Doğuma Hazırlık Bebek arabası tavsiyeleri 2017

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar, uzunca bir süreden sonra ben de eninde sonunda karar verip bebek arabamı aldım.Tercihim Inglesina markasının quad modelinden yana oldu.Çok çok beğenerek ve çok çok uygun bir fiyata yurtdışından aldım.Özelliklerimi sayıyım size:

-çift yönlü kullanım
-ayarlanabilir tutma yeri
-ayarlanabilir ayak koyma yeri
-tekerleri büyük ve amortisörlü, 4x4 olarak geçiyor yani her türlü yolda bebişin konforu bozulmuyor.
-tentesi uv 50+ güneş ışınlarından koruyor
-tek elle kapanabiliyor
-ön barı çıkarılabiliyor
-5 noktalı emniyet kemeri sistemi
-4 kademeli yatış
-doğumdan itibaren kullanım
-tentesi uzun ve fermuarlı
-bebeği görmek için tentesinde penceresi var

tek olmayan şeyi puset kısmı üzerindeyken kapanabiliyor olması.onun dışında her şeyi var.araba biraz büyük olduğu için pusetle kapanamazmış zaten o özelliği de ondan yok sanırım.dediğim gibi ben çok beğenerek aldım.istediğim her özelliği var.

dilerim tüm bebişler arabalarını severler.

bizde bebek arabası arayışlarına girdik.bir arkadaş daha yazmış yurtdışından aldığını. yurtdışından nasıl alıyorsunuz hemde uygun fiyata

Güle güle kullanın güzel günlerde insallahh :)

bizde bebek arabası arayışlarına girdik.bir arkadaş daha yazmış yurtdışından aldığını. yurtdışından nasıl alıyorsunuz hemde uygun fiyata

sanırım yurt dışına kendileri çıkıyor gelirken de getiriyolar yanlarında, ya da yurt dışına giden bir arkadaşlarından rica ediyolar. yoksa internetten alamazlar, gümrükten geçmez ya da herkes internetten alırdı o zaman :)

benim bebek arabama gelince. biz mamas & papas armadillo flip xt aldık. çok okudum araştırdım çok baktım en son bunda karar kıldım. evet biraz pahalı ama bence değer. tek elle katlanıyor, çok yer kaplamıyor, dayanıklı ve sağlam duruyor, ve marka bilinirliği de yüksek. bunlar benim için büyük artılar. daha kullanmadığım için çok iyi bilemiyorum ama memnunum ben bunu aldığıma şimdilik, bakalım. oturma ünitesiyle beraber 1900 liraya aldık 1 ay önce, ana kucağı olarak da maxi cosi cabrio fix aldık o da 600 lira falandı.

Merhabalar, ben de uzun zamandır travel sistem bebek arabası arıyorum. Şimdilik son kararım Chicco Urban Plus gibi duruyor :) Ama fikirlere açığım, hiç kullanan var mı bildiğiniz? Ben kullananlardan hep olumlu cevap aldım, tek olumsuz yönü biraz büyük olması diyorlar.

chipolinoya ben de baktım netten ama birebir deneme şansım olmadığı için güvenemiyorum ...Bulgar markasıymış hani ne derece güvenilir, garanti sıkıntısı olur mu bilemedim...Sizin deneme şansınız oldu mu?

Geçen biz de sürdük denedik Kraft twist xlx i, çoook hoşuma gitti, hem sürüşü çok güzel hem de çıkarmadan döndürme özelliği var..Ayrıca bagajımız çok da büyük olmadığı için tekerleklerinin ten bir tuşla çıkması çok güzeldi :) Şuan belki indirime girer diye bekliyoruz, Aralık başına kadar yolu var :)

hevesinizi kırmak istemem ama Kraft twisti sürdükten sonra bu araba çok hantal geldi bana, en azından deneme şansınız varsa bir sürün, ben de bunu beğenmiştim hatta indirime de girmişti ama kraftı denedikten sonra zor kullanıldığını fark ettim..

Ben chipolinodan vazgeçtim. Onun yerine casual cadillac trona travel sistem aldık. İndirimden aldığımız için 1275 tl ye geldi. Bütçenin az biraz üstünde ama hem pratik geldi bize hem de ödüllü falan olduğundan vardır bir hikmeti diye düşündük. Henüz bebiş gelmediğinden kullanma fırsatımız olmadı. Ama ana kucağı (oto koltuğu) kuş kadar hafif bebeği taşımakta zorlanmayız sanırım. Araba da şu an için hoşumuza gitti gerisini bilemiyorum. Chipolina baktığımız dönemde hoşumuza gitmişti neden caydığımızı bile tam hatırlamıyorum inanın. Eşim çok araştırdı biraz fazla verelim bu olsun dedi. Sanırım fark tekerleklerdeydi büyük ölçüde. Sarsılmayan bir sistemi var şu an aldığımızın.

İniallah indirime girer o zaman :) bizim araç Polo, sığdı ama bagaja başka bişey daha koyamıyoruz.

Aldığınız araç hafif olsun bayanlar. Yoksa ilk fırsatta yeni ve hafif bir baston alırkın buluyorsunuz kendinizi. 6 kardeşiz en ufagiyim ve 12 yeğenim vardı. Bebek arabası diyince afakanlar basar beni. Ağır olurdu bagaja sığmazdı. O yüzden ben travel almadım. Eşimle çok tartıştım bu konuda. 3 buçuk kiloluk bir.bebek arabası aldım. Birde taşıma koltuğu. İkisinin fiyatı travel sistem fiyatı; ucuz diil yani. İyi mi yaptım bilmiyorum. Deneyip gorecegiz

Kardan_kiz aldığın üçbuçuk kilo dediğin bebek arabası hangisi yazarmısın? bizde ilk başta hep travel sistemlere bakmıştık, ama araştırmalarımız sonucu öğrendik ki herkes bir heves travel sistem alıp sonra çok hantal bulup bastona geçiş yapıyormuş. O yüzden ilk 6 ay hem araçta hem taşımada kullanılabilecek bir pusetle bir de hafif bebek arabası düşünüyorum bende. Yürüyüş yapmak, gezmek içinde kanguru kullanmayı düşünüyorum.

Canım toker bebe den baby2go deluxe aldım. Doğumdan itibaren kullanıma uygun.429 tl. En ucuz orada. Tentesi tam kapanıyor ve cift yönlü kullanımı var. Baston hafifliginde. O yüzden baston almayı düşünmüyorum. Bastonlar rahat değil çünkü. Travel evet şık görünüyor ama bebek kilo alınca anne; baba olmadan arabayı kullanmakta zorlanıyor. Alırsan ya baston travel al; ya da böyle hafif bir araba al canım.

Söylediğiniz çok iyi oldu. Ben beğendim ama deneme fırsatım olmadı, mağazalarda bulamadım burda. almadan mutlaka denemeye özen gösterip dediğiniz bebek arabasına da mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim.

Yurtdisindan tanidiga mi getrtiyosun ne kadara aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…