- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Saraçhane den bebek arabası alan oldu mu casual marka arıyorum yarın alacağız onereceginiz yer var mi gitmemize değer mi oraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediğiniz yeri bilmiyorum ama bazen umduğumuz gibi olmuyorModel belli zaten e bebek anlattı aynısını ordan daha uyguna almak istedim
aslında netten iade etmek KESİNLİKLE yüzyüze iade etmekten çok daha kolay.dün gittik evet piyasayı bilmek lazım şimdi netten bakıp havuzlu handan alıcam netten kargoyla sorun yaşanırsa iade süreciyle ugrasmak istemiyorum
ben genelde mağazada gezip beğenip sonra netten sipariş veriyorum.haklısınız ama be yinede ellerimle dokunmak alıp hemencik evime getirmek oy oğlum içindemi yatacakmıss demek istiyorum:)) ama casual quantum modelini netten uyguna bulursam kaçırmam o ayrı:)
saraçhane ucuz diye adı cıkmıs ama cok pahalı.gittiğinize değmez.havuzlu han da öyle ben gittim kızımin alışverişini yaptım ordan çöpe attiğim herşey havuzlu handan aldıklarım...birde fiyatta uygun değil zatenSaraçhane den bebek arabası alan oldu mu casual marka arıyorum yarın alacağız onereceginiz yer var mi gitmemize değer mi oraya