- 31 Mart 2014
- 41
- 62
- 88
- Konu Sahibi DUHANEYMEN
-
Iyide bu resimdeki stokke 2013 olamaz 2012 de sanmyrm☺
Merhaba stokke ile ilgileniyorum.
Evet v2 modeli boyleymis. Ben bukadar fark olacağını sanmamistim☺ pardon
Bende v4 var resmi büyütmeden baktım farklılıkları tabiki var. Ama stokke stokke ' dir yani☺ fark zaten ismi adamlar yapmış demek düşüyor bizede
merhaba,Arkadaşlar Merhaba,
Bende Stokke almayı düşünüyorum ama eşim çok hantal kullanamazsın diyor araştırmalarıma göre de çok ama çok iyi bir araba kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazarsa çok sevinirim karar vermeme yardımcı olmuş olursunuz
Teşekkürler
merhaba,
çok fazla girmediğim için gündemi geç takip ediyorum sanırım:) doğumuz cok yakın oldugu için bizim de sorunlarımız sizinkisiyle aynı..ben bebek arabası seçimime concorde neo dan başladım.stokke yi görünce fikrim değişti stokkeye döndüm.fakat daha sonra tesadüf çiğli kipa da ki hello babay de arkadaşımla karşılaştık.Bebekleri 6 aylık stokke kullanıyorlar. baston bebek arabası alacaklardı.yanı 6 ay için o paraları vermeye gerek var mı acıkcası bende çok düşünüyorum.mother care de alışveriş yaparken bayanda denge probleminin olduğunu söyledi görüntü süper fakat çok da güvenli mi bilmiyorum.şuan benim de kafam karışık en son burda bir arkadaşın wollex amerika diye bir bebek arabasından bahsettiğini gördüm görüntü ve kullanış olarak hoşuma gitti fiyatı da bayağı uygun 899.00tl..
Valla bizde karar veremedik ne alacağımıza ne zor bir şey miş bebek arabası almak :):) bir kaç defa gittik baktık sürekli havada kaldı ne alacağımız stokke istiyorum sonra da çok ağır taşıyamazsam problem yaşarım diye düşünüyorum iki arada bir derede kaldım. Birde Bebe Confort önerdiler hem çok yer kaplamıyor hemde kullanışlı dediler ama onu da gidip görmek lazım yada kullanan arkdaşlardan tavsiyler istiyorum .
Lütfen yardımmmmm :):):)
Valla bizde karar veremedik ne alacağımıza ne zor bir şey miş bebek arabası almak :):) bir kaç defa gittik baktık sürekli havada kaldı ne alacağımız stokke istiyorum sonra da çok ağır taşıyamazsam problem yaşarım diye düşünüyorum iki arada bir derede kaldım. Birde Bebe Confort önerdiler hem çok yer kaplamıyor hemde kullanışlı dediler ama onu da gidip görmek lazım yada kullanan arkdaşlardan tavsiyler istiyorum .
Lütfen yardımmmmm :):):)
merhaba stokke hala satışta mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?