimMerhabalar. Bebek arabası arayışı içindeyim modellerin arasında boğuldum. Kabin boy istiyorum tam yatış özellikli doğumdan itibaren kullanılacak.
Tavsiyeleriniz hangi marka hangi model?
Bir de beğendiklerimde genelde çift yönlülük özelliği yok bu özellik çok önemli mi? Olmazsa olmaz özellikler neler
Seçemedim ama travel sistem almayacağım kabin boy kraft alacak gibiyiz ama çift yön özelliği olmadığından dolayı tam karar veremedikMerhaba karar verebildiniz mi acaba ben de şaştım kaldım bir türlü seçemiyorum benim tercihim de iki defa almak yerine iki üç yaşına geldiğinde de bebek arabasını kullanabilmek yani tekrar baston araba almak istemiyorum mamas papas markası var ama biraz pahalı siz seçebildiyseniz fikir almak istedim
Çift yön olursa daha kullanışlı olur anne açısından ama ben de araştırıyorum şu an chicco nun modellerini de öneriyorlar onlara da bakınSeçemedim ama travel sistem almayacağım kabin boy kraft alacak gibiyiz ama çift yön özelliği olmadığından dolayı tam karar veremedik
Yorumlarına baktım genellikle memnun kalınmış düşünebilirsinizKraft Q77 hakkında bilgisi olan bar mı bu tarz modeller kullanışlı mıEki Görüntüle 3212501
Siz hangi marka kullanıyorsunuz?çift yön olması hiç önemli değil. çocuğu parkta gezdirirken habire yön değiştirme diye bir şey olmuyor. tentesi, yağmurluğu yetiyor. zaten arabada oturmak istemeyen bebek sizi görse de oturmuyor.
N Nedesemolmuyor1 travel sistem daha hantal oluyor, oto koltuğu, portbebe vs gibi başka parçalar takılıp çıkarılarak kullanılıyor. bastonlarda böyle aparat takıp çıkarma yok, kendisinden bir koltuğu var o kadar. baston ile kabin boy aynı şey aslında. sadece baston ince uzun şekilde katlanıyor, kabin boy kitap gibi katlanıyor dikdörtgen bir şekli oluyor. eğer hafif olsun derseniz baston veya kabin boylara bakacaksınız. kocaman tekerlekli, metal aksamlı, deri döşemeli şeyler haliyle ağır oluyor.
ben maclaren atom kullanıyorum. 2 buçuk yıl oldu. Hiç travel sistem alsaydım diye düşünmedim ama yeniden alsam belki başka marka veya model denerim.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?
Merhaba Bütçeniz nekadar bilmiyorum ama kabin tarzı arabalar nerdeyse kombinli arabalarla fiyatları aynı bu durumda sağlam birşey almak daha iyi olur sanki uzun kullanılır hemde ben. Trendyoldan bunu gördüm bakarsınız belki umarım güzel bişey bulursunuzMerhabalar. Bebek arabası arayışı içindeyim modellerin arasında boğuldum. Kabin boy istiyorum tam yatış özellikli doğumdan itibaren kullanılacak.
Tavsiyeleriniz hangi marka hangi model?
Bir de beğendiklerimde genelde çift yönlülük özelliği yok bu özellik çok önemli mi? Olmazsa olmaz özellikler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?