• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek arabası stokke xplory ve 4moms mamaroo

Cnm bu fiyata burda mumkun degil satamazsin her ne kdr sifiri pahali olsada burda herkes uygun urunler almak icin ugruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım v2 araba. Ana kucağı da var o v3

anakucagi hangi model izi go veya izi sleep ?

Benim stokke 2013 var ama ben yazligimizda birakmak icin istiyorum. Devamli getir gotur isi olmasin diye. Uygun fiyata verirsen anakucagi ve v2 araba icin talibim diger arkadas tabi almazsa.

anakucagi hangi model izi go veya izi sleep ?

Benim stokke 2013 var ama ben yazligimizda birakmak icin istiyorum. Devamli getir gotur isi olmasin diye. Uygun fiyata verirsen anakucagi ve v2 araba icin talibim diger arkadas tabi almazsa.

İzi sleep ana kucağı
Arkadaş alamazsa size hbr veririm
Araba ve ana kucağı ikisi 1800 tl son fiyat
Gönderimi bana ait

Araba Behiye arkadaşa satıldı ilginiz için tesekkur ederim
Bebeğimiz sağlıkla kullansın inşallah. Uğurlu olsun

Ahh bende sivastayım ve bu ay bebek tedavisinin sonucunu bekliyorum şu an bilseydim oldugunu bir an beklemez yarın buluşur alıtdım sizden :25: belki benim nasibimdir :9: hem sivastan bir arkadaş edinmiş olurum bu bahaneyle :9:

Ahh bende sivastayım ve bu ay bebek tedavisinin sonucunu bekliyorum şu an bilseydim oldugunu bir an beklemez yarın buluşur alıtdım sizden :25: belki benim nasibimdir :9: hem sivastan bir arkadaş edinmiş olurum bu bahaneyle :9:

Canım araba satıldı maalesef. Nasip değilmiş.
gulem26@hotmail.com mail adresim bana ulaşırsan tabiki arkadaş olabiliriz bende sivaslı değilim zaten

Pardon ama birşey anlamadım ben. Tüm mesajları tek tek okudum. Şubat ayından beri stokke arabayı satmak için bir sürü mesaj yaZmışsınız ve 1 Mayıs ta da satıldı demişsiniz. Ama dünkü mesajınızda Stokke duruyor yazıyorsunuz. Siz bu işin ticaretini mi yapıyorsunuz?

Pardon ama birşey anlamadım ben. Tüm mesajları tek tek okudum. Şubat ayından beri stokke arabayı satmak için bir sürü mesaj yaZmışsınız ve 1 Mayıs ta da satıldı demişsiniz. Ama dünkü mesajınızda Stokke duruyor yazıyorsunuz. Siz bu işin ticaretini mi yapıyorsunuz?

Yok canım ne ticareti o kadar ne zamanım var nede gücüm :)

Orda Behiye adlı arkadaşa satıldı yazıyor. İstanbul daydı arkadaş anlastık sonradan vazgeçti. Aynı ilan başka sitede de var oradan ilanı kaldırmıstım arkadaşla anlaşınca sonra tekrar yayınladım. . Buradan yazmayı unutmusum. Dun incelerken aklıma geldi tekrar yazdım.

Back