- 6 Kasım 2012
- 696
- 16
-
- Konu Sahibi nazlisandal
Merhaba,
Bizde wollex i çok beğendik ve perpa da ki dağıtıcısına gidip baktık. araba güzel ama öncelikle çok büyük ve ağır. bizde clio var ve bagaja lastiklerini çıkartarak soksak anca girer. ayrıca pusetiyle beraber kapanmıyor bilgin olsun. bu sebeple wollexten vazgeçtik biz. casual nasıldır o konuda da bilgim yok.
Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için. Wolex in New york modeli değil mi bahsettiğin? Pusetiyle kapandğını sanıyordum. Büyüklüğü vazgeçiriyor zaten kesinlkle...
Merhaba,
Bizde wollex i çok beğendik ve perpa da ki dağıtıcısına gidip baktık. araba güzel ama öncelikle çok büyük ve ağır. bizde clio var ve bagaja lastiklerini çıkartarak soksak anca girer. ayrıca pusetiyle beraber kapanmıyor bilgin olsun. bu sebeple wollexten vazgeçtik biz. casual nasıldır o konuda da bilgim yok.
yorum yapan herkese cok teşekkürler, biz cadillac aldık, çok hoşumuza gitti şimdi evimizde duruyor. Gayet şık ve kaliteli. İnşallah kullanırken de memnun kalırız.
Bugün aldım wollex pusetiyle kapanıyor.
Ben de bu modeli araştırıyorum wollexin hangi modeli kullandin sanirim yorumlarini bekliyorum sana zahmet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi