Doğuma Hazırlık Bebek arabası travel sistemlerde Wollex mi Casual cadillac mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazlisandal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
696
16
Arkadaşlar kaç haftadır bebek arabası bakıyoruz baktıkça kafam daha cok karıstı valla. Biz travel sistem istiyoruz ve casual cadillac cok beğenmiştim. Hem kibar görünüyordu hem kullanışlı. Bir arkadaşım da cok memnun olduğunu söylemişti. Ama kk da gördüğüm bazı yorumlarda cok sağlam olmadıgı yönünde yorumlar vardı... Wollex de cok tavsiye edilen ve sağlamlık açısından kanıtlanmış bir marka ama ben beğenmedim görünüşü çok kaba geldi bana hele arkası. Çok büyük. Tekerlekleri de öyle. Ama sağlam mı olsun kibar mı konusu da bir kafa karmaşası... :S Kafam cok karışık
Kullananlar yorum yapabilir mi? Casual cadillac cok mu dayanıksız yada wollex cok mu kaba?

Merhaba,
Bizde wollex i çok beğendik ve perpa da ki dağıtıcısına gidip baktık. araba güzel ama öncelikle çok büyük ve ağır. bizde clio var ve bagaja lastiklerini çıkartarak soksak anca girer. ayrıca pusetiyle beraber kapanmıyor bilgin olsun. bu sebeple wollexten vazgeçtik biz. casual nasıldır o konuda da bilgim yok.

baston tarzı chicco tavsiye ediyorum
kalite,kullanım ve yer işgali etmezz

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Wolex in New york modeli değil mi bahsettiğin? Pusetiyle kapandğını sanıyordum. Büyüklüğü vazgeçiriyor zaten kesinlkle...

Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Wolex in New york modeli değil mi bahsettiğin? Pusetiyle kapandğını sanıyordum. Büyüklüğü vazgeçiriyor zaten kesinlkle...

Merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam manhattan idi. Ben Quinny zapp xtra aldım. o da pusetiyle birlikte kapanmıyor ama baston kadar küçük oluyor ve hafif. önceleri tereddüt ettim sonra kapattım gözümü aldım. Bu ay da maxi cosi ana kucağı alıp tamamlıycam inşallah. :)

yorum yapan herkese cok teşekkürler, biz cadillac aldık, çok hoşumuza gitti şimdi evimizde duruyor. Gayet şık ve kaliteli. İnşallah kullanırken de memnun kalırız.

Bugün aldım wollex pusetiyle kapanıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

wollex new york modeli bir harika :) :) taş gibi araba ve amortisör sistemleri de var amerikan patentli olması da ayrı bir güzel :) ben bu hafta sonu gidip kesinlikle alıcam :)

yorum yapan herkese cok teşekkürler, biz cadillac aldık, çok hoşumuza gitti şimdi evimizde duruyor. Gayet şık ve kaliteli. İnşallah kullanırken de memnun kalırız.

canım kullanmışsındır herhalde arabayı nasıl memnun musun? gerçekten yorumlarda dedikleri gibi kırılıyor mu?

bende wollex alıcam sağlam olduğu besbelli gemi gibi araba eskimez.o kadar 850 lira verceksem değcek sonuçta kullanabilcem

Casual cadillac.in internette videosu da var gerek kullanışı gerekse hafifliği sebebiyle sanırım ben onu tercih etcem..

Casual cadillac aldim ben henüz kullanmadim ama netteki videosuna göre çok kullanışlı ve gerçekten hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…