Bebek İkinci El Bebek arabası stokke xplory ve 4moms mamaroo

merhaba ,mamaroo ve stokke de çok hoş ama benim için biraz pahalı güzel şeyler almışsınız bebeğinize

merhaba kanguru var mı elinizde kaliteli şeyler almışsınız kangurunuz varsa satmak ister misiniz ve marka model?

Canım kanguru ilanımda var bebesi marka 35 tl fiyatı. İki uç kez ancak kullandım rahatsızlığından dolayı cıkamadım dışarı. Alındığı gibi duruyor öylece

bu arada stokke gibi bebeği kendi tarafına doğru yani anneye bakacak şekilde tutan arabalar var mı anlatamadım ama :)

Doğru söylüyorsun pek anlamadım ama Stokke tek üründür bu konuda .Çift taraflı kullanılan arabalardan çok var özellikle son zamanlarda cıkan arabaların hepsi cift taraflı. Fakat Stokke gibi bebeği yukarda tutan çift taraflı kullanılan ve bu kalitedeki tek arabadır uçakların yapı malzemelerinden üretilmiştir.. İncelerseniz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Teşekkürler

yeni üyeyim mesaj atamıyorum bakabilirim ama nerede görmem lazım bir de yeni anne olucam tam bilemiyorum ne lazım en öncelikli falan bir de siz eskişehirlimisiniz

böyle bir arabayı kaçırmayın anneler.. hatta etrafınızda stokke satan bir mağaza varsa önce gidip deneyin. ilk andan itibaren anlayacaksınız zaten

bana tiny love 3 in 1 nın fiyatını sormuştun canım... bence elinde mamaro ve kraft dondy zaten varsa bide bu anakucağını alıp hiç masraf yapma boşu boşuna derim

bana tiny love 3 in 1 nın fiyatını sormuştun canım... bence elinde mamaro ve kraft dondy zaten varsa bide bu anakucağını alıp hiç masraf yapma boşu boşuna derim

Benim elimde kraft dondy de vardı mamaroo da, ama ikisini de sattım. Tiny love bir ihtiyac sahibine yardım amaclı alacaktım. Benim kızım onu kullanacak ayda ve kiloda değil zaten. Alakan için tesekkur ederim

Stokke bin ana kucağı da vat ve diğer ana kucaklarıyla kıyaslamayın. Gayet konforlu ve şık. Arabayla gezerken herkes size bakacak uzay üssü gibi duruyor abartısızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…