- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
-
- Konu Sahibi nazlisandal
Hangi mağazadan aldınız nerelerde satılıyor bende ona göre bakıcambende wollex aldim cok arastirdim cok severek aldim
ankara ulus konya sokakta yetkili satis bayisi var, birde takip edersen internette hepsi burada ve n 11 de kampanyalari oluyor ben 750tlye ulustan aldigimda hepsi burada da 850 idi. piyasada 1100 1200. birde bu ulustaki yer eger ankarada degilsen internet üzerinden gitti gidiyorda magazasi var ordan da alabilirsinHangi mağazadan aldınız nerelerde satılıyor bende ona göre bakıcam
Bebişin doğduğunda konuşalım dicem ama aramızda çok yokmuş bende gidip bakayım istanbul da Sağol canımmankara ulus konya sokakta yetkili satis bayisi var, birde takip edersen internette hepsi burada ve n 11 de kampanyalari oluyor ben 750tlye ulustan aldigimda hepsi burada da 850 idi. piyasada 1100 1200. birde bu ulustaki yer eger ankarada degilsen internet üzerinden gitti gidiyorda magazasi var ordan da alabilirsin
hangi marka aldın,satıcının linkini atabilir misin=?ankara ulus konya sokakta yetkili satis bayisi var, birde takip edersen internette hepsi burada ve n 11 de kampanyalari oluyor ben 750tlye ulustan aldigimda hepsi burada da 850 idi. piyasada 1100 1200. birde bu ulustaki yer eger ankarada degilsen internet üzerinden gitti gidiyorda magazasi var ordan da alabilirsin
Bende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York linkhangi marka aldın,satıcının linkini atabilir misin=?
Bende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York link
teşekkürler arkadaşım bizde eşimle casuel cadillac la wollex arasında kaldık,kullananlardan bilgi almak en iyisi diye araştırıyorum,bebiş yürümeye başlamış,bizimki daha doğmadı bile,darısı başımızapeki wollexin şişme arka tekerlerinde sorun yaşadınız mı hiç,sorun oluyor diyorlar
Açıkçası ilk kez sizden duydum, bizim öyle bir problemimiz olmadı, bazen cehalet mutluluktur :)
hangi marka aldın,satıcının linkini atabilir misin=?
suanda fiyatı bu
729,00 TL
YENİ SEZON 2.NESİL ŞİŞME TEKER+ÜCRETSİZ KARGO
GARANTİLİ FATURALI SIFIR ORJİNAL ÜRÜN
http://babyhopeankara.com/
bu sitede
sağol canım,Ankaradaki tanıdıklara müracaat edelim artık
750 ye aldim yagmurluk yoktu puset araba koltugu var yani o resimdeki 3 cesitle kullanabiliyorsun. bi tek yagmurluk yok birde ankaradan tanıdıga gerek yok o verdigim siteden online alabilirsin, gittigidiyorda magazalari var ücretsiz kargoyla yolluyorlarUlusta babyhope mağazasınnda dimi,birde ayak örtüsü,yağmurluğu var mı içinde senin aldığının,sen 750 tl ye mi almıştın?
750 ye aldim yagmurluk yoktu puset araba koltugu var yani o resimdeki 3 cesitle kullanabiliyorsun. bi tek yagmurluk yok birde ankaradan tanıdıga gerek yok o verdigim siteden online alabilirsin, gittigidiyorda magazalari var ücretsiz kargoyla yolluyorlar
saol canım insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :) seninde cok az kalmis masallah :)teşekkür ederim arkadaşım,kazasız al bebişini kucağına,iyi günlerde kullan arabanı :)
saol canım insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :) seninde cok az kalmis masallah :)
Mrb nazli hanim bebek arabasini satmayi dusunuyor musunuz acaba.Bende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York link
Mrb bebek arabasini satmayi dusunuyor musunuz acabaBende wollex newyork kullandım, gerçi artık kullanmama gerek kalmadı bizimki yürümeyi tercih ediyor. En çok hoşuma giden herkeste olmamasıydı, gören herkes sanki otomobil almışız gibi tepki veriyordu. Çok havalı bence wollexin tasarımı. Newyork queens vardı bizde. Sürüşü de rahat çoğunlukla ben kullandım, eşime de gün doğdu, sürekli harcadığı en mantıklı para olduğunu söyledi durdu :) Biz internetten almıştık, ama hangi site hatırlamıyorum, o dönem haftada 100 alışveriş yaptığımızdan neyi nerden aldık hiçbir fikrim yok. şimdi Google da aratınca aşağıdaki sonucu buldum sanırım başka sitelerin fiyatlarını gösteriyor (n11,hepsiburada falan). Baya biryerde satılıyormuş, internette aramak isterseniz "Wollex New York Queens 2014 Model Travel Sistem Bebek Arabası" yazıp aratabilirsiniz. Wollex New York link