- 20 Ağustos 2015
- 6.535
- 15.756
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
İnglesina trilogy aldım mothercareden çok memnunum çünkü çok hafif ve çoçuğumu kucağıma alıp diğer elimle arabayı açıp kapatabiliyorum
Bu sayede dışarı çıkarken yanım da birine hiç ihtiyaç duymadım
Şimdi ikinci çocuğum geliyor araba sapa sağlam ona da kullanacağım inşallah
Hahhahne kadar benzer haller okuyunca gülümsedim..
Ben de tercihimi inglesinadan yana kullandım 4 aylık bebeğim var memnunuz..
hafifliği,kolay açılıp kapanması özellikle AVM'lerde asansör beklemeden merdivenlerden inmeyi kolaylaştırdı kurun yükselmesiyle iyiden iyiye artmıştır fiyatı ben Almanya'dan getirtmiştim tr'dekinin yarı fiyatına..
2. Elleri düşünmez misin?
Çok iyi araba başkasını düşünme derim.
Evet inglestina trilogy de çok güzel gerçekten.Ama fiyat olarak çok yüksek.Bir de ne kadar kullanır pek kestiremiyorum.Bazı çocuklar yürümeye başladı mı kullanmak istemiyormuş bebek arabasını.Öyle olursa o kadar para da çöpe atılmış olur diye korkuyorum.
evet inglesina çok güzel gerçekten.Şu anki fiyatı 3500 lira.Ben de Almanya'dan bakıyorum orda daha uygun.Aslında ben 2.el alabilirim ama eşim istemiyor maalesef.
http://www.hepsiburada.com/baby-car...4ENeINa8YI-NbsMkggMRfEbU093PtmOkAEaAj4o8P8HAQ
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...Aj2b8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
İki bebek arabası arasında kaldım.Kullananlar varsa bilgi verebilir mi.
Merhaba kızlar, bende çok araştırdım bu araba meselesini bakmadığımız kalmadı ilk başta casual düşünüyorduk ama incelememiz sonucu pekte iyi olmadığına karar verdik. Pierre Cardin Twist travel sistem aldık, her şeyiyle çok kullanışlı ve güzel gözüküyor tekerlekleri kocaman ve sağlam. Tabii bebeğimiz doğunca göreceğiz tam olarak nasıl bir araba olduğunu. Memnun kalacağımızı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2011550
Ben bunu aldım canım kısmetse eylülden sonra kullanacağım
burcubahar0635 merhaba biz tercihimizi baby2go volo lx'den yana kullandık insallah memnun kalırız :)
Biz de Kraft twist xlx aldık, erken bebek arabası alanlardanım sanırım. Bu bebek arabası 360 derece puseti ya da port bebeyi çıkarmadan döndürme özelliğine sahip. Metal kısımlarının kalitesi ve sapının tek parça deri kaplı olması benim çok hoşuma gitti. Fiyatı da 1879 tl idi i. Baktınız mı bu modele. Biraz iri duruyor ama hoş bir araba ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum :)
https://www.vipbebek.com/uppababy-vista-trio-seyahat-sistemi-5904
bızde bunu aldık amerıka ve ıngılterede cok kullanılan bır model
Kizlar bende bebek arabasi arastirmasindayim ilk olarak goruntu bakimindan lorelli marka arabayi begenmistim ama okudugum yorumlardan sonra vazgeçtim haftasonu bikac yere baktik orda maller stella twist modeli hosuma gitti araba govdesinden 360 derece donebiliyo cift tarafli kullanim icin puseti takip cikarmak zorunda degilsiniz yani bide ona benzer internette yoyko diye bir marka var açıkçası hangisi iyidir bilemedim varmi bu iki modelden birini kullanan sonuc itibariyle bebek arabasi icinde cok yüksek bi butce ayiramiyoruz bunlar bize en uygun olanlar bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?