Bastin tipi olanlati kışın kullanabiyirmuyuz ayak kismini kapatma aparatlari olmuyor sankiKesinlike baston tipi al hafif ve tek elle kapanabilen cok rahat edersin
Baston tipini kışın kullanabiliyormuyuz ayak kısmı bastonda acikda kalmiyormuChicco lite way baston travel almanızı öneririm. çok pişmanım.kanz Fernanda aldık biz.bagaj iptal.casual Vista trona da baston.onu da öneririm.
Hayır zaten bacaklarını ortebilmek için örtüsü var. Ve baston travel sistem alsanız da ilk 6 ay kullanacaginiz ona entegre edebileceğiniz ana kucağı oto koltuğu oluyor.Baston tipini kışın kullanabiliyormuyuz ayak kısmı bastonda acikda kalmiyormu
Chicco liste way travel.sist ya da casual Vista trona travel..ikisi de baston.kesinlikle baston öneririm ben çok pişmanım baston almadigimaYeni doğan bebek için travel daha rahat ve daha sıcak tutar gibi gördüm. İncelediğim travellarda prava golden canton ve wellgro Q3 hoşuma gitti. Kraftlara da baktım ama pahallılar. Bütçem 1300 lira. Başka tavsiye ettiğiniz model varsa onlara da bakıp artık karar vermek istiyorum.
Merhaba, fotoğrafda ki bebek arabanızın modeli nedir acaba?Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama mamas papas çok çok iyi şu anda sürekli deniyorum çok pratik.
Ayrıca puset olarak 6 ay Maxi Cosi kullanacağım araba ile..
Merhaba, fotoğrafda ki bebek arabanızın modeli nedir acaba?
Mamas papasın fiyatı biraz pahallı ama Bütçemi artıracağım anladığım kadarıyla araba çocuk için önemli? Travel olanı kaç sene kullanıp sonra bastona geçiyor sunuz? Traveli kullanmayı ne zaman bırakıyorsunuz?
Teşekkür ederim, sağlıkla kullansın yavrunuz inşallah.Mamas papas Ocarro