Doğuma Hazırlık Bebek arabası yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba ben de bugün internetten epey araştırdım, gezmeyi seven bir aile olduğumuz için hafifliğinden dolayı maclaren mantıklı gelmeye başladı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz? Maclarenin de travel sistem arabaları var, onlar mantıklı mı acaba?

Biz 9. Aydan sonra baston tipi aldık. Bizimki Yatmıyor ama tam yatan ve aynı zamanda baston tarzı olanlar var, onlara bakın isterseniz.

Tavsiyem hangi model olursa olsun 5kg ı geçmesin, tek elle açılıp kapanabilsin, kapanınca az yer kaplasın. Benimki macleren solo. 4 kg alırlığı ve kapanınca minicik oluyor. Toplu taşımada bebeğimle hiç sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum.

Ben bebek arabalarımı let go da ikinci el satmıştım, macleren de bayağı pahalı. sıfır yerine temiz, az kullanılmış ikinci el alıp çok fazla para da vermemiş olursunuz

Merhabalar.yazinizi gördüm bende bebek arabasında kararsizim hala.siz kanz modelini almışsınız memnun kaldinizmi

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama mamas papas çok çok iyi şu anda sürekli deniyorum çok pratik.
Ayrıca puset olarak 6 ay Maxi Cosi kullanacağım araba ile..
Merhaba
İç kısmı kaldırılıp puset olarak kullanılıyor değil mi, geçirmeli tarzda
İnternetten baktım en ucuz modelleri 3 bin falan
500 lük de almam tabi de 1 TL yeterli gibi
Pahalı geldi baya 3

Merhaba
İç kısmı kaldırılıp puset olarak kullanılıyor değil mi, geçirmeli tarzda
İnternetten baktım en ucuz modelleri 3 bin falan
500 lük de almam tabi de 1 TL yeterli gibi
Pahalı geldi baya 3

Bende ki bu evet orta kısım ilk aylarda kaldırılıyor ayrı bir apart sayesinde puset ile kullanılıyor..
Ben çok çok memnunum tabi ki biraz bütçeyle alakalı ama eğer düşünürseniz fikir olsun.

Eklentiler

• A86F0C68-0D59-4FE6-851B-3E4CDB3BA958.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 113
  • A690EA4F-821E-4B17-91C8-7F4CE6C5F229.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 121
Teşekkürler . Bütçe var, var olmasına da eşimin 3 .000 vereceğini sanmam 2 sene için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…