Bebek İkinci El Bebek arabası,Park yatak,Kangru,Mama sandalyesi

Ürünleriniz çok temiz görünüyor. Bebek düşünüyoruz ama halen gelen giden yok. Hamileliğim netleştiğinde de umarım ürünlerinizle karşılaşırım. Hayırlı satışlar

Canimsin.. senin zaten ilk kizdan kalma vardir aslinda kacirilmayacak olan arabamizdi. Yepyeniydi, cok az kullanmistim ve cok guzeldi. Alan arkadas gule gule kullansin
Arabimiz var cnm, ikk kızımda mama sandalyesi almamistım.bu da küçük daha ama yeğenim gelmişti,1 yaşında.ablam rahat etsin diye aldık.her yere döküyordu

Kanguruyu onceden gorseydim keske..
Mama sandalyeniz de bizim mama sandalyemizden. Cok severek kullandik ve hala kullaniyoruz.
Cok memnun kaldik biz..
Hayirli satislar dilerimm..

Park yatağın kendi resimleri var mı?
Su anda sehir disindayim, arzu ederseniz bayram sonrasi cekerim fotograflari. Alt acma aparati, donence, yan cep esya unitesini kullanmadigimiz icin kaldirdim, onlar uzerine monte olmadan cekebilirim resimleri. Koydugum fotografin birebir aynisidir merak etmeyin. Donunce mevcut halini de gonderebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…