Doğuma Hazırlık Bebek arabası travel sistemlerde Wollex mi Casual cadillac mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Casual cadillac Air alıp kullanmış olan varmı? olumlu olumsuz bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz? Ve Britax Römer B-Agile kullananalar varmı? İki model arasında kaldık

Hangi mağazadan aldınız nerelerde satılıyor bende ona göre bakıcam
ankara ulus konya sokakta yetkili satis bayisi var, birde takip edersen internette hepsi burada ve n 11 de kampanyalari oluyor ben 750tlye ulustan aldigimda hepsi burada da 850 idi. piyasada 1100 1200. birde bu ulustaki yer eger ankarada degilsen internet üzerinden gitti gidiyorda magazasi var ordan da alabilirsin

ankara ulus konya sokakta yetkili satis bayisi var, birde takip edersen internette hepsi burada ve n 11 de kampanyalari oluyor ben 750tlye ulustan aldigimda hepsi burada da 850 idi. piyasada 1100 1200. birde bu ulustaki yer eger ankarada degilsen internet üzerinden gitti gidiyorda magazasi var ordan da alabilirsin
Bebişin doğduğunda konuşalım dicem ama aramızda çok yokmuş bende gidip bakayım istanbul da Sağol canımm

hangi marka aldın,satıcının linkini atabilir misin=?

hangi marka aldın,satıcının linkini atabilir misin=?
Bende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York link

Bende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York link

teşekkürler arkadaşım bizde eşimle casuel cadillac la wollex arasında kaldık,kullananlardan bilgi almak en iyisi diye araştırıyorum,bebiş yürümeye başlamış,bizimki daha doğmadı bile,darısı başımıza :KK70: peki wollexin şişme arka tekerlerinde sorun yaşadınız mı hiç,sorun oluyor diyorlar

teşekkürler arkadaşım bizde eşimle casuel cadillac la wollex arasında kaldık,kullananlardan bilgi almak en iyisi diye araştırıyorum,bebiş yürümeye başlamış,bizimki daha doğmadı bile,darısı başımıza :KK70: peki wollexin şişme arka tekerlerinde sorun yaşadınız mı hiç,sorun oluyor diyorlar

Açıkçası ilk kez sizden duydum, bizim öyle bir problemimiz olmadı, bazen cehalet mutluluktur :)

Ulusta babyhope mağazasınnda dimi,birde ayak örtüsü,yağmurluğu var mı içinde senin aldığının,sen 750 tl ye mi almıştın?
750 ye aldim yagmurluk yoktu puset araba koltugu var yani o resimdeki 3 cesitle kullanabiliyorsun. bi tek yagmurluk yok birde ankaradan tanıdıga gerek yok o verdigim siteden online alabilirsin, gittigidiyorda magazalari var ücretsiz kargoyla yolluyorlar

750 ye aldim yagmurluk yoktu puset araba koltugu var yani o resimdeki 3 cesitle kullanabiliyorsun. bi tek yagmurluk yok birde ankaradan tanıdıga gerek yok o verdigim siteden online alabilirsin, gittigidiyorda magazalari var ücretsiz kargoyla yolluyorlar

teşekkür ederim arkadaşım,kazasız al bebişini kucağına,iyi günlerde kullan arabanı :)

Uzun araştırmalar sonucu tüm modellere baktım ve bizim istediğimiz özelliklere en uygun kalitede ve fiyatta bu model olduğu için Casual Cadillac sipariş ettim. Olumlu özellikleri port bebe olması, her yöne çevrilmesi, sağlamlık kalite ve muadillerine göre kolay katlanması ve ufak olması, ayak koruması olması, üst tentesinin diğerlerinden daha aşağıya 2 kademe inmesi, ana kucağı diğer modellere göre daha az çukur, bel desteği var, eşya koyma sepeti diğerlerine göre çok daha büyük. Bana göre tek olumsuz özelliği baston modellere göre biraz daha dar sanki diğerleri daha bir geniş çocuk iyice büyüdüğünde uzun ve iri olursa daha uzun süre biner normal bastonlarda. Ama zaten 2 yaştan sonra yürüsün koca çocuk olmuş hala bebek arabasında ne işi var diyorsanız bu çokta önemli değil :) Bi de ben arabayı kendime aşırı yakın kullanıyorum o zaman aşağıdaki bara yürürken ayağım değiyor, biraz da ona takıldım ama eşim kendinden 10 cm ilerde sürüyor ve bu onu hiç rahatsız etmedi. Wollex'e gelince Casual'den tek artısı biraz daha geniş olması, eksi yönleri ise anakucağı aşırı çukur ve bel desteği yok, ve biraz daha aşağıda kalıyor boy olarak, yani tente kapalıyken bebeğin yüzünü göremezsiniz eğilmeniz gerek baya, casual anakucağı modundayken sizle aynı seviyede yürürken rahatlıkla bebeğin yüzü görünüyor ve hiç eğilmeden her şeye müdahale edebilirsiniz. Onun dışında büyük, kaliteli tüm özellikleri ile aynı güzel bir model. Arka tekerleklerin çok büyük oluşu bana kaba geldi katlanınca tekerlek çıkmadan bizim bagajımıza sığmaz, bu eksileri yüzünden Cadillac daha mantıklı benim için. Kısacası yakından bakın mutlaka ve istediğiniz özelliklere en yakın modeli seçin. Kusursuz ürün yok, önemli olan sizin için hangi yönlerin daha önemli olduğu

Merhaba ben istanbulda yaşıyorum. Wollex'in nerede satıldıpını bilen var mı? Kendim görmek istiyorum cadillac ve wollex arasında gidip geliyorum birde wollex'in orlando diye bir modeli çıkmış 2015 model fiyatı daha uygun bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Mrb nazli hanim bebek arabasini satmayi dusunuyor musunuz acaba.

Mrb bebek arabasini satmayi dusunuyor musunuz acaba

X