Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de bugün internetten epey araştırdım, gezmeyi seven bir aile olduğumuz için hafifliğinden dolayı maclaren mantıklı gelmeye başladı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz? Maclarenin de travel sistem arabaları var, onlar mantıklı mı acaba?3 çocuk ve onlarca bebek arabası deneyimi olan biri olarak tavsiyelerim
Quinny mood uzak durun. Evet çok estetik ama çok ağır.
Quinny buzz da öyle.
Stokke de aynı şekilde.
Casuel de çok ağır
Kraft yolda gitmiyor
Travel sistemli arabaları ve de büyük tekerlekli olanları asla tercih etmeyin. Çünkü toplu taşımada ya merdivenlerden inip çıkmanız gereken zamanlarda çaresiz bırakıyor.
Ben maclaren kullanıyorum çok memnunum
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.Ben bebek arabalarımı let go da ikinci el satmıştım, macleren de bayağı pahalı. sıfır yerine temiz, az kullanılmış ikinci el alıp çok fazla para da vermemiş olursunuz
Merhabalar.yazinizi gördüm bende bebek arabasında kararsizim hala.siz kanz modelini almışsınız memnun kaldinizmimerhaba. bende 34 haftalık hamileyim. hatta 35in içine girdim sayılır. biz kanz baston bebek arabası tercih ettik. n11 sitesinden sipariş vermiştik. baya da uyguna geldi 680 liraya almıştık sanırım 1 ay önce.
genelde ilk hamilelik süreci yaşayanlar travel sistem alıyor ama sonrasında herkes baston bebek arabasına dönüyor. tüm forum sitelerinde aynı şeyleri okudum. pusetle kullanırken hafif oluyormuş ama sonrasında bebek büyüdükçe hem araba ağır hem bebek zorlanıyorlarmış.
tek elle açılıp kapanabiliyor, tentenesi tam kapanıyor, hafif ve valiz gibi taşınabiliyor. içine de greentouchdan organik pamuk ped aldık terletmesin diye. tam yatabilir pozisyona da geliyor. aşıya ve kontrollere giderken bez portbebe kullanırım diye düşündüm. fikir olsun size de
Bebek arabası tavsiyeleriniz neler arkadaşlar
MerhabaBütçeniz ne kadar bilmiyorum ama mamas papas çok çok iyi şu anda sürekli deniyorum çok pratik.
Ayrıca puset olarak 6 ay Maxi Cosi kullanacağım araba ile..
Merhaba
İç kısmı kaldırılıp puset olarak kullanılıyor değil mi, geçirmeli tarzda
İnternetten baktım en ucuz modelleri 3 bin falan
500 lük de almam tabi de 1 TL yeterli gibi
Pahalı geldi baya 3
Teşekkürler . Bütçe var, var olmasına da eşimin 3 .000 vereceğini sanmam 2 sene içinBende ki bu evet orta kısım ilk aylarda kaldırılıyor ayrı bir apart sayesinde puset ile kullanılıyor..
Ben çok çok memnunum tabi ki biraz bütçeyle alakalı ama eğer düşünürseniz fikir olsun. ☺